donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBusje uit trens getakeld na aanrijding met personenauto

Busje uit trens getakeld na aanrijding met personenauto

-

Does Travel - naar Suriname

Met veel moeite werd dit busje gisteren uit een trens getakeld in Suriname. Het voertuig kwam daar terecht na een aanrijding met een personenauto. Het verkeersongeval gebeurde vrijdagochtend op de kruising van de Vioolstraat en de Kalicharanweg.

Het was een relatief zware aanrijding maar wonder boven wonder raakte gelukkig niemand gewond. Beide voertuigen hadden wel behoorlijke materiële schade. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren en wie fout was is nog niet bekend. Er is nog geen officieel bericht van de Surinaamse politie.

Hier een andere foto die geplaatst werd op Facebook:

Foto (c) Ray/Facebook

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. De voertuigen worden gebruikt als botsauto’s. De verzekeringsbedrijven moet hun handen wel wrijven met zulke bestuurders…


    Maak melding
  2. Hopelijk zijn ze verzekerd, want dit komt zelden voor in ons landje.Macho gedrag achter het stuur, kijken wie wint om zich boven zichzelf verheven te voelen. Dom gedrag. De dood ligt op de loer.


    Maak melding
  3. gooien bouta en zn clan de rijbewijzen uit een helicopter.wij belgen hebben ook geen al te beste reputatie op rijgedrag, maar wat jullie daar uitspoken is er wel een beetje over


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES