vrijdag, april 19, 2024
HomeFotoRover neergeschoten in Suriname

Rover neergeschoten in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Buurtbewoners kijken toe hoe een rover dinsdagavond in een ambulance is geplaatst en ter plekke behandeld wordt (foto onder). Volgens de eerste berichten zou deze rover even daarvoor zijn neergeschoten. Dit zou gebeurt zijn aan de Sumatraweg/hoek Sabanweg.

Er is nog geen officiële informatie beschikbaar maar de redactie van Waterkant verneemt van een getuige ter plekke dat rover door de Surinaamse politie neergeschoten werd bij een achtervolging.

De man zou even daarvoor een vrouwelijk autobestuurder hebben beroofd en ging ervandoor met waardevolle spullen en een onbekend geldbedrag. De politie is ter plekke aanwezig en heeft de zaak in onderzoek.

UPDATE: Er zijn twee verdachten aangehouden. Ze hadden eerder op de dag een beroving gepleegd. De politie van Lelydorp heeft op een van de verdachten geschoten en die is per ambulance afgevoerd.

Rover neergeschoten in Suriname
Foto (c) Finsy Erahzo/Facebook

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

29 REACTIES
 1. Een slachtoffer van een auto-ongeluk wordt meestal per ontbonden ambulance/eigen vervoer weggebracht naar de Spoedeisende hulp.

  Deze Rover wordt ter plekke behandeld in de ambulance. Wat is de wereld toch krom.

  Schijnbaar loont de misdaad in Suriname.


  Maak melding
 2. @ Rattan

  Je leest niet goed, hij is neergeschoten maar niet doodgeschoten.
  Overigens zou ik het helemaal met je eens zijn, als dat laatste van toepassing zou zijn.
  Het is schrikbarend in het land, elke dag een beroving, zelfs scholen worden overvallen, scholiere is verkracht.
  Waar gaat het naartoe met dit kolere land !!!!


  Maak melding
 3. Het is opmerkelijk dat de president van Suriname in alle talen zwijgt over de toenemende en steeds brutaal wordende criminaliteit. President Kunt u hier wat aan doen? u bent voor de republiek Suriname de reddende engel wij kijken uit naar uw redding.


  Maak melding
 4. @janash….volgens de minister van justitie is de criminaliteit juist gedaald…en volgens Abdoel..is er niks aan de hand..! Zij leven waarschijnlijk in een andere wereld…en hebben dus een andere waarheid…


  Maak melding
 5. Goed bericht ben heel lekker wakker geworden ent lees ik graag : moet eigenlijk elke dag gebeuren !
  @ JK
  Misschien zijn de verwondingen niet erg genoeg om hem naar het ziekenhuis te brengen (vervoeren.)
  Ik had liever dat hij was opgehaald door een lijken auto, dat zou beter zijn zie de reactie van
  @ babylovesloly
  bun tori
  Jacko


  Maak melding
 6. Jammer dat hij niet doodgeschoten is. Ik had ook liever dat de lijken wagen hem was komen ophalen, ipv de ambulance. En nu gaat de staat deze varkens gratis heel erg goed verzorgen. Die mensen hebben een luxe in het gevang. Zelfs als ze naar de specialist moeten, hoeven ze nooit te wachten. Altijd worden ze eerst behandeld. En wij, de arme mens, moet uuuuren wachten….
  Maar ja….duivs leven nou eenmaal lang…je kan het trouwens merken aan de president


  Maak melding
 7. Rover die een vrouw gaat roven…zulke trieste mensen zijn dat. In NL heb je ook weleens rovers die bejaarde mensen beroven. Ook zij verdienen kogel naar mijn mening. But who am I to judge….Moge Allah (swt) alle mensen leiden naar het rechte pad!


  Maak melding
 8. Het zijn ndper’ s, nationale dieven partij aanhangers, zo hun lijdsman, zoon en stiefzoon, zo zijn dwaze debiele oerdomme idiote aanhangers van onberechte moordenaars, drugscriminelen en staatskas/bankrovers. Neks no fout, zolang baas hebt de magt.


  Maak melding
 9. En toch zijn er nog steeds koppige Surinamers die voor nog 5 gaan stemmen.
  Terwijl ze weten en het bewezen is dat onder de NDP de criminaliteit toe neemt .
  En terwijl ze weten dat onder Santokhi Suriname in ieder geval veiliger was.
  Toch stemmen domme Surinamers voor Bouterse .

  Hoe dom kan je dan zijn !


  Maak melding
 10. @2 Jaco!1 mi brada, dat na bung tori!! Mijn dag is gemaakt, alleen vind ik wel ene kant wel jammer, dat die Awarie fufurmang nog leeft. Ik hoop dat hij levenslang gebreke heeft aan zijn gezondheid en mank is!! liever een van de ledematen geamputeerd wordt!! zoals een aantal in Combe!!

  Ik ga even proosten!!


  Maak melding
 11. Niets zal helpen bij deze soort criminelen. Er rest nog maar één oplossing; rechterhand inleveren bij alle drie zodat ze nooit nooit meer het verkeerde pad kunnen bewandelen.

  Ik ben er bewust van dat ik veel tegenstand krijg te verwerken. Maar wanneer je het niet eens bent, dan graag met een humaan oplossing komen. Houdt hierbij ook rekening dat de burgers het niets mag kosten. Anders hebben we dan nog niets bereikt. De kosten moeten éénmalig zijn en effectief.


  Maak melding
 12. Burgers wordt wakker en ga jullie zelf beter bewapenen. Maak jezelf niet weerloos. De maatschappij van sur is verhard en op korte termijn komt nog geen verandering. En dat tuig is in alle lagen van de bevolking geintegreerd. Zelfs tot in alle departementen en veiligheidsdiensten.


  Maak melding
 13. @@janash!! ik kan je echt en ook met veel moeite niet begrijpen, dat je de destroyer en de duivel met engel vergelijkt!! Heb je te diep in het glaasje gekeken soms??? Jij durft wel zeg!!!!!!


  Maak melding
 14. @JK, WEET jij niet dat een slachtoffer in de ambulance behandelt kan worden? Gaat erom Hoe de situatie is. In een dergelijke situatie kan het ambulance personeel goed inschatten wat te doen. Ik keur het niet goed dat er rovers zijn maar wie praat er over de grootste massamoordenaar in Suriname? Ik hoor je daarover niets zeggen of heb je een paarse zonnebril op jouw neus?


  Maak melding
 15. wild west, vraag het aan je lijder bouta, waar het naar toe gaat.
  hij heeft nooit nimmer een woord zeggen wat er gaande is in s m e. dagelijks zijn er veel voud van roven, moorden, oplichtingen, verkrachtingen, diefstal, met of zonder dief/ijzer, die hij zo plechtig gepleit had, om die weg te halen….
  hij zou een kruis tocht door het land voeren..

  waarom moet je dagelijks geconfronteerd worden met een pas foto van zijn zoon die in Amerika vast zit voor 11 jaren als coke baron hier op internet..


  Maak melding
 16. @Shir,

  Die paarse zonnebril heb jij op. Vandaar dat je dit onderwerp met paars relateert.
  Dit soort Rovers verdienen in mijn ogen een behandeling door de dierenarts.

  Gezien jouw reactie is waarschijnlijk je denkvermogen ergens onder je knieën.


  Maak melding
 17. @ Rampadarath

  Hoe weet je dat, je bent zeker een van de opleider ???? Niet boos worden, het is maar een vraag van mij als leek !( ik weet dat het cynisch bedoeld is )
  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 18. Op zijn Surinaams gezegd en mijn verontschuldigingen vooraf van mijn reactie: “Kies eng mooi anga ka”.
  ik hoop dat meerder onverlaten mijn reactie lezen, het ter harte nemen en anders gaan leven om in de toekomst een politiekogel in hun bil (sorry been) te voorkomen. dank je wel Bouterse voor het scheppen van criminelen, waar je geen moet tegen kan doen. Mensen , we hebben geen verouderde slappe impotente legerleider nodig ,die de orde van zijn eigen creatie niet meer kan handhaven, maar een Sherif. Stem op de Sherif Santoki.


  Maak melding
 19. Onze burgervader moet het voorbeeld geven toch.
  En dat heeft hij gedaan ..de gevolgen zijn niet mis hij heeft gemoord zo ook de bevolking
  Hij heeft gedealt en gestolen zo ook de bevolking
  Hij zorgt dat zn maatjes familie etc meemogen doen in zn malafide praktyken…zo ook de bevolking!
  Het is zielig dat zelfs deze zgn president zich afvraagd waarom dr zoveel criminaliteit is….ik zou zeggen president begin te kijken naar je eiden kids,en erger is dat je wist wat je zoon deed en jij dat verdedigde.
  Met iemand als jij gaat nou eenmaal alles kapot….je bent zelfs in staat een heel land op te fucken!
  Zo zwart is je ziel!!!#


  Maak melding
 20. De bevolking heeft hem gekozen…en moet dus nu de rotte en giftige vruchten plukken van deze zielige man wiens leugens nog altyd werrgalmt in het oneindige.
  Is dit wat suriname wilt,is dit waar de bevolking voor gekozen heeft?
  Ik zie alleen een moordenaar die zich verrijkt met coke,corruptie,en heeft verdient aan moorden.
  Hoe worden wij aangekeken in het buitenland?
  Dankzij deze ondeugedelijke nutteloze president zijn we internationaal geen knip voor onze neus waard.
  We zijn een schande vw het feit dat we openlijk steun geven aan zijn wandaden!
  Dom omdat we telkens weer de partij kiezen die ons als honden behandeld!
  De president is net zo erg als de slavendrijvers van onze koloniale periode,eerlijk wat is het verschil…alleen hij bepaald voor suriname ,hij bepaald wie dr leeft of niet!


  Maak melding
 21. Geen medelijden met hem. Opruimen die handel
  Nog geen 3 dagen geleden aan de lijve gevoeld. Via het dak de woning binnengedrongen en spullen meegenomen die ze niet gekocht hebben. En de ravage aan het dak was om te huilen. Een puinhoop binnen achtergelaten.
  Ze zullen de spullen(tv , magnetron, ventilator enz.)gaan verkopen. Als dievenijzer niet helpt, moet het dak dan onder stroom van 220 volt geplaatst worden???? Bijkans 3 jaren bezig met EBS om een lamp vervangen te krijgen voor de straatverlichting ,helaas zonder resultaat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES