maandag, mei 27, 2024
HomeFotoIndonesische minister Buitenlandse Zaken bezoekt Suriname

Indonesische minister Buitenlandse Zaken bezoekt Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Indonesische minister van Buitenlandse Zaken Retno L. P. Marsudi, heeft een officieel bezoek gebracht aan Suriname. Op het programma stond een ontmoeting met president Desiré Bouterse en BuZa minister Yldiz Pollack-Beighle.

Ook is met de Indonesische minister van BuZa een visumvrijstellings overeenkomst getekend. Met deze ondertekening worden nu ook houders van nationale paspoorten vrijgesteld van de visumplicht. In 2011 waren Suriname en Indonesië al een visumvrijstelling t.b.v. houders van diplomatieke en dienst paspoorten overeengekomen.

Tijdens het bilateraal onderhoud werd de nadruk gelegd op de vruchtbare relatie tussen beide landen, gedragen door de principes van wederzijds begrip, voordeel en respect, alsmede de historische banden tussen beide landen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Goed nieuws voor alle Surinamers en in het bijzonder Surinamers met Indonesische roots; visumvrij reizen naar Indonesië.
  Ik ben er een aantal keren op meerdere plaatsen geweest. Een fantastisch vakantieland. Mijn advies; blijf niet je gehele vakantie hangen in Jakarta, maar bezoek indien mogelijk ook andere plaatsen waaronder idyllische eilanden.
  Daarenboven, kunnen wij zoals @Mokro reeds aangaf, veel leren van Indonesië.


  Maak melding
 2. Het is inderdaad een prachtig land ben 4 keer geweest. Geen diefstal of berovingen. Je voelt je veilig.
  In de nachten een lekkere frisse wind, kan je met de ramen open slapen onder een klamboe. Goede restaurant, heerlijk eten. Schoon land en prachtig natuur. Is zeker de moeite waard.
  Hopelijk maakt deze minister ook kennis met zijn eigen bevolkingsgroep en wordt hij aan tafel uitgenodigd door Somohardjo om eens flink te babbelen over de situatie in ons land. Hopelijk wordt Indonesie niet gebruikt als doorvoer land door drugscriminelen. Dus die glimlach op bouta zijn smoel is niet te vertrouwen. Yildiz is de spil om andere landen te gebruiken als doorvoer land. Vraag mij af hoeveel USD en Euro er op haar Zwitserse Bankrekening staat?? want haar naam komt ook voor op de lijst. Zwitserland moet dit nu openbaar gaan maken. Er zijn in totaal 9 Surinamers die in deze regering zitten die een flinke banksaldo hebben staan in Zwitserland.


  Maak melding
 3. Haha BuZa minister Yldiz Pollack-Beighle ziet weer een snoepreisje aan de horizon
  verschijnen en niet te vergeten rijsttafels en buffetten.


  Maak melding
 4. @@@Forza
  Ai Forza je hebt helemaal gelijk. En misschien krijgt hij wat cashe mee van Indonesië om de Staatsschuld te verlichten.
  Wel een mooi overeenkomst om de visa af te schaffen. Maar ze zal ongetwijfeld in haar achterhoofd hebben gehad, valt in dit land nog iets te halen, want zij is veel slimmer dan DB.

  NU RICHTING NEDERLAND REGELEN VRIJ VAN VISA. DAT MOET TOCH KUNNEN WEGENS HET KOLONIAAL VERLEDEN.
  db laat je ballen nu echt zien en niet alleen in bed ha haaa💆💆


  Maak melding
 5. Wat ze gaat zeggen. We hebben een byzondere band met elkaar. We zien mogelijkheden voor economische en sociale samenwerking. Jullie hebben een heleboel potentie.

  Wat ze verzwijgt. Stelletje ezels bij elkaar. Jullie gaan sterven in de film. Het gras groeit, maar jullie vertikken het om je te bewegen. Met uitzondering natuurlijk bij kindertjes maken bij jullie vrouw en buitenvrouwen en bij jullie kaboela feestjes. Verstand en nijver, nul komma nul. En dat was het lui. Ik heb weer een paar orang oetan met dezelfde hersennen als die van hun nichtjes en neefjes in Indonesie gezien,


  Maak melding
 6. INDONESIE
  heerlijk land
  lekker eten
  dansen
  geen angst van beroving
  ga elk jaar daarnaar toe.
  Jakarta Goedkoop kleren kopen
  Vele eilanden bezocht
  Lekker vis eten


  Maak melding
 7. Indonesie kan ons helaas niet helpen .Maar het is bekend van de ndp regering dat ze banden hebben met niks zeggende landen .Landen die zelf hulp nodig hebben. Waarom ze met bouta gezien willen worden bewijst dat ze even dom zijn als bouta.


  Maak melding
 8. 😂🤣😅Stelletje hypocrieten Indonesië is een moslim land en jullie schelden altijd op de moslims en nu hier zeggen ik ga altijd daar met vakantie er is geen diefstal. Altijd schelden om moslims maar omdat het daar goedkoop is het voor die paar weken vakantie ineens een prachtig land. En als jullie terug zijn weer schelden op de moslims.😉😅😃stelletje huichelaars hier op waterkant. Allemaal hier tu mofo sneki.😂🤣


  Maak melding
 9. deze mevrouw beigle is apetrots, dat ze 61 documenten heeft moge ondertekenen, dat geen enkele rol van betekenis heeft, ze kan er niks mee..
  wie in s m e kan er mee werken, wie zijn de werkers in ons land..


  Maak melding
 10. Ik ga nooit naar moslim landen op vakantie, omdat ze je hun wil opleggen. Zo zijn al hun vleesgerechten halal en serveren zij geen alcoholische dranken..
  Daar ik mij niks laat opleggen ga ik er ook niet naar toe.


  Maak melding
 11. Indonesië heeft ook strikte drugswetten Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen softdrugs en harddrugs. Op het bezit en de smokkel van drugs staat de doodstraf, overige druggerelateerde delicten worden bestraft met zeer lange gevangenisstraffen. Het vermijden van drugs is dan ook het devies. Neem geen pakjes aan, ook niet van bekenden. Gebruik en bezit geen drugs. Kortom wees op je hoede!


  Maak melding
 12. @ Afiba,

  Niet heel Indonesië is moslim, ik heb veel gezien in Indonesië en ook veel verschillen.
  Java daarentegen is islamitisch maar Bali daarentegen is Hindoeïstisch met heel veel toerisme.
  Indonesië is een moslimland maar met wel Hindoe en Boedhistisch achtergrond.
  Vandaar dat er heel weinig extremisten heeft.

  De moslims asielzoekers die hier komen en ons voor kafirs uitmaken, die scheld ik wel uit.
  Waarom komen ze hiernaartoe? Waarom vluchten ze niet naar Saudi Arabië?
  Moslims zijn niet gelukkig in Pakshitstan, Yemen, Syrie, Libanon, Marocco, Tunesie, Libië, Afghanistan, Iran, Egypte, Somalië, enzzzzz
  Moslims zijn wel gelukkig in “heidense landen” zoals: Nederland, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Spanje, Denemarken, Zweden, Finland, enzzzz.


  Maak melding
 13. De minister van buitenlandse zaken van Indonesië is op bezoek gegaan bij de slechtste president van Suriname die het land leeggeroofd heeft en de meeste mensen in Suriname heeft doodgeschoten in 1982.De grootste schande voor ons land in het buitenland.Als mens is deze president waardeloos.Als Surinamer schaam ik mij voor mijn land.Het land is al meer dan 19 jaren failliet.Armoede op armoede. Ik hoop dat het volk voor een andere leider kiest dan deze domkop die alleen maar verstand heeft om te doden.


  Maak melding
 14. Er zijn geen onderzoeksresultaten bekend over het geluks-index onder moslims. Dat moslims massaal naar seculiere landen emigreren heeft alles met de economische situatie in de moslimlanden te maken. Ook moslims zijn op zoek naar een beter economisch bestaan voor hun familie en voor zichzelf. Lijkt me heel menselijk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES