vrijdag, mei 17, 2024
HomeFotoBewoners dakloos na felle brand in houten woning

Bewoners dakloos na felle brand in houten woning

-

Does Travel - naar Suriname

Een houten laagbouwwoning aan de Kennedyweg in Suriname is afgelopen weekend compleet afgebrand. Dit gebeurde zaterdag rond 17.00u op een moment dat de bewoners er niet waren. Toen leden van het Korps Brandweer Suriname arriveerden om het vuur te blussen was de woning al afgebrand.

De brand werd ontdekt door een van de buren die de politie inschakelde. Volgens de Surinaamse krant Times of Suriname werd het huis bewoond door een man, vrouw en hun twee kleinkinderen. Deze familie is nu dakloos door de woningbrand.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Het huis was aangesloten op het elektriciteitsnet, maar is niet verzekerd. De politie onderzoekt de zaak nog.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. @ Boeboe bit Sjorie

  Waarom vraag je, je dat af ? @ JK Dat zou kunnen !!!!
  Heel triest voor de Familie, indien dat het geval is gauw opsporen en langdurig in de bajes plaatsen en de Fam alsnog vergoeden !!!

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 2. Maar wat ik me afvraag: alle Surinaamse bevolkingsgroepen eten rijst, maar toch zegt een bepaalde groep dat zij een bepaalde groep van voedsel voorzien? Terwijl alle rassen in SU rijst eten. Nah ja zeg, wat een kolder zeg. Maar wie voorziet die bepaalde groep dan van voedsel in Olland en in Yankee? Zorgt die bepaalde groep ook voor ongezonde rijst (wat het lichaam niet nodig heeft) in NL of in de VS? Gestoord zijn deze gasten zeg. Echt supergestoord. Wat een bekrompenheid; hoogmoed komt voor de val.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES