zondag, juni 16, 2024
HomeFotoSchoolbus had kinderen al afgezet toen deze op z'n kop terecht kwam

Schoolbus had kinderen al afgezet toen deze op z’n kop terecht kwam

-

Does Travel - naar Suriname

Het voertuig dat gisteren in Suriname na een aanrijding ondersteboven terecht kwam langs de weg, is een schoolbus voor kinderen. De kinderen waren voor het ongeluk al afgezet, dus de bus was op dat moment gelukkig leeg. Dit tot grote opluchting van omstanders die het ongeval aan de Indira Gandhiweg zagen gebeuren, schrijft de Surinaamse krant Times of Suriname vandaag.

Volgens de krant heeft de veroorzaker, de bestuurder van een terreinwagen, geen rijbewijs. Hij kwam vanuit de tegenovergestelde richting toen hij de macht over het stuur verloor en de bus raakte. De bus ging over de kop en kwam onderstoven terecht langs de weg.

Bij het ongeval raakte de buschauffeur, die wel over een rijbewijs beschikt, licht gewond.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. mensen die met geen of ongeldig rijbewijs deelnemen aan het verkeer moeten een gevoelige (gevangenis) straf krijgen. het afdoen van de zaak met een nietszeggende boete is achterhaald. Bussen die schoolkinderen vervoeren zijn meestal overvol. De ramp die ons bespaart is gebleven is niet te overzien,


  Maak melding
 2. Bij ongelukken met voertuigen waar sprake is van drugsgebruik en of alcohol in het spel, rijbewijs voor het leven invorderen en voeruig in beslag nemen en laten vernietigen. Bij geen of niet geldige rijbewijs voertuig laten vernietigen, en voor het leven blokkeren om een rijbewijs te bemachtigen.
  EINDE OEFENING!!!


  Maak melding
 3. Dus de Ronald aan het stuur zonder rijbewijs, mag 10 jaren geen rijles volgen. Na een forse straf legging en de schade dekken, met lijn 11 verder bewegen!!! Hem strikt in de gaten houden!! Daar in SU kent toch bijna iedereen elkaar, dus ook de politie!!


  Maak melding
 4. Weer de macht over de stuur verloren, wel als hij gewoon de toegestane snelheid 50 km had gereden dan de bus niet op zijn kop gegaan ! ( bestuurder terreinwagen ) Deze klojo mag nooit en nimmer meer een voertuig besturen, zelfs een boerikie wagi niet, omdat hij zelf een boerikie is !
  sari tori
  jacko.


  Maak melding
 5. zwartmans he,he,he, weet je dan nog niet dat een boerike nog altijd slimmer is dan sommige klojo”s,een boeriki is een lastdrager waar een mens zou bezwijken , een boerike maakt nimmer 2x het zelfde fout terwijl sommige mensen herhaaldelijk de fout maken om met de zelfde hiv besmette persoon herhaaldelijk sex te hebben en de gemeenschap moet hiervoor opdraaien !!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES