Politie tast nog in het duister over identiteit van in Suriname rivier aangetroffen man

8
Lijk van man opgevist uit Suriname rivier
Het lijk werd gespot door vissers bij een visbedrijf in Suriname.

De politie in Suriname weet nog steeds niet wat de identiteit is van de man, wiens lichaam woensdag aanspoelde te Livorno. Op het ontzielde lichaam zijn geen documenten aangetroffen die de identiteit van de man prijs konden geven, meldt de Surinaamse politie. Van het lijk dat in verre staat van ontbinding was, is alleen bekend dat het zou gaan om een Hindoestaanse man van ongeveer 1.78 meter. Er zouden geen sporen van geweld zijn aangetroffen.

De politie kreeg in de middag van woensdag 15 mei de melding dat het lijk van een manspersoon op een bepaalde locatie in de Suriname rivier dreef. De politie ging naar de opgegeven locatie en trof inderdaad het lijk aan van een man. Hij was gekleed in licht kleurige kleding zonder schoeisel en droeg blauwe werkhandschoenen. Er werd een buurtonderzoek verricht maar geen van de gevraagde personen wisten wie de dode man is.

Het lijk is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen. De politie roept hierbij de nabestaanden of zij die denken de dode man te kennen op contact op te nemen met de politie van het bureau Livorno op de telefoonnummers 483400/483700 of 481941 of de afdeling Forensische Opsporing op de telefoonnummers: 403806/404022.

8 REACTIES

 1. Met werkhandschoenen aan. Misschien een visser? Iemand die tijdens werkzaamheden is uitgegleden en in de rivier is terechtgekomen?


  Maak melding

 2. Waar blijft de politie tekenaar die een schets maakt van de man zijn gezicht. Dan in de kps, de kranten en TV’s. Zeg me niet dat ER been geld is om hey the foen.


  Maak melding

 3. was deze man niet,,, gaan zwemmen samen met de lijder van het land in Brazilë tijdens of vlak voor de coup en is nu komen op drijven..
  kan zomaar gebeuren..


  Maak melding

 4. @Marcel: Mahadew was in laag water in Brazilië verdronken, Hoep had zich aan een koord uit zijn onderbroek zichzelf in Devil opgehangen. Wel, ik heb drie maanden in Devil gezeten en ik kan je vertellen dat er geen haken in de muren zijn waaraan je iets kan binden. Je hebt een stinkende dunne matras waarop je mag slapen. Je wordt in je onderbroek opgesloten en 1× er dag om 15:00 wordt je gelucht en van een maaltijd voorzien. Tolileteren etc doe je onder supervisie van de bewakers. Binnen heb je geen daglicht, je ziet bijna niets in het begin, later wendt het wel. Dus hoe Hoep he gepresteerd heeft om zichzelf op te knopen begrijp ik niet. En dan krijg je het verhaal dat 15 vooraanstaande surinamers op de vlucht doodgeschoten zijn, terwijl ze doodgemarteld zijn in Fort Zeelandia. Ze schaamteloze schageraar bedient zich alleen met list, leugen en bedrog en het domme deel van het volk gelooft alles wat hij uit zijn dikke duim zuigt. Deze man moet zsm van het podium verwijderd worden en samen met al zijn boeven matjes netjes opgeborgen worden.


  Maak melding

 5. Ma as is sein gesig ferdweene, dang hoe pooliesie weete dat is een hindoestaani mang? Brasiliaane leike ook feel op hindoestaani mang. Fooral die frauwe.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.