Auto ramt elektriciteitspaal, twee gewonden afgevoerd

13
Auto ramt elektriciteitspaal, twee gewonden afgevoerd

Dit voertuig raakte vannacht zwaar beschadigd in Suriname nadat de bestuurder tegen een houten elektriciteitspaal van de EBS aan knalde en vervolgens tegen een winkelpand tot stilstand kwam. Twee gewonden werden met de ambulance afgevoerd zoals op de foto’s hieronder te zien is. Het eenzijdig ongeval vond iets na middernacht plaats te Kwatta, ter hoogte van de Doebestraat.

De auto kwam vanuit de Grandostraat en ging richting Weg naar Zee. De bestuurder moet op een gegeven moment de controle over het stuur zijn verloren, met als gevolg de botsing tegen de paal. De bestuurder raakte zwaar gewond en werd naar de spoedeisende hulp gebracht. Ook een inzittende moest mee.

De schade aan het voertuig was enorm. Ook de elektriciteitspaal lag plat op de grond en de pui van het winkelpand was beschadigd. Het vermoeden bestaat dat er alcohol in het spel is, maar dit is niet officieel bevestigd. De zaak wordt nog onderzocht door de politie van de 3e Rijweg. Foto’s:

Auto ramt elektriciteitspaal, twee gewonden afgevoerd


13 REACTIES

 1. Glaasje op laat je rijden.Het is elke dag weer mis in ons land. Het is de hoogste tijd dat deze hersenloze regering alle alcohol uit de winkels laat verwijderen. Op elke hoek van de straat wordt er alcohol verkocht of ingeschonken. Dit hoort ten strengste verboden te worden. Om alcohol te mogen verkopen hoor je je te houden aan de warenwet voor alcoholische dranken. Ook al drinken mensen zich dood, er wordt toch flink ingeschonken en gedronken.


  Maak melding

 2. Het land droog leggen helpt ook niet; het verleden heeft dat bewezen.
  Het wordt aantal verkooppunten beperken en verkoopuren van alcohol in winkels, bars, restaurants beperken. Zal de economie wel schaden maar de misschien is dit verlies minder dan alle schade en persoonlijk leed.

  Een verplichte alcoholslot en snelheidsbeperking/-begrenzer per direct invoeren als “extra slot op de deur.”


  Maak melding

 3. ALWEER😧😧😧
  HARDLEERS!!!

  Voor altijd rijbewijs intrekken indien drugs en alcohol in het spel.
  Waarom treft de Sur regering niet de juiste maatregelen om dit probleem in te dammen????????


  Maak melding

 4. Alweer dus! Het gaat gewoon door en zal ook blijven.Mijn vermoeden is dat er iets vreemd aan de gaande is.Vreemde tori…….ook zijn er in het verleden onschuldige mensen vermoord zonder pardon door een moordenaar dat nog vrij rond loopt en zeilt en veel flauwekul te zeggen heeft.


  Maak melding

 5. Alcahol in het verkeer,rybewys intrekken 1x =1jr 2e =2jr 3x =rybewys kwytraken
  of als de promilage dusdanig hoog is moet er direct ingevorderd worden ongeacht wie of wat
  dit is myn uitspraak omdat de overheidt verzuimt of in gebreke is


  Maak melding

 6. Gelet op controle over het stuur kwijt de zijn gelet, moet de oorzaak gezocht worden bij de bestuurder.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 7. Er is een eenvoudige oplossing. Auto’s mogen geen nieuwe banden meer hebben. Oude rammelende banden, waardoor de snelheid wordt beperkt.


  Maak melding

 8. Er gebeuren rare dingens in sur n op de wereld. Autos over d kop of in d trens vanwege controle over ht stuur. Zoveel vliegtuig ongelukken de laatste maanden tot n jaar. Zoveel honderden onschuldige doden. Er gaan teveel verouderde vliegtuigen in d lucht. Overal chaos. Is ht einde al in zicht???


  Maak melding

 9. Ik begin nu waar te twijfelen!! Kunnen de Surie’s uberhaupt auto besturen?? In mijn optiek zijn ze verkeershufters!! Naar mijn mening moeten zij een Ezel en een Ezelkar kopen! ten eerste kost het 5 cent water en gratis gras!! en als het meet valt, krijgen zij gratis water van boven als het regent!! Dus het zal wel goed moeten gaan!! Er behoeft geen wegenbelasting betaald te worden en kost ook geen brandstof!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.