maandag, mei 27, 2024
HomeFotoLijk van man opgevist uit Suriname rivier

Lijk van man opgevist uit Suriname rivier

-

Does Travel - naar Suriname

In de Suriname rivier werd vanmiddag tegen 12.00u een lijk ontdekt in het water. Het zou gaan om het stoffelijk overschot van een man. Het lijk werd door vissers ontdekt, aan de zijkant van de rivier zoals op de foto te zien is. Dit gebeurde vlakbij een visbedrijf te Livorno langs de rivier.

Het is nog niet duidelijk om wie het gaat en wat er precies gebeurt is. Het stoffelijk overschot is door justitie in beslag genomen. De Surinaamse politie onderzoekt de zaak en heeft nog geen officieel bericht uitgebracht, dus later meer.

UPDATE: De politie van Livorno kreeg in de middag van woensdag 15 mei de melding dat het lijk van een manspersoon, vermoedelijk van Hindoestaanse komaf, op een bepaalde locatie in de Suriname rivier dreef.

De politie  ging naar de opgegeven locatie en trof inderdaad het lijk aan van, vermoedelijk een Hindoestaanse man. Het ontzielde lichaam was gekleed in licht kleurige kleding zonder schoeisel. De man droeg blauwe werkhandschoenen. Zijn geschatte lichaamslengte is ongeveer 1.78 meter.

Op het lijk  zijn geen documenten aangetroffen  die de identiteit van de man prijs konden geven. Er werd een buurtonderzoek verricht maar geen van de gevraagde personen wisten wie de dode man is.

De politie roept hierbij de nabestaanden of zij die denken de dode man te kennen op contact op te nemen met de politie van het bureau Livorno op de telefoonnummers 483400/483700 of 481941 of de afdeling Forensische Opsporing op de telefoonnummers: 403806/404022.

Het lijk is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen.

Filmpje:

https://www.instagram.com/p/BxgGMhoiKUF/?utm_source=ig_web_copy_link

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. En anderzijds gaat het leven na de dood van de andere te hebben aanschouwd, gewoon door. Ook dit valt onder het menselijk gedrag.


  Maak melding
 2. Misschien verdronken of een epileptische aanval gehad, kan misschien door een misdrijf om het leven gebracht zijn !!!

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 3. Zie dat er wwer van alles is of iedereen weet het al. Tjonge zeg die Suri’s zijn voorspellers helderziende. Onee roddelaars en stemmingmakers


  Maak melding
 4. Wat een sari tori. De man ligt tussen allerlei troep. Deze man kan niet gered worden, maar denk iig om de natuur te beschermen. Iedereen gooit maar afval. Er is nog niks veranderd zie ij. Ook echt sari


  Maak melding
 5. Ger, volkomen met u eens. Ook ik verbaasde (inmiddels niet meer) mij herhaaldelijk over deze allesweters. Men weet precies wat en hoe iets is gebeurd nog voordat er nog maar enig detail bekend zijn.
  Een wonderlijk volk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES