maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameLekhram Soerdjan toch weg bij LVV, wordt minister van RGB

Lekhram Soerdjan toch weg bij LVV, wordt minister van RGB

-

Does Travel - naar Suriname

Minister Lekhram Soerdjan gaat toch weg bij het Surinaamse ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV). Dat heeft het Nationaal Informatie Instituut vandaag bekend gemaakt. Helemaal weg gaat Soerdjan niet; hij wordt donderdag door president Bouterse benoemd als minister van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) in Suriname.

Die post was eerst voor Rabin Parmessar, maar die NDP topper neemt nu de plek in van Soerdjan en wordt minister van LVV. Soerdjan diende zijn ontslag op 9 april jl. in bij de president van Suriname. Bouterse vroeg hem toen om zijn ontslagbrief aan te houden.

De beëdiging van de ministers vindt morgen plaats op het presidentieel paleis. Hierna vindt er een persconferentie plaats. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

27 REACTIES
 1. 😂😂😂 Soso kiek ini a kondre. Waar zijn we aan toe in dit land?? Problemen worden niet opgelost….steeds verschuivingen. Corruptie op hoog niveau. Onvoorstelbaar..!!!! Is overduidelijk wat er gaande is.


  Maak melding
 2. Dit heeft te maken met die trawlers, Soerdjan wil of kan het probleem niet oplossen, er is hogerhand een deal gesloten en die op een slinkse manier opgelost moet worden zonder dat de bevolking argwaan krijgt, Parmessar heeft ervaring in zulke praktijken dus hij zal de job moeten klaren.


  Maak melding
 3. De gehele wereld weet een ding met volle zekerheid, op de dwaze debiele idiote ndp paria’ s na, de nationale Dieven partij zal nooit, no, notie, nada, geen enkele ontwikkeling meer brengen in dit land, nu niet en ook na 2020 niet. Wat gaan het gros der ndp paria’ s en nageslacht paars mismoedig krijsend op hun hoofden slaan, ooohh, waarom zijn wij zo dwaas, debiel, idioot en oerdom geweest om toch willens en wetens te stemmen op de duivelse zoon, verderver en verdelger van land en volk om een pakketje ehbo en bordje rijst met bb. Do ka no mpp als ze blijven geloven, vertrouwen en hopen op de duivel ddb en zijn stinkend corrupte rijke roversbende, die niet land en volk dienen en voor hen in de bres staan, maar ddb koste wat kost aan de macht houden ter zelfverrijking en macht. Opa en oma haten ndp voor wat ze is en voor staat. Ndp staat voor moord, drugs, roof, misdaad, armoede, chaos, wanorde, corrupte en zowel geestelijk en moreel verval. het paars volk verworden letterlijk en figuurlijk als zombies.


  Maak melding
 4. Stuiverje wisselen, blijft echter 1 pot nat. Aan de overgelopen jonge ex-VHP’ers zijn gratis een peceel, een ipad enz. toegezegd.
  Maakt niet uit of Soerdjan dat doet of Parmesar. Later zal verteld dat een hindustaanse minister lapjes grond aan hindustaanse jongeren heeft uitgedeeld, om hindustanen nog meer een slechte naam te bezorgen. Bouterse gaat uitgekiend te werk. Deze man maakt misbruik van hindustanen. Door zijn doen en laten zijn veel hindustanen NDP’ers geworden om zonder enig pakkans drugs in en uit te voeren, immers deze mensen zitten in de import- en exporthandel.

  .


  Maak melding
 5. Bouterse kan een standbeeld krijgen op het plein, maar dat is ook de enigste dan wel: Er nooit iemand in suriname geweest die zo strategies te werk gaat, leugens, bedrog, corruptie etc etc etc etc, hij heeft altijd wel iets om de zaak te sussen, vergeten of in een doofpot te gooien, zegt mn A heeft hij B voor je, maar ja hoelang hou je dit vol, geestelijk ga je er onderuit.


  Maak melding
 6. @Schipper

  Er is slechts EEN ZEER FAILLIETE ZETEL !!

  Al onze waardevolle zaken zijn door Paarse VERKWANSELD !

  NEKS NO FOUT, A VOLK E PINA GO MORO FARA !!!!!

  PS : LEVE DE ZWARE EN STAATSONDERMIJNENDE CORRUPTIE
  VAN DE PAARSE CLAN !!!!!!!!!!


  Maak melding
 7. Ik snap niet waarom deze mini-sters weer beëdigd moeten worden. Dit is eerder een grote belediging voor het land dan een beëdiging.

  Deze ratten moet je liever beëindigen. Het liefst met rattengif


  Maak melding
 8. @Nina

  Schipper voorspelt ook hoe hij ieder avond door de Bouterse syndroom wordt genomen. Hij vergaat van de pijn en begint voorspellingen te doen.


  Maak melding
 9. ddb hoort in de gevangenis in Nederland zijn gevangenisstraf van 11 jaar uit te komen zitten voor drugshandel naar Nederland,

  verder:
  aan de DEA in Miami en CIA in USA te worden uitgeleverd voor drugshandel. Rogher Khan van Guyana zit daar al stevig veilig opgeborgen.

  een vonnis te krijgen van de rechtbank/krijgsraad in Suriname voor de 8 december 1982 moorden,

  er hoort een proces-verbaal voor ddb en kliek te worden gemaakt voor de Moiwana86moorden, waar onschuldige vrouwen zwangere vrouwen, kinderen, mannen zijn doodgeschoten, voor de rechtbank/krijgsraad hiervoor te komen en een vonnis te krijgen,

  er hoort een proces-verbaal voor ddb en kliek te worden gemaakt van de verdwenen inheemsen, waarvan de nabestaanden, moeders niet weten wat er met hun zonen is gebeurd en ddb en kliek horen voor de rechtbank/krijgsraad te verschijnen en een vonnis te krijgen.

  ddb heeft heeft veel misdaden tegen de menselijkheid gepleegd en hoort daarom voorgoed achter slot en grendel veilig te worden opgesloten. Het beste is dat hij daarom na 26 mei 2020 direct aan USA of Nederland wordt uitgeleverd voor deze grote criminele daden en als hij deze heeft uitgezeten, kan hij dan voor die van Suriname worden opgesloten.

  De ndp is een criminele organisatie onder het mom van een politieke partij om de misdaden van ddb en ddb-kliek, hun eigen belang veilig te stellen. Hoe dom zijn de paarse vervloekte kakkerlakken dat ze het niet door hebben en deze misdadigers hun en het het hele Surinaamse Volk in grote armoede en heel grote ellende laten leven. Zelf een awarie domrie wordt hiervoor ingezet om deze crimineel te beschermen. Hoe triest is het gesteld met mensen die zich christen noemen om achter deze awarie domrie aan te lopen.

  De kleur paars van de ndp, ddb is de vloek in Suriname. Iedereen die deze kleur of wat van de ndp draagt zorgt dat er een vernietiging in Suriname is en is de vloek van Suriname. Surinamers letten jullie op deze mensen die in de verlepte, vervloekte kleur paars rond lopen. Zie uw leven en zie uw armoede. Het komt door de vervloekte kleurs, ndp paars.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 10. Waarom steken ze ieder keer de wijs en de middel vingers op bij een eed aflegging?

  Waarschijnlijk de wijsvinger om de schuld naar een ander toe te wijzen, en de middelvinger voor het volk als ze gegraaid hebben.

  Of is het soms anders?


  Maak melding
 11. hallo schipper,,, ik hoop van ganse harte, dat jou ver-wensinningen uit komen ..

  dan kunnen we echt lachen in de komende tijd nog 5 en nog 5.., dan praten we niet meer over armoede, bedelarij, geen medicijnen alles is duur, dan praten we over hoe goed het gaat in sur bo..
  gratis coke voor iedereen, we hoeven helemaal niet meer te arbeiden.. een verslaafde volk die niks meer kan..


  Maak melding
 12. Familie en vrienden accommoderen. Dat is om zoveel mogelijk stemvee te organiseren. De ene hand wast de andere hand. De president doet wat voor zijn familie en close vrienden, die hem op hun beurt weer een dienst bewijzen. Dat is de afspraak. Tel op de adviseurs van het kabinet van de president en als een ieder ongeveer 1000 stemmen kan binnen halen zit je zo ruim boven de 150.000 stemmen plus/min. Wie de meeste stemmen binnen kan halen, krijgt weer voldoende snoepjes de volgende regering. Zo houd je een groot gedeelte van je vrienden achter je en tegerlijkertijd beschadig je hun “goede” naam, zover ze die al hadden natuurlijk. No way back, want elk zichzelf respecterende, als die er nog zijn, zal niets te maken willen hebben met zulke figuren. Want laten we het wel zeggen, deze mensen zijn gewoon schaamteloos bezig het land te bestelen. Win win situatie, want ze hebben na 1 jaartje een kolere zooi van gemaakt te hebben, voor de rest van hun leven een uitkering en vrije zorg. Ik kan mij niet voorstellen dat er in de toekomst niet een regering zal komen die dit allemaal zal afstraffen.

  Surinamers: shame on you…


  Maak melding
 13. Alle ndper’ s zijn misdadig vervloekte moordenaar aanhangers, die nhet verdienen om ook letterelijk en figuurlijk zowel geestelijk, materieel en fysiek te worden vermoord door didibri en meedogenloze criminele trawanten, et of zonder voor hun naam, gelovig of niet, het zijn allemaal criminelen die criminelen in het machtscentrum behouden. Opa en oma blijven erbij dat ndp met de dag nog meer dood en verderf, naast misdaad en armoede teweeg zal brengen. Weinig ndp dagoes en poezen zijn nog blij met hun dagoe leider, op Dagoebalsing en paarse kloters op dut forum na die leven van een uitkering.


  Maak melding
 14. Psalm 5
  2 Heer, luister alstublieft naar mij!
  Luister naar mijn gedachten.
  3 U bent mijn Koning en mijn God.
  Daarom roep ik U om hulp.
  Luister alstublieft naar mij!
  4 Heer, ’s morgens hoort U mij al roepen.
  ’s Morgens vertel ik U wat ik op mijn hart heb.
  Dan wacht ik op uw antwoord.
  5 U houdt niet van ongehoorzaamheid.
  Geen slecht mens zal bij U kunnen wonen.
  6 Dwazen kunnen niet blijven bestaan voor de blik van uw ogen.
  U haat het als mensen slechte dingen doen.
  7 U vernietigt alle leugenaars.
  U walgt van moordenaars en bedriegers.
  8 Maar dankzij uw grote liefde mag ík uw huis binnen gaan.
  Vol ontzag zal ik mij voor U neerbuigen in uw heiligdom.
  9 Heer, leid mij als mijn vijanden op mij loeren.
  Leid mij zoals U het wil.
  Wilt U voor mij de weg vrijmaken.
  10 Van wat mijn vijanden zeggen, is geen woord te vertrouwen.
  Ze zijn door en door slecht.
  Hun woorden brengen alleen maar dood en ellende.
  Ze gebruiken mooie woorden om hun misdadige plannen te verbergen.
  11 Spreek recht over hen, God, en verklaar hen schuldig!
  Laat hen voor straf struikelen over hun eigen plannen!
  Jaag hen weg vanwege al hun misdaden!
  Want ze willen U niet gehoorzamen.
  12 Maar de mensen die op U vertrouwen, kunnen blij zijn.
  Ze zullen altijd jubelen, omdat U hen beschermt.
  Alle mensen die van U houden, zullen juichen.
  13 Heer, U bent goed voor de mensen die U gehoorzamen.
  Omdat U van hen houdt, beschermt U hen als een schild.


  Maak melding
 15. Ad hoc regeren zonder visie leidt tot Niets.
  Bouterse us bang dat deze overgelopen mini-ster met een levenslang salaris terug gaat naar z’n oude nest.
  Hij houdt hem nu gevangen met een mini-ster salaris. Deze mini-ster had de lef zelfontslag te nemen en niet wachten tot hij niet meer nuttig was voor Bouterse.
  Nu zit hij opgesloten tot dat hij volledig gecompromitteerd is en gechanteerd kan worden door Bouterse


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES