zondag, april 14, 2024
HomeFotoDronken autobestuurder veroorzaakt drie aanrijdingen vlak na elkaar in Suriname

Dronken autobestuurder veroorzaakt drie aanrijdingen vlak na elkaar in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Een dronken automobilist in Suriname heeft afgelopen weekend drie aanrijdingen vlak na elkaar veroorzaakt. Dat meldt de Surinaamse politie vandaag op haar website. De 56-jarige man Astrando D. reed in de late avond van vrijdag 3 mei over de Sumatraweg, veroorzaakte een aanrijding en reed door. Terwijl hij met een hoge snelheid wegreed veroorzaakte hij een tweede aanrijding op de Sumatraweg, ter hoogte van de Sastrodisoemoweg. Ook na deze aanrijding reed hij door.

Hij sloeg vervolgens de Lelydorperweg in en ter hoogte van mast nummer 233 reed hij een bromfietser aan. Vervolgens ramde hij een mast van de N.V. Energie Bedrijven Suriname (EBS) en belandde met zijn voertuig in de langs de weg lopende trens. Bij deze derde aanrijding verrichte hij ook schade aan de beschoeiing van een belendende pand en een buis van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM).

Zowel de dronkaard als de bromfietser werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo om medisch behandeld te worden. Astrando ligt ter verpleging op de afdeling Intensive Care (IC); terwijl de bromfietser met beenfracturen op de ziekenzaal in het ziekenhuis ligt.

Het rijbewijs van de dronken autobestuurder is op vrijdag 3 mei ingevorderd.

opening
Fernandes Express
BODO Party

15 REACTIES
 1. Deze dagoe staande dood schieten ,hij gaat toch geen 1 veroorzaakte schades betalen. Zonde om deze klootzak te laten leven.


  Maak melding
 2. Dit voorval zal door tussenkomst van de president in de doofpot terechtkomen net zoals eerdere voorvallen. Het geeft ook aan dat Suriname een chaos aan het verworden is onder deze president die zijn exsistentie ontleent aan moord en drugshandel.


  Maak melding
 3. Zo het word dagelijks erger en erger in het verkeer/land. Men neemt het niet zo nauw met verkeers ethiek en regels….Alles mag..kan en niks is fout!! Wat een voorbeeld functie voor de jeugd!!


  Maak melding
 4. Dat alles mag klopt niet.

  Het lijkt wel een zeer moeilijk probleem, mensen die gewend zijn dronken achter het stuur te kruipen verander je niet van de ene op de andere dag.
  andere nieuwsbronnen hebben melding gemaakt over het aantal, overtredingen, boetes en invorderingen van rijbewijzen de gelopen week/weekend.


  Maak melding
 5. Tjah wat krijgen we nou, en wat anders kunnen we verwachten met een land als Suriname met een diep geworstelde moreel verval met de president als boegbeeld . Nee dus niet dit is een Surinaamse normaal alledaagse gewoonten . Het is een kanker gezwel geworden dus zeer moeilijk in uit rooien. Eindstand land is dood.


  Maak melding
 6. Met corruptie verdiende geld moet toch ergens aan opgemaakt worden…sopie rij kirie, Amen. @ Jiyani, deze keer is het geen Watie, maar iemand met een koloniale naam. Ze zijn het van de watie’s, kumar’s en de ali’s aan het winnen. Een shit pot nat allemaal. @Ndpbedpotter, na wang hardleers purpeldagoe!


  Maak melding
 7. Dringie Sopie in het verkeer in Suriname is Nationale Sport nummer 1. Het is altijd zo geweest maar nu valt het extra op.

  Sommigen denken dat ze beter auto kunnen rijden met een borrel op.

  Je hebt heel veel Surinamers die ook in boze geesten geloven.

  Zoals sommigen heilig blijven geloven in de vermeende decembermoordenaar toch!!


  Maak melding
 8. @Mokro,

  Wat als blijkt dat het wel een darupiyakar is?
  Hindustanen hebben ook ‘koloniale’ namen.
  Laten we maar schrijven dat weer een Surinamer de fout is ingegaan door dronken achter het stuur te kruipen.


  Maak melding
 9. Ik mag het niet zeggen maar doe het toch, als ik van de ambulance chauffeur was zou ik deze klootzak latten liggen !

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 10. Sommige autobestuurders gaan ervan uit dat ze niet de tank van de auto moeten vullen met brandstof, maar dat ze hun mond moeten tanken met alcohol, anders zal de auto niet starten laat staan rijden.
  Het wordt hoog tijd dat van dronken autobestuurders het rijbewijs voor 10 jaar wordt ingetrokken en ze mogen ook nog een paar jaar gratis in de gevangenis verblijven. Verder moeten ze alle schade aan derden betalen. Misschien dat het dan tot hen zal doordringen dat ze heel erg fout bezig om dronken auto te gaan rijden.


  Maak melding
 11. Vermoedelijk zal zijn autoverzekering geen dekking bieden als vaststaat dat hij in beschonken toestand de schade heeft aangericht.
  Hoe de wetgeving in Suriname is, weet ik niet. In Nederland is er ook geen polisdekking. Wettelijk is de verzekeraar wel verplicht de schadelijdende partijen schadeloos te stellen maar kan de schade vervolgens op de dader verhalen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES