zaterdag, juni 15, 2024
HomeNieuws uit SurinameWereldreiziger die met auto rondreist op bezoek in Suriname

Wereldreiziger die met auto rondreist op bezoek in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Op donderdag 25 april 2019 heeft wereldreiziger Chen Yong uit Beijing, die met zijn auto de wereld rondreist, een bezoek gebracht aan de Surinaamse minister Stephen Tsang van Handel, Industrie en Toerisme. Yong is in 2014 begonnen om via Alaska Europa, Africa en Azië met zijn auto aan te doen. Vanaf augustus 2018 is hij gestart met de America’s en heeft Suriname als 83ste land aangedaan.

Het is gebruikelijk dat in elk land waar Chen Yong komt, een verklaring in zijn dagboek wordt getekend als bewijs van zijn aankomst in het land. Zo had minister Tsang ook het genoegen om de verklaring in het Nederlands op te tekenen, naar de wens van deze reiziger.

Na Suriname zal Chen Young doorreizen naar Frans-Guyana en Brazilië. Vermeldenswaard is dat hij zijn voertuig gebruikt om te kamperen. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. @shanti ; was je dronken of onder invloed van hallucinerende middelen toen je jou bericht plaatste ???
  Je zeer negatieve reactie is in schril contrast met de inhoud van dit positief onderwerp;
  Een man die het fijn vind de wereld rond te reizen met de auto, niks mis mee toch ?


  Maak melding
 2. Ik neem aan dat @Shanti per abuis zijn/haar reactie heeft geplaatst bij de verkeerde topic.

  Btw, een advies voor minister Tsang; zorg voor politie-/militaire begeleiding voor de wereldreiziger Chen Yong op weg naar Frans Guyana. Het kan tussen Moengo en Albina namelijk behoorlijk ‘spoken’.


  Maak melding
 3. Freddy, ik geef u helemaal gelijk.
  Logica brengt de reizigers van A naar B en wat er tussen ligt.
  Shanti, is aan het fantaseren en het brengt haar overal en nergens. Freddy, Je hebt in de chaos in Suriname, iets positiefs gezien. Ik vind het geweldig, om lezen en te zien dat er mooie en positieve dingen in ons Suriname gebeuren.
  Velen trachten een mens van succes te zijn! En ik vind u een mens van waarde.

  We hoeven de wereld niet altijd te begrijpen,we moeten alleen ons plaats erin weten te vinden.

  De reizigers, hebben hun plaats gevonden.
  Met de reis van de reizigers, hebben ze vele landen aangedaan en zijn met verschillende culturen en tradities in aanraking gekomen.

  Als hun eindverslag, straks uitkomt, zal ik het met veel interesse lezen.
  Mijn eigen geluk hangt af van de glimlach van de anderen.

  Er zijn nu eenmaal mensen die er zo op gebrand zijn om anderen neer te sabelen en de grond in te wensen en zichzelf op te hemelen, volgens mij zijn ze gewoon angstig. Zeg het maar?

  Het samenspel tussen, mensen die iets willen betekenen voor Suriname en Surinamers, onthult de schoonheid van het leven en is een bron van huiselijk geluk en vrede. En ik geloof het ook.

  Groeten,
  Ik wens iedereen, veel liefde en vrede toe.


  Maak melding
 4. Shanti wordt hier gelijk, aan de schandpaal genageld door zijn reactie op een verkeerde onderwerp. Een normaal denkend mens zou gelijk weten dat haar reactie betrekking heeft op het onderwerp van de 15 jarige jongen die is omgekomen.

  Maar nee hoor, als mens zijnde mag je nooit en nimmer en fout maken. Het zijn deskundigen en professoren die hier de fout van anderen “corrigeren”

  Wat goed zeg!!!


  Maak melding
 5. Shanti heeft zeker met deze reiziger, een avontuurlijke en ondernemende persoon, samen gedronken. Alleen meneer Chen Yong is kennelijk sterken dan Shanti want hij staat heel fris op de foto.


  Maak melding
 6. Gelukkig blijkt uit het bericht dat de wereldreiziger uit het westen kwam.Anders was de vraag hoe hij Par’bo bereikte zonder kleerscheuren.
  Van alle landen dat hij bereisde,komt het hachelijkste moment nu.Hij moet naar ST. Laurent.En normale Suri ’s rijden die afstand niet graag.


  Maak melding
 7. Deze an zal zich verbazen dat hij Chinezen (winkeliers) zelfs in de meest afgelegen plekken van Suriname treft. Dus hij gaat richting Brazilië. Daar staat hem wat te wachten. Ik vermoed dat hij met een diesel auto rijdt.


  Maak melding
 8. Het is prachtig wat deze Chinees doet. Hij komt in aanraking met diverse culturen, met universele normen en waarden maar ook met specifieke gerelateerd aan het land en de bevolking die hij bezoekt. Ik hoop dat hij geen nare dingen meemaakt en dat zijn reis hem brengt waar hij naar op zoek is, want zo’n reis maken heeft altijd een doel.

  Op Netflix is er een serie te zien over een Brit die met een oude vw van Alaska naar Argentiniē heeft gereisd. Zonder geld op zak, moest hij zorgen voor onderdak en eten voor zichzelf.
  Hij heeft barre kou en zomerse hitte meegemaakt.


  Maak melding
 9. Het is allemaal een sein dat de regering niet hard optreed dat is alles 15 jaar brommer rijden onmogelijk dronken achtsr stuur geen controle in suriname idioten opsluiten voor 20 jaar


  Maak melding
 10. ChingChangChong, Nederlands, Sranang tongo, Engels sma tap A forum disie e gegrijp. No jeh Skrif Soso snesie. De meeste sma tap wkn ne begrijp A taal. Vertaling graag🤓
  Leuk zulke wereldreiziger. Persoonlijk vind ik het mensen die verder kijken dan hun neus lang is. Hij staat ervoor open wereldwijd nieuwe mensen te leren kennen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES