woensdag, juni 12, 2024
HomeFotoBromfietser is 25ste verkeersdode in Suriname

Bromfietser is 25ste verkeersdode in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een aanrijding tussen een bromfiets en een auto woensdagavond laat, is de bromfietser om het leven gekomen. Het verkeersongeluk gebeurde op de kruising Noordwijkweg en Aquariusstraat in Paramaribo.

Het Korps Politie Suriname heeft de zaak in onderzoek. Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend gemaakt, dus later meer. De bromfietser overleed ter plekke en is de 25ste verkeersdode tot nu toe in Suriname.

UPDATE: Het slachtoffer is een jongen van 15 jaar oud! Volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd zou de bestuurder zijn afgeslagen zonder rekening te houden met doorgaand verkeer. De bromfietser ging rechtdoor en werd daarbij aangereden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Het gaat echt in een hoog tempo met de verkeersdoden in Suriname . 25 : 4 maanden = 6 1/4 p m . Ontzettend veel voor zo een achter gesteld land. “Idioten op de weg”


  Maak melding
 2. RIP. Een ongeluk sluit in een heel klein hoekje. sterkte aan de nabestaanden. Dit ongeval doet mij wat, vooral omdat het in mijn buurt is gebeurt en er buren bij betrokken zijn.


  Maak melding
 3. Op basis van het aantal inwoners in het land vallen er ontzettend veel doden in het verkeer.
  Verkeersvoorlichting en strenge handhaving zijn wat mij betreft de middelen die ingezet moeten worden om deze snel trein van dodelijke ongelukken een halt toe te roepen.
  Ook het feit dat het wegennet meer dan overbelast is zorgt voor onnodige problemen .
  De verantwoordelijke autoriteiten blijven maar ouwehoeren zonder daadwerkelijk gerichte actie te ondernemen.


  Maak melding
 4. het doet pijn als waardeloze en gevoelloze klootzakken rotzooi zitten te schrijven, gewoon omdat ze geen moer te doen hebben en/of moeders leukste willen uithangen.


  Maak melding
 5. Wij kunnen schrijven en ideeën opperen totdat wij een ons wegen; in Suriname zet het geen zoden aan de dijk. Niemand in de politiek durft de grondoorzaak aan te pakken: namelijk overmatig alcoholgebruik. Waarom: omdat al die klootzakken aan de Daroe zitten en verslaafd zijn : van president , DNA-leden,Rechters, Officieren van Justitie- Politiemensen.


  Maak melding
 6. @@@@@Flordelijn Pejana,
  Omdat het om jou buurt oude buurt gaat?
  Het is de realiteit wat men hier schrijft.
  Ze rijden als bezetenen en leren het maar niet af. Het blijft maar doorgaan.
  Regering, kom op, doen jullie er nu wat aan. Het is weer iedere week raak doden in het verkeer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES