dinsdag, april 16, 2024
HomeFotoDoodgereden bromfietser in Suriname is 15-jarige jongen

Doodgereden bromfietser in Suriname is 15-jarige jongen

-

Does Travel - naar Suriname

De bromfietser die gisteravond ter plaatse overleed bij een aanrijding met een personenauto is een 15-jarige jongen. Dat verneemt Waterkant van bronnen uit Paramaribo. Het ongeluk gebeurde woensdagavond rond 22.30u te Kwatta. Op de foto is duidelijk te zien wat er van de bromfiets over is.

Over de bestuurder van de auto is nog weinig bekend anders dat het gaat om een man. Hij werd na het ongeluk afgevoerd naar het politiebureau te Kwatta. Ook over de oorzaak is nog weinig bekend. Zodra het onderzoek is afgerond komt de politie met een officieel bericht.

In Suriname mag je pas vanaf je 16e een bromfiets besturen volgens Artikel 36 Lid 2 van het Rijbesluit. Je moet daarvoor ook nog een examen afleggen voor het verkrijgen van een zogenoemd bromfietscerificaat.

UPDATE: Aan de hand van de schade en de aangetroffen sporen blijkt dat de bromfietser over de Aquariusstraat reed richting Zenitstraat. Een voertuig uit de tegengestelde richting  beschreef een rechtse bocht naar de Noordwijkweg zonder rekening te houden met het  doorgaand verkeer met de aanrijding tot gevolg.

De jongen in kwestie heet Jamal Zegelaar:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

19 REACTIES
 1. De info over de bestuurder blijft wel lang op zich wachten,doorgaans weten ze meteen of hij bevoegd is te rijden of niet.
  Heel veel sterkte aan de nabestaanden


  Maak melding
 2. Een van de twee reed te hard en op het eerste gezicht lijkt het dat de bestuurder van de auto te hard heeft gereden. Verder valt mij op dat de olietank van de brommer open gescheurd is. Dit kan de olievlekken op het wegdek verklaren en daarom vermoed ik dat de autobestuurder te hard gereden heeft.


  Maak melding
 3. gewoon van 50km naar40 km ryden in Paramaribo omdat de wegen het niet toelaten, ze zyn niet aangepast sinds 1955. zyn alleen opnieuw geasfalteerd maar niet aangepast op de huidige mobieliteit
  en de maxi snelheidt moet van 80 naar 70km per uur


  Maak melding
 4. Prima weergave van hoe het toegaat in het land.Er zijn regels en wetten maar niemand die zich aan houdt.Ieder handelt naar hoe het hem/haar uitkomt.


  Maak melding
 5. Weer een triest en wellicht onnodig verkeersongeval. Wanneer houdt het een keer op?!
  Het slachtoffer had nog een heel leven voor zich.
  De nabestaanden wens ik sterkte toe met dit tragische verlies.


  Maak melding
 6. Als je goed naar die jongeman zijn bromfiets kijk zie je duidelijk dat het om een race bromfiets gaat. Het is helemaal kaal en dus niet geschikt voor de openbare weg. Niet zomaar de schuld geven aan de auto bestuurder.


  Maak melding
 7. Het verbaast mij dat een 15 jarige op de bromfiets mag stappen notabene zo laat. Dat neemt niet weg dat ik het heengaan van deze jongen zeer betreur.


  Maak melding
 8. Ik zei het toch dat de automobilist te hard of roekeloos heeft gereden. De geoefende ogen zagen direct wie de schuldige is. Al die onzinnige reacties van wat doet zo een jong iemand nog zo laat op straat zijn onzinnig en niet realistisch. Alsof 15 jarigen in Brazilië om 22:00 uur al in bed liggen.


  Maak melding
 9. De auto kan no hard gereden hebben als hy een bocht beschryf die brommer heeft vermoedelyk hard gereden en door die slag is t fataal voor hem afgelopen sterkte voor de famillie


  Maak melding
 10. De mentaliteit van de doorsnee Surinamer, jong en oud, gelovig of niet, geschoold of niet, rijk of arm, is sinds 2010 verworden als dat van de president en zijn hebzuchtige geldzuchtige onverantwoordelijke gewetenloze meedogenloze liefdeloze corrupte rovers bende. De gehele maatschappij is paars geestelijk en moreel aan het vervallen. Weinigen zijn nog eerlijk en oprecht en hebben nog verantwoordelijksgevoel als burger van het land. Oam taki, wat wil men nog meer, de eerste burger is een aanbeden onberechte moordenaar, bij verstek veroordeelde drugscrimineel en staatskasrover, het gros van zijn trawanten die hem aan de macht houden, idemditi en alle debiele idiote dwaze ndp paria’ s ook. Kondre klarie.


  Maak melding
 11. Deze 15 jarige die zich ook niet aan de regels heeft gehouden, kan het helaas niet navertellen.

  De ouders die hem toestonden bestaande wetten “sterkte te wensen” krijg ik niet over mijn lippen.

  RIP Jamal.


  Maak melding
 12. De aquariusstr moet dringend voorzien worden van drempels. Vaker word er geraced mt brommers daar door jonge roekeloze jongens en veroorzaken n oorverdovende lawaai.


  Maak melding
 13. Dit is het 2e geval, dat een autobestuurder gelijk naar het politiebureau wordt gebracht en daarna hoor je niks meer. Het 1ste geval, was dat van de Thompsonstraat hoek Gemenelandsweg en nu deze.
  Wat wordt schuil gehouden? Zijn deze mensen hun rijbewijzen ook ingetrokken? Zo ja, hoe weten we dat. Als veroorzaker moet je tenminste een week in de bak zitten en een geldboete betalen.
  Mijn vraag: waarom werden de veroorzakers in deze specifieke gevallen, gelijk naar het bureau gebracht?
  Waarom in andere gevallen, zoals zulke niet?
  Iets is niet pluis. Laten ze erbij staan en zien wat ze veroorzaakt hebben, zodat ze het steeds zien in hun slaap.
  Aan de nabestaanden: Gecondoleerd en heel veel sterkte. Laat u dit niet zitten. Ga op onderzoek uit hoe de veroorzaker heet en laat men betalen voor de kosten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES