dinsdag, juni 18, 2024
HomeFotoDAF truck en twee personenauto’s betrokken bij aanrijding in Suriname

DAF truck en twee personenauto’s betrokken bij aanrijding in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een aanrijding vanmiddag aan de Indira Gandhiweg in Suriname, waren twee personenauto’s en een DAF truck betrokken. Het ongeluk gebeurde even voor 14.00u. De stationwagon kwam vanuit Lelydorp en ging richting Latour. In de buurt van de rotonde van Latour moet de bestuurder de controle over het stuur kwijt zijn geraakt met alle gevolgen van dien.

Volgens een bron op locatie knalde de station eerst tegen een andere personenauto aan en daarna tegen de DAF truck van Vabi. Twee mensen raakten gewond: de bestuurder van de stationwagon en een mede-inzittende van de andere auto moesten voor behandeling naar het ziekenhuis.

De stationwagon, die flinke schade aan de voorkant opliep, kon niet meer gereden worden en moest worden weggesleept. De andere personenauto liep wat materiële schade op, maar kon de weg vervolgen. De Surinaamse politie was ter plekke aanwezig en heeft de zaak onderzocht.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Gelukkig zijn er geen doden gevallen. Wanneer gaan ze het leren om niet hard te rijden? Altijd maar haast hebben en toch te laat komen. Vertrek een uur eerder uit huis en rij rustig. Hou je hoofd erbij en let goed op je mede weggebruikers. Dit is toch niet zo moeilijk? Rond rijden als een debiel heeft geen enkele zin. Met een halfuurtje rondjes rijden heb je hele stad Paramaribo gezien. Zo groot is onze stad niet. Rijbewijs invorderen en auto’s in beslag nemen. De grote trucks uit onze binnenstad weren zou ook een mooie optie zijn, zij zijn ook mede verantwoordelijk voor het vernielen van onze wegen. Voorts zijn ook de inzittenden mede verantwoordelijk voor hun eigen veiligheid. Je kunt ook tegen de bestuurder zeggen rustig te rijden en op te letten in het verkeer.
  Doe je dit niet speel je ook met je eigen leven.


  Maak melding
 2. @ Boeboe bit Sjorie

  Je kan wel rustig rijden en op tijd van huis vertrekken, maar what about je tegenliggers dan ????
  Om een aanrijding te veroorzaken heb je een tegen ligger nodig, is die eikel dan wel op tijd van huis vertrokken, en heeft ie wel aan de regels gehouden qua snelheid ??????

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 3. Wat mij opvalt is het volgende : bij een aanrijding wordt er vaak merk en van de auto bij vermeld en als het kan ook nog eens welke type en kleur. Allemaal overbodige informatie vind ik, maar ja wie ben ik ????
  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 4. Alle narigheid dankzij NDP, nooit werk van gemaakt het infrastructuur te moderniseren, verbreden, ruime rijbanen, stoplichten, verkeersborden, voetpaden, fiets/bromfietspaden, duidelijke belijningen, het is kort gezegd een zootje in Suriname, lijkt Afrika wel….


  Maak melding
 5. De bestuurder van de station en de mede inzittende zijn gewond, hoe zou de auto gereden moeten worden?? De auto die de aanrijding hft veroorzaakt moet voor keuring bij de politie. dat die oen hard reedt snappen we. Eigen schuld.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES