zondag, maart 3, 2024
HomeFotoBestuurder komt met de schrik vrij na aanrijden trekker van achteren

Bestuurder komt met de schrik vrij na aanrijden trekker van achteren

-

De Nationale Carrierebeurs

Degene die vanmiddag achter het stuur van deze auto zat, heeft heel veel geluk gehad. Het had namelijk een haartje gescheeld of de bestuurder kon het ongeval niet na vertellen. Het gebeurde allemaal aan de Pandiet Paltan Tewarieweg in Suriname, waar de auto in kwestie een trekker van achteren aanreed.

De trekker wilde afslaan om in de Warakoeweg te gaan maar de vrouwelijke bestuurder die achter de trekker reed, verklaarde dat er geen richting was aangegeven om af te slaan. Vandaar dat ze achterop de trekker zou zijn geknald, meldt een getuige aan Waterkant.

De schade aan de auto was aanzienlijk, de voorruit en het dak raakte beschadigd. Gelukkig raakte niemand gewond.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

10 REACTIES
 1. Anticiperen op onverwachte dingen in het verkeer hoort ook bij autorijden, en
  niet alleen maar immer gerade aus. Allebei rijbewijs inleveren en opnieuw examen.


  Maak melding
 2. @ Forza

  De vraag is, hebben ze wel een rijbewijs ???? Veel automobilisten gebruiken vaak hun richting wijzers niet, dat gebeurt in NL ook !!! En dat is behalve gevaarlijk ook hinderlijk voor andere weggebruikers, ik persoonlijk heb een hekel aan zulke situatie.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 3. @ out of topic.

  Volgens de berichten in de krant is het 10 jarige meisje die aangerand zou zijn, door de zoon van Mw: Samsoedien nog maagd. Er is geen penetratie plaats gevonden volgens de Artsen, haar maagden vlies is nog intact. Mijn vraag in deze is : wie liegt nu, is het kind of is het de Arts, die haar onderzocht heeft. De Arts kan ook zijn omgekocht door de fam: Samsoedien om te liegen, want dat gebeurt met mensen uit die kringen !!! Maar goed we wachten wel af wat uit de kast komt.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 4. Dit is een zeer gevaarlijke situatie. Ook al zoals velen autobestuurders het hier gewend zijn geen richting aan te geven, hoor jezelf heel oplettend en alert te zijn in het verkeer en een flinke afstand te bewaren. De KPS moet ook hiervoor flinke boetes gaan uitdelen. Je vraag je af hoe deze mensen hun rijbewijs hebben behaald? Zeker met een rijst zak. Veel autobestuurders kennen de verkeersregels niet. De KPS heeft ook de taak zulke bestuurders van de weg te halen en verplichten opnieuw rijlessen te volgen die de bestuurders uit eigen zak moeten betalen.Mensen wees alert in het verkeer.
  De media heeft ook een taak om bewustwording te bevorderen. Sommige mensen”die katibo’s”moet je een lesje leren, zodat het door merg en been gaat, willen zij beseffen dat zij juist een gevaar zijn voor zichzelf en onze gemeenschap.


  Maak melding
 5. Het gegeven dat het meisje niet vaginaal is binnengedrongen, betekent niet dat zij niet is aangerand. Bij ongewilde penetratie, in welke lichaamsholte dan ook, is er sprake van verkrachting.
  Aanranding omvat een groter aantal handelingen, bijvoorbeeld het ongewild betasten van de edele delen of ander ongewenst fysiek contact.


  Maak melding
 6. Je dient voldiende ruimte tussen jezelf en de auto voor he te houden. Vooral een voertuig mt trekker en je niet kan zien wat er voorop afspeelt. Richting, remlichten of wat dan ook van de persoon voor je moeten niet je manier van rijden bepalen. Stel dat het lampje pas gebrand is??
  En niet de schade was aanzienlijk maar is. Op de foto is het voertuig nog niet gemaakt en ik denk niet dat het zo snel gaat


  Maak melding
 7. Disi kaulo wagi no hori nofo kaulo afstand. Te yu sjie bigi kaulo wagi hori kaulo afstand. Kaulo wagi bigi yu habi tjien kaulo wagi. Te naki nanga kaulo wagi yu klari. Furu kaulo sma no sabi rij, du alla kaulo sani ini kaulo wagi dan denki sabi rij. Fu kaulo don sani so meni kaulo mankeri. Te yu bai kaulo rijbewijs yu musu sabi rij nanga sabi kaulo bord nanga kaulo verkeersregel. Noso rij kaulo brom of kaulo bus. Kaulo.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES