maandag, juni 17, 2024
HomeFotoAuto over de kop in het water langs Oost-Westverbinding in Suriname

Auto over de kop in het water langs Oost-Westverbinding in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Woensdagmiddag ging deze auto over de kop langs de Oost-Westverbinding in Suriname. Daar belandde de auto op zijn kop in het water langs de weg. Dit zou gebeurd zijn ter hoogte van km 94 en betreft een eenzijdig ongeval.

Waarschijnlijk heeft de bestuurder de controle over het stuur verloren, waardoor de auto van de weg ging en over de kop sloeg. Ondanks de fikse schade waren er gelukkig geen zwaargewonden.

De auto ging richting Paramaribo en zou een klapband hebben gekregen. Dat is nog niet door de autoriteiten bevestigd. Het onderzoek is nog gaande dus later meer.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. Ouwru sikki fu todo na kras krassi, het is gewoon dat auto´s in Su over de kop gaan. Ze rijden veels te hard, en ik vermoed dat de auto´veels te veel, technische mankementen vertonen !
  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 2. Die banden van die auto was zo glad als een banaan hoe komt het geen geld te duur dan maar tweede hands stem nog vijf dan , zo kan je snel naar je graf met de paarse partij.


  Maak melding
 3. @ tap a dek. Kort samen gevat een technisch mankement, en natuurlijk te hard gereden, boven het toegestane limit neem ik aan !

  Sari tori
  Jacko


  Maak melding
 4. De wegen deugen niet, overal kraters op de weg. Uiteraard kan een auto mankementen vertonen, maar dat zoveel over de kop gaan is opmerkelijk. Het kan ook zijn dat bestuurders van auto’s ongenoegzaam gedragen en steeds brokken maken. Iets klopt in niet, maar wat klopt in Suriname wel. Alles wordt verdraaid of rechtgepraat, dus ook dit incident; a wagi bent slecht, a chauffeur bent drongoe of a ka passie laai ollo.


  Maak melding
 5. mogelijk een klapband, onmogelijk in ieder geval niet. gezien de staat van de banden, zo te zien op de fpto, banden die in Nl afgekeurd worden voor de APK worden in Suriname weer verkocht als goed terwijl gemiddeld de wegen in slechtere staat verkeren. APK die in Suriname geen reet voorstellen, ze lopen een keer om de auto heen en de auto is goedgekeurd, geen wonder dat dit soort ongelukken a.d. orde van de dag zijn.


  Maak melding
 6. Is een kwestie van verkeersinzicht hebben en anticiperen op de weg, maar juist deze twee onderdelen ontbreken in de rijopleidingen in Suriname. Dit omdat de opleiders zelf deze twee essentiële onderdelen niet beheersen.


  Maak melding
 7. Klapband. Als elke klapband zo zou moeten eindigen zou niemand in een auto durven te stappen. Alleen in Suriname eindigt een auto met een klapband zo.


  Maak melding
 8. de gemiddelde surinamer is niet voor verandering vatbaar.. dit is het gevolg.. en er volgt nog meer..

  gelet op de komende toekomst waarbij de n d p aan de macht zal blijven nog 5 ,,, dan wordt het leven een HEL in ons land..

  de s r d stelt nu al geen bal voor.. het volk is totaal radeloos , de jongeren kunnen er niks van maken, de meeste zijn al verslaafd aan drugs, de politie kijkt altijd de andere kant op, heeft zelf de grootste moeite om rond te kome..
  de bende lijder doet helemaal niks..


  Maak melding
 9. In Suriname zijn geesten opgeroepen in het bos (waarschijnlijk door Haytiyanen) en ze zijn oncontroleerbaar geworden en nemen m.n. bestuurders (alles wat snel gaat) te grazen.
  Mensen moeten terugkeren naar den Heere en trouw de preken op zondag aanhoren. Dan weten ze tenminste wat goed is en wat slecht en hoe beschermd te zijn tegen zulke duivelse geesten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES