maandag, juni 17, 2024
HomeFotoZoon ex-minister Roline Samsoedien aangehouden door politie in Suriname

Zoon ex-minister Roline Samsoedien aangehouden door politie in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De zoon van ex-minister Roline Samsoedien is vandaag, na overleg met het Openbaar Ministerie in Suriname, aangehouden en in verzekering gesteld door Jeugdzaken in verband met een zedendelict. De man Riaaz K., had zich eerder vandaag gemeld bij de politie in Suriname.

De politieleiding bevestigt tegenover Starnieuws dat na het verhoor de verdachte aan te houden. Het Openbaar Ministerie vindt dat er genoeg gronden zijn om K. in verzekering te stellen. 

Tegen de man is aangifte gedaan wegens aanranding van een 10-jarig meisje. Het misdrijf heeft zich vorige week voorgedaan in de omgeving van Lelydorp.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

41 REACTIES
 1. Mensen letten jullie op ga niet nog eens met een paarse vlag op straat dit kan ook met je kind gebeuren deze ndp partij heeft geen genaden voor al op kleine naden schandalig.


  Maak melding
 2. de paarse vloek zal na 25 mei 2020 voorgoed ten onder gaan. Oppakken en een nu een proces-verbaal, ook voor die moeder en dan de rechtszaak. Ook de moeder hoort opgepakt te worden en een proces-verbaal aan haar broek te krijgen.

  de zaak van ddb is al bij de krijgsraad/rechtbank.

  De paarse vloek moet voorgoed uit Suriname verdwijnen. Er moet een wassie komen.

  Als u iemand in het paars ziet rondlopen in Suriname, weet dan dat het de vloek is die in Suriname heerst en is en in stand gehouden wordt. Als deze paarse mensen bestreden worden, zal de vloek voorgoed uit Suriname verdwijnen en is er hoop voor de goede richting van Suriname.

  Surinamers zorgen jullie ervoor dat die paarse vloek uit Suriname vvoorgoed verdwijnt, er zijn zelf kleine kds die al de paarse vloek met zich meedragen.

  Recht en Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 3. Ai, weer een ndper aangehouden voor pedofiele handelingen. Mama krijste, het is nie waar, is eeh oppositie eeh lastert. Precies zo was het toen Dinoa en Meribao werden aangeklaagd, baas bari, het is oppositie, redimusi, Holland hun schuld, is nie waar, hij is onschuldig. Wacht maar oerdomme debiele idiote ndp paria’ s wat nog voor paarse duisternis vol misdaden en immoraliteit naar aan het licht gaat komen. Tang stem bribri didibri ddb en zijn roverheid. Tang bribi Boefdraad dat a monetair beleid bun, tang bribi MisikaDubai dat efoenoe stem 2020 kondre trong Dubai. Tang bribi Stef Meyje Anus dati buitenlande inversteerders o knapoe in rij. Wo ka trong leki zoon foe baas en Roline Sammika.


  Maak melding
 4. Deze klootviool moet blij wezen dat het kind niet mijn familielid is, anders hadden de politie hem niet leven terug gevonden ! Of toch wel : maar zonder zijn penis.
  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 5. Ai, wat velen niet weten is dat alleenstaande moeders hun minderjarige meisjes aan rijke ndper’ s geven voor sex, in ruil voor gratis ete en drinke en casinogeld.


  Maak melding
 6. @ Ger

  Goeie vraag, misschien bij de zwarte mensen maar Javanen doen dit niet, ze zijn te trots op zich zelf en voor de kinderen ! Ik kan dat weten omdat er veel Javanen in mijn familie zitten ( aangetrouwd )
  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 7. Halal Prostitutie in Indonesie

  Halal Prostitutie in de Puncak, buiten Jakarta

  De Puncak is met recht een vakantie en toevluchtsoord waar men tot rust komt in een groene omgeving waar de temperatuur ideaal is. Maar dit rustoord is niet alleen een trekpleister voor de Jakartaanse middenklasse om tot rust te komen. Vooral Arabieren, zoals Saudiërs, hebben dit plaatsje ontdekt en brengen er graag hun zomers door. Vooral ook omdat het een vertrouwd islamitische omgeving is.
  Maar boven de mooie natuur heeft dit gebied ook nog een bijzonder aantrekkelijks, dat voor de Arabieren een groot voordeel is. Ze kunnen en mogen hier een tijdelijk huwelijk aangaan met Indonesische moslim meisjes. Zo’n tijdelijk huwelijk, Nikah Mutah, is net als een kontrakt voor een paar uur, een week, een paar maanden en zelf voor een paar jaar.
  Vele Indonesiërs denken zelf dat het een eer is omdat de islam afkomstig is uit de Arabische wereld. Zelf bij zwangerschap van het Indonesisch meisje heeft de dan aanwezige echtgenoot geen enkele verplichting tot het meisje en het kindje, dat nog moet geboren worden en hoeft de vader het kind niet te erkennen.

  Officieel wordt dit tijdelijke huwelijk in Indonesië wettelijk niet erkent, maar de plaatselijke dorpshoofden en geestelijke leiders werken er actief aan mee, want ze worden er goed voor betaald. Het zijn meestal de simpel en arme meisjes uit de kampongs, die het slachtoffer zijn.
  Vaak is dit ook de enige mogelijkheid voor de familie om uit de armoede te geraken.
  De bruidsschat is voor deze Indonesiërs heel wat en de bedragen, afhankelijk van de duur van het huwelijk, varieert van een paar honderd tot een paar duizend dollars. En wanneer het jonge meisje nog maagd is stijgt het uitbetalende bedrag vaak aanzienlijk.

  In de islam is buitenechtelijke seks haram (slecht), maar de opgezette methode Nikah Mutah heeft dat weten te omzeilen. Anti-activisten en critici noemen deze vormen van schijnhuwelijken dan ook “Halal Prostitutie” en de geestelijken en kampong hoofden zijn de pooiers. Deze kortstondige betaalde huwelijken vertegenwoordigen de lusten zonder de lasten.
  Het grote probleem voor deze jonge meisjes echter is dat het bijna onmogelijk voor hun is als gescheiden Indonesische een nieuwe partner te vinden.
  Sporadisch wordt er door de Indonesische overheid tegen deze Halal huwelijken opgetreden.


  Maak melding
 8. J.Zwart je zegt goeie vraag. Maar dan vraag ik mij nu ook af, hoe zo bij zwarte mensen? Waarom opper je eigenlijk zoiets. Heb je daar bewijzen voor. Nee, want je gebruik het woord; MISSCHIEN.

  Aanname dus.


  Maak melding
 9. Hello nice lady, do you want a friend?” Een zwarte jongen van amper zestien richt zich tot een corpulente Belgische dame, die zojuist is gearriveerd op het Gambiaanse vliegveld Yundum. De vrouw lijkt nog niet helemaal bekomen van de aankomst: de plotselinge tropische hitte op de luchthaven waar het vliegtuig vol toeristen, zoals alle vluchten uit Europa, net is verwelkomd door een traditionele Fula-dansgroep met kumpoo (een man verkleed als strobaaltje). “Let me be your friend”, dringt de jongen aan. Hij is gekleed in T-shirt, korte broek en hoge gympen zonder veters. Als hij merkt dat de Belgische meer interesse stelt in haar zojuist achter dranghekken gedeponeerde bagage dan in hem, wendt hij zich tot een andere net gearriveerde reizigster.

  De jongen op het vliegveld is slechts een voorbode van de vele mannen die een juist in Gambia gearriveerde toerist aanklampen. Voor het hotel wacht Abdoulie (“call me Happy”), op het strand staat Omar (‘Charlie’). ‘Bumsters’ of ‘bumsas’ worden ze genoemd: jonge, werkloze Gambianen die geld proberen te verdienen aan Europese vakantiegangers. Ze bieden rondleidingen aan naar de heilige krokodillenkuil in Bakau of naar het vogelrijke Abuko-reservaat, en ze verkopen alles: ansichtkaarten, armbanden, Afrikaanse gin, ganja (drugs) en seks. “Schud hun zelfs niet de hand”, waarschuwt de Lonely-Planet reisgids voor West-Afrika, “tenzij u geïnteresseerd bent.”

  En geïnteresseerd in bumsters blijken vele toeristen die naar het Westafrikaanse ministaatje komen. In het Holiday Beach Hotel in de kustplaats Kololi heeft Wendy, een Britse dame van begin vijftig, het binnen een dag aangelegd met een jongen van de receptie. De veertigjarige Emma, die met haar dochtertje Sarah voor de vierde keer in dit hotel verblijft, heeft sinds een vorig bezoek een vaste vriend, met wie ze ’s avonds naast het zwembad op gedempte toon zit te praten. Ze overweegt zich voorgoed in Gambia te vestigen. Een jonger Brits meisje, het haar in Bo Derek-vlechtjes, verschijnt ’s ochtends in nachthemd aan het ontbijt en vertrekt gehaast met een bord vol gesmeerde boterhammen en fruit.


  Maak melding
 10. Tinku (16) werd 4 maanden gedwongen tot prostitutie
  Neem het geval van de 16-jarige Tinku die in Delhi een goede baan had gekregen door een stel dat ze tijdens zijn reis naar Kolkata op de trein had ontmoet. Het paar bedroog haar en verkocht haar later hier aan een bordeelhoudster in Delhi. Hier werd ze vier maanden gedwongen tot prostitutie totdat ze werd gered in een inval geleid door de politie van Delhi. Tinku maakt nu deel uit van de Free a Girl-familie en wil andere meisjes helpen die dezelfde beproeving ondergaan als zij ooit deed. Vanuit een misbruikende en uitbuitende omgeving streeft ze nu naar een juridische opleiding om de straffeloosheid van daders te bestrijden.

  India is een van de koplopers
  India wordt aangeduid als één van de koplopers in de wereld van de kinderhandel volgens UNICEF’s Children’s World’s Children Report 2012. Trouwens, volgens een Human Rights Watch-rapport zijn er maar liefst 20 miljoen prostituees in India waarvan een verontrustende 35% jonger is dan 18 jaar. Helaas blijven veel jonge meisjes verleid tot de vicieuze cirkel van mensenhandel en seksuele slavernij. Dergelijke verwoestende en gruwelijke misdaden tegen minderjarige meisjes schenden niet alleen hun algehele welzijn, maar ook hun fundamentele mensenrecht om waardig te leven en zichzelf te respecteren.

  Strenge straffen alleen helpen niet
  Hoewel er strenge straffen zijn voor daders van kinderhandel en commerciële seksuele uitbuiting van minderjarigen in India, zijn de uitgebreide inspanningen van overheidsorganisaties, ngo’s, internationale instanties en het maatschappelijk middenveld van levensbelang. Trainingen, educatie en discussies over kinderhandel en kinderprostitutie op elk niveau is een cruciale stap in de aanpak van deze problemen.

  Laten we samen werken aan het onherroepelijk doorbreken van de keten van kindermishandeling en commerciële seksuele uitbuiting van onze meisjes. Zodat ze kunnen leven en opgroeien met het gevoel opgevangen en beschermd te worden in hun eigen gemeenschap.


  Maak melding
 11. Laten we samen werken aan het onherroepelijk doorbreken van de keten van kindermishandeling en commerciële seksuele uitbuiting van onze meisjes. Zodat ze kunnen leven en opgroeien met het gevoel opgevangen en beschermd te worden in hun eigen gemeenschap.

  So this is NOT an Etnic issue.


  Maak melding
 12. Telkens weer etnisch hè. Dat zo een ernstig en misselijkmakend feit door etnisch gelul wordt gedomineerd. Wat zult u toch trots zijn op uzelf…


  Maak melding
 13. Weer de zoveelste ndper inopsraak.
  Baas leert ze dat alle misstanden met de mantel der liefde wordt bedekt,zand erover. Meeste criminaliteit wordt gepleegd door ndpers.
  Moeder heeft ontslag ,desondanks zal ze haar verdere leven een riant
  salaris aan overhouden.
  Haar beoogde opvolger,de overloper,remie pollack zal het ook niet beter doen ,zal de zoveelste zijn die ook zal moeten opstappen,voor hetzelfde delict.
  Jong tjie fa heeft zichzelve ook verrijkt op dit ministerie,maar deze chinees is slim geweest, heeft ervoor gezorgd dat het ministerie en de staat su afhankelijk waren van hem,auto’s leveren b.v.
  Pollack heeft al bewezen dat hij niet te vertrouwen is,overlopen,dus de zoveelste die zich zal verrijken en directe familie zal net deze zoon denken oom baas,desi , lost het wel op.


  Maak melding
 14. Zijn lamlendig stukje aanhangsel tussen zijn benen direct castreren. Hij zal nooit met zijn vieze poten van kleine kinderen afblijven. Eens een pedofiel, altijd een pedofiel. Kinderen zijn niet veilig met deze gasten in hun omgeving. Een zijn moeder probeerde zijn daad weg te moffelen. Hoe stom kun je zijn. Sommige ouders kennen de daden van hun eigen kinderen niet. Zij heeft een pedofiel op de wereld gezet, die zeer vernietigend is in onze gemeenschap. Een taak van de KPS is alle pedofielen in kaart brengen en een databank opslaan met hun foto’s en deze gasten horen achtervolgd te worden, waar naar toe zij verhuizen. De buurt bewoners horen ook door KPS geinformeerd te worden wanneer een pedofiel in de straat of omgeving komt wonen, zodat de ouders/verzorgers op hun hoede zijn.


  Maak melding
 15. Kijken met welke kronkel dit beest komt. Zijn moeder zit vol kronkels en heeft zich vastgeluld. Zoonlief lijkt niet zo snugger, misschien dat de ex-baas van deze dwaze familie van hen opneemt. Als het volk nu niet begrepen heeft dat paars over lijken gaat, dan is er idd veel mis met Suriname en Surinamers. De paarse vloek moet uitgeroeid worden. Riaaz Kariem moet minstens voor 8 jaar de bak in.


  Maak melding
 16. Olga is zelf een die kinderen seksueel misbruikt….. wel schrijven over seksuele uitbuiting maar niet over de uitbuiting van kinderen door grote bedrijven. Zielig vertoon.


  Maak melding
 17. Paarse trui met een NDP embleem erop, is dat wat het volk van Suriname ervoor hebben gekozen ! Wel jullie oerdomme volk met holle hersenen mogen nog 5 jaren gaan stemmen , dan zullen jullie zelf ervaren wat er gaat gebeuren . Drugs, moord en verkrachtingen dat zijn de hedendaagse taferelen, wat is zo erg , het land Suriname is echt diep gevallen .


  Maak melding
 18. Alles wat met deze paarse rotzooi te maken heeft, is misdaad, en zijn zo achterlijk, dat ze zonder schuldgevoel in een paars shirt met grote letters NDP blijven lopen, het zal je dochtertje maar zijn, die door deze paarse zieke geest, misbruikt is geworden.


  Maak melding
 19. @Vasseur, jij bent een grote racist!

  Eén zwarte man (Polack) die nog niet eens minister is van ROGB, die wordt apriori door jou beschuldigd van diefstal terwijl er alleen maar een gerucht is dat hij het wordt.

  Eén Aziaat die minister was van ROGB en die overduidelijk gestolen heeft en heeft laten stelen, wordt door jou een slimme man genoemd.

  Helaas kan ik je niet zeggen wat ik van die hypocrieten als jezelf vind zonder geblokkeerd te worden.

  Je komt jezelf wel tegen, vuile racist.


  Maak melding
 20. @@Olga##
  Knap van je dat je dit durft te benoemen over Indonesië en India. Maar denk vooral ook om je veiligheid.

  Al jaren ben ik van deze taferelen op de hoogte. Vooral hooggeplaatsten in arme landen tieren erop af. En reken maar, dat alles wat in de wereld gebeurd India al duizenden jaren geleden heeft uitgevonden. Maar ze zijn op de goede weg naar verbetering toe. Ik wil hiermee niet zeggen dat het over een paar jaren alles onder controle zal zijn. Dat is een miljarden land met zeer complexe problemen, waar het systeem regeert zichzelf.

  Kijk maar naar Nederland, amper met 17 miljoen inwoners met zeer veel maatschappelijke problemen. Het politieke systeem is soft en komt meer voor misdagers op dan voor de werkenden. Het lijkt alsof in Ned misdaad en diefstal loont. Drugs en maffia tiert. Witteboord criminaliteit. Hoge fiscale voordelen aan grote bedrijven. Politieke misstanden!!!!
  De bevolking moet steeds harder werken wordt alsmaar armer, een moderne vorm van slavernij. Ze zeggen de slavernij is afgeschaft. Hoezo afgeschaft??
  Deze vorm van slavernij functioneerd goed en die van vroeger niet. De slaven kregen geen goed eten, maakten lange dagen, sliepen niet goed, hadden geen goede woningen. Dus de productie was domweg te laag. Maar enfan.


  Maak melding
 21. @Glenn en @Sandra, een verstandig mens heeft eigenlijk aan een half woord genoeg. Deze “les” was om even te attenderen op het feit dat een heleboel zaken niet etnisch gerelateerd zijn, maar “ menselijk “ en zeker te verwerpen.
  Integendeel tot wat een reageerder suggereerde.
  Dat is wel aan het onderwerp gerelateerd @Sandra?
  Sorry, had ik niet in de gaten. Fijn dat jij oplet en wel bij de les blijft.

  En @Glenn, zo kun je alles weer onder de tafel schuiven en persoonlijk worden, mensen beledigen, daarbij alle fatsoen voorbijgaand, gaat jullie meestal goed af.
  Maar inderdaad, dit was blijkbaar te veel tekst om te kunnen begrijpen en te relateren.🤔 You’re right.


  Maak melding
 22. Glenn@@
  Olga heeft één maatschappelijk probleem belicht en wel goed gemotiveerd.

  Doe jij dan maar de volgende.
  En zeker OLGA niet afschilderen.
  In India huren de Arabieren hele hotel etages af. En je begrijpt het gaat niet alleen maar om te slapen.

  Houd je sterk.
  Doei


  Maak melding
 23. Cyril Daal werd contant betaald en mocht van Desi, het kleingeld houden. Dit om hem zijn mond te laten houden.

  Volgens de Ware Tijd kreeg de kleine ma i ook kleingeld contant dit ook om haar mond te laten houden.

  Cyril heeft de afloop van de betaling niet overleefd. De kleine ma i wel. Ze mag van geluk spreken.

  Overigens is iemand op deze forum haar neus niet goed. Een zekere W. Ze heeft niet goed aan de tollie van Riaaz geroken, anders had ze niet zo sterk aan z’n verkrachting getwijfeld. Ze is misschien verkouden, want een paar dagen op deze forum niet gezien


  Maak melding
 24. @Djakkie, dank voor je fatsoenlijke reactie. Ter aanvulling, het was niet mijn bedoeling om alleen Indonesië en India aan te kaarten, maar om aan te geven dat dit een wereldwijd probleem is en idd gerelateerd aan armoede en uitbuiting, wat leidt tot seksueel misbruik en uitbuiting van kinderen.

  Dit, daar er beweerd werd dat “ Javanen” zulks niet doen omdat ze zuinig zijn op hun lichaam.
  ELKE bevolkingsgroep is zuinig op zijn of haar lichaam, maar elke bevolkingsgroep kent (extreme) armoe waardoor waarden en normen ernstig vervagen.
  Zo had ik ook de Filipijnen en/of Thailand als voorbeeld kunnen noemen en het afschuwelijke misbruik van zwarte kinderen in bijvoorbeeld oorlogsgebieden in Afrikaanse landen.

  Mijn keuze in deze is bewust geweest, daar veelal Hindoe, Islam en Zwart tegenover elkaar geplaatst wordt en het een wedstrijdje wordt over moraal, intelligentie en wat al niet meer.

  Elke groep heeft hier “vertegenwoordigers” die zich beter dan de ander voelt.
  Het verbaast mij steeds weer en ik vraag me echt af wat deze mensen op dit forum doen terwijl zij zich afzetten tegen landgenoten d.m.v. zeer racistische uitlatingen, daarbij de vingers naar anderen wijzend.
  De haat welke verspreid wordt is afschuwelijk voelbaar. Uit taalgebruik en reactie trek ik de voorzichtige conclusie dat dit de zogenaamde jonge generatie is van “Surinaamse” afkomst die als voorbeeld moet dienen voor de toekomstige generatie die Suriname moet verbeteren.
  Idd @ Djakkie, ik zou moeten vrezen voor mijn veiligheid, maar dat is te triest voor woorden.
  Nog triester is, dat door mijn SURINAAMSE roots, daterende van tientallen jaren her, ik vanuit elke hoek het gevaar moet verwachten. Binnen geen enkele groep zou ik veilig zijn. Zo ook mijn kind en kleinkinderen.
  Dát is waar ik mij druk om maak en ik zal absoluut niet de enige zijn die te vrezen heeft van deze afschuwelijke ontwikkelingen binnen de Surinaamse gemeenschap. Mocht dit forum daadwerkelijk een weerspiegeling zijn van de gedachtengang van de hedendaagse Surinaamse MENS!? , dan zijn wij verworden tot de afschuwelijkste racisten, levend binnen zo een kleine gemeenschap.
  Leidt tot groter armoede en rond is de cirkel qua problematiek.

  Dat is wat jij denk ik ook probeert aan te geven in jouw FATSOENLIJKE reactie @Djakkie; wat doet armoede en politiek falen met mensen.

  Dan “begrijp” ik ook de etnisch gerelateerde, “ politiek” getinte reacties op welk topic dan ooit hier op dit forum.

  Gelukkig zijn er ook enkele verstandige, beschaafde en soms humorvolle personen die reageren en waar ik ook wat van kan leren; een mens is nooit te oud om te leren. 😉


  Maak melding
 25. Een trieste gebeurtenis, waarbij de dader eventueel door de
  rechters zal worden berecht en gestraft.
  AFKOMST maakt niets uit, geen enkele Surinamer moet dit FLIKKEN
  met jeugd, waar dan ook !

  Laat u niet intimideren en afleiden door RACISTEN, zij zullen heviger
  schreeuwen en stoken naarmate de verkiezingen naderen !

  BLIJF BIJ UW DOEL, SRANAN WEER EEN RECHTSSTAAT MAKEN, WAARIN
  IEDERE SRANANMAN ZICH VEILIG VOELT !
  WAAR DE REGERING OPRECHT WERKT AAN DE OPBOUW EN
  ONTWIKKELING VAN HET LAND !

  PS : ALLE GESTOLEN GELD, GESTOLEN GOEDEREN EN CONCESSIES
  TERUGVORDEREN BIJ DE POLITIEKE ROVERS EN BOEVEN !
  VOER PLUK-ZE WETGEVING IN !!!


  Maak melding
 26. Olga@@
  Mooi verwoord.

  Ieder mens wordt geboren als mens en niet met geloof. Het zijn de mensen die je tot iets maken. Ben je in een hindoe gezin geboren dan wordt je hindoe, moslim gezin wordt je moslim, christen gezin wordt je christen, ga zo maar door.

  Maar belangrijk is om te begrijpen voor jezelf, wie ben je, van waar ben je gekomen, wat is jouw missie, waar ga je nadat je deze lichaam heb verlaten.

  Wees vooral goed voor jezelf en omgeving. Let niet op anderen. Ons missie is altijd de misstanden uit de samenleving aan de kaak stellen. Anders komt er ook geen verbetering met alle gevolgen vandien.
  Kijk maar naar het katholisisme en het christendom. Waarom denk je dat vroeger op iedere erf van een kerk of non verblijfplaatsen op z’n minst één put was te vinden. Kijk maar naar de priestergemeenschap wat ze in al die eeuwen heen gedaan hebben met hun volgelingen. Zonder openbaring zou het systeem niet zijn gezuiverd. Door de eeuwenheen is zo altijd gegaan in alle culturen en geloven. Niemand is ongenaakbaar. Maar gelukkig mensen zo als wij staan hiertegen op.

  En overal heb je ziekelijke geesten, dus is altijd opletten geblazen.
  Het ga je goed!!


  Maak melding
 27. Zoon ex-minister Roline Samsoedien aangehouden door politie in Suriname en ook in verzekering gesteld.

  @Olga 19 april 2019 at 10:06 & @Djakkie 19 april 2019 at 10:57.
  Heel goede reacties.

  Maar n.a.v. het gepleegde (zedenmisdrijf) door Riaaz Kariem, heb ik een vraag in deze.
  Raadpleeg Korps Politie Aruba.
  Het volgende wat ik toevallig tegen kwam.

  Online onderzoek Universiteit van Aruba over seksueel misbruik van kinderen (17-04-2019)
  ORANJESTAD – De Universiteit van Aruba en Anton de Kom Universiteit van Suriname in samenwerking met de Directie Sociale Zaken en het Nationaal Crisisplan van Aruba houden een online enquête over kindermisbruik op Aruba.

  Om deel te nemen aan deze enquête, kunt u op het onderstaand klikken.
  Raadpleeg zelf de site van Korps Politie Aruba.
  Doel van dit onderzoeksproject is om informatie vergaren om:
  beleid te ontwikkelen;
  gerichte preventie- en interventiediensten alsook programma’s op te zetten.
  U kunt u ongemakkelijk voelen bij het beantwoorden van enkele vragen.
  Maar u bent vrij om de vraag die u niet wenst te beantwoorden over te slaan.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderzoeker mw. Clementia Eugene, PhD Candidate aan de Universiteit van Aruba op tel. No. : 526-2283, whatsapp: 594-5574

  En waarom is er niet gelijktijdig ook zo’n onderzoek opgestart in Suriname door Anton de Kom Universiteit?


  Maak melding
 28. Iedere bevolkingsgroep kent mensen die afwijken van sociaal algemeen aanvaarde normen en waarden in beschaafd te wezen. Maar in sommige groepen komen er veel meer voor. En in Suriname zeker binnen een bepaalde etnische groep. Het spat in deze groep aan narcistisch gedrag, grootheidswaanzin, deelname aan zowel kleine als grote criminaliteit, agressief gedrag, ten opzichte van elkaar maar ook ten opzichte van anderen

  Dit moet een verstandig mens aan het denken zetten. Niet in de trant, hoe relativeer ik dit, hoe bagatelliseer ik dit, hoe ontken ik dit.

  Dat doen velen juist uit deze groep. Hun reactie levert vaak geen bijdrage vanwege solidariteit en gevoelens van groepskrenking.
  Ze gaan niet op de inhoud meer in en dat is dat het zorgelijk gaat met een bepaalde groep in de samenleving. Maar op de wijze van verwoorden.
  Het is iedere keer weer dezelfde oerstomme reactie ” maar bij jullie gebeurt dit ook”.
  Ja, dat klopt misschien maar vaak nummeriek en statistisch minder dat is de boodschap.


  Maak melding
 29. Riaaz lijkt op zijn NDP vader waarmee Rolien er vandoor was gegaan terwijl ze nog getrouwd was met een agent op Meerzorg !! Een echte “dogla’ !!!
  Eerst dacht ik dat het een foto van “dino” was !!!


  Maak melding
 30. Je mag ook niet verhullen dat iets onder een bepaalde bevolkingsgroep 10 keer meer voorkomt dan onder een andere bevolkingsgroep. Roof en moord door djoeka’s komt 100 keer meer voor dan door anderen. Het zou zeer slecht zijn dit te verzwijgen.


  Maak melding
 31. Kondremangs,
  Eindelijk is Riaaz Kariem gepakt op zijn pedofilie en misbruik. ….gerechtigheid…..
  Net zoals hij zijn zusje begin jaren 90 misbruikte te Meerzorg Commewijne. …werd toen in de doofpot gestopt. …en nu kijken, als die drugsbende waartoe zijn moeder behoort , deze zaak ook in de doofpot kan stoppen. ….TIME WILL TELL! !!
  NOBRUYA


  Maak melding
 32. Online onderzoek Universiteit van Aruba over seksueel misbruik van kinderen (17-04-2019)
  ORANJESTAD – De Universiteit van Aruba en Anton de Kom Universiteit van Suriname in samenwerking met de Directie Sociale Zaken en het Nationaal Crisisplan van Aruba houden een online enquête over kindermisbruik op Aruba.

  @Fer.E, inderdaad bijzonder dat dit onderzoek i.s.m. De Anton de Kom Universiteit op Aruba geschiedt, maar niet in Suriname.
  Ik begrijp dat het om een online onderzoek gaat dus zou het niet zo moeilijk moeten zijn om dit onderzoek ook in Suriname te doen.
  Of heeft men dit in Suriname niet bekend gemaakt?
  Maar… wie weet komt het alsnog?
  En dan ook beleid maken met de uitkomsten en geen onderzoek om een onderzoek.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES