zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenEconomieHulp voor belastingplichtigen Suriname bij invullen belastingformulieren

Hulp voor belastingplichtigen Suriname bij invullen belastingformulieren

-

Does Travel - naar Suriname

Van 1 tot en met 30 april kunnen belastingplichtigen in Suriname bij de Belastingdienstkantoren van Paramaribo, Commewijne en Nickerie terecht voor hulp, bij het invullen van hun belastingformulieren. Hiervoor is het Self Assessment System- Hulp Bij Aangifte, meer bekend als SAS-HUBA, gestart.

SAS-HUBA is een jaarlijks terugkerende en kosteloze dienstverlening van de Belastingdienst. Hierbij wordt er hulp geboden bij het invullen van belastingformulieren.

De doelgroepen die voor de SAS-HUBA dienstverlening in aanmerking komen zijn: kleine zelfstandigen, personen die in loondienst zijn, remigranten, personen die inkomsten hebben uit het verhuren van onroerend goed en personen die niet kunnen lezen en schrijven.

In de overige districten, zal bij de commissariaten van Wanica, Para, Saramacca, Marowijne en Coronie op vaste dagen, assistentie (hulp) worden verleend.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Personen die niet kunnen lezen en schrijven?!!!. Dan heeft denk ik zo, half Suriname hulp nodig.

  Want het niveau van het Surinaams onderwijs is bar en boos. De gemiddelde leerkracht is zelf niet in staat te lezen of fatsoenlijk te schrijven.
  In Suriname is er momenteel een diploma inflatie aan de gang. De meeste scholen zijn supermarkten geworden. Leerkrachten en docenten handelaars. Je kennissen, politieke vrienden, je koopkracht bij de docent bepaald als je slaagt. Ook bij particuliere instituten en hogescholen.

  Daarnaast zijn er een groot aantal dropouts

  Leerkrachten en docenten die niet verschijnen of gedemotiveerd zijn om lessen te geven.

  Dit alles maakt het aantal functioneel analfabeten groot.

  Een goed initiatief. Maar beter zou zijn, de mensen te leren lezen en schrijven. Dus terug dingen van analfabeten en functioneel analfabeten.

  Maak van scholen weer leerplekken, in plaats van plekken van ruilhandel en supermarkten.


  Maak melding
 2. Ook in Nederland bieden ze deze hulp aan. Al jaren en bijna iedereen maakt er gebruik van. Ze vullen het digitaal al vooraf voor je in dan hoef je alleen een correctie aan te brengen als er iets niet klopt en het te verzenden. Veel mensen klaagden dat het te ingewikkeld was. Ik heb het altijd zelf gedaan maar was wel een tijdje bezig. Goede ontwikkeling dan worden er mínder fouten gemaakt .


  Maak melding
 3. Natuurlijk!!! Het wordt spekken in de staatskas!! vandaar alle hulp! en als je terug moet krijgen, dan is het ontvangen verreweg zoek en kan ook fluiten van je centen!! Je mag het op je borst schrijven!!!

  Ik heb in het verleden ook betaald op aandringen vd belastingdienst. Later bleek dat het ten onrechte was! Restitutie nooit gehad na keer op keer naar de belastingdienst geweest te zijn met mijn gerieven!!
  We zijn nu 3 a 4 jaren verder, maar die mag ik inderdaad op mijn borst schrijven. Advocaat in de arm nemen kost vele malen meer!! Dus heb laten varen !! het zijn de boeven!!


  Maak melding
 4. Onberechte moordenaars, drugscriminelen en staatskasrovers, kortom misdadigers is de macht gegeven om dwazen om als slachtvee te dienen. Ndp betekend ook Nationale Dwazen Partij.


  Maak melding
 5. Onberechte moordenaars, drugscriminelen en staatskasrovers, kortom misdadigers is de macht gegeven door dwazen om ddb en rovers als slachtvee te dienen. Ndp betekend ook Nationale Dwazen Partij. Megaschulden lasten, naasr armoede zullen de paarse erfenis zijn, ook voor het nageslacht van deze paars verworden dwazen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES