maandag, juni 17, 2024
HomeFotoKick-off verkiezingscampagne NDP in bomvol Ocer

Kick-off verkiezingscampagne NDP in bomvol Ocer

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, – In een bomvol Ocer in Suriname vond vrijdagavond 29 maart 2019 de kick-off plaats van de verkiezingscampagne van de Nationale Democratische Partij (NDP). Er was sprake van een massameeting waarbij leden en sympathisanten met bussen werden aangevoerd uit alle districten. Vanuit Nickerie bijvoorbeeld gingen er 76 bussen richting Paramaribo. Veel mensen vonden geen zitplaats in het partijcentrum van de NDP en moesten staan.

Bij de speeches in Ocer moest vooral de VHP het ontgelden. Assembleelid Amzad Abdoel was de eerste spreker van de avond. Zijn hele toespraak was bedoeld om de VHP af te kraken schrijft Starnieuws. Tot 23.00u zijn er toespraken van diverse NDP toppers. Na 23.00u is er een Afterparty die duurt tot 03.30u.

Eerder op de middag werd het nieuwe hoofdbestuur onder leiding van de president van Suriname, Desi Bouterse, gekozen. Het dagelijks bestuur heeft als voorzitter Desi Bouterse en de ondervoorzitters Ramon Abrahams  Soewarto Moestadja, Ashwin Adhin, Jenny Simons,  André Misiekaba,  Sergio Akiemboto en Faizal Abdoelgafoer. Tot secretaris is gekozen Caroline Heilbron en Roselie Cotino als penningmeester.

Dit was de situatie eerder op de vrijdagavond:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

113 REACTIES
 1. NDP ers tijdens kickoff campagne:

  !!!WE WANT COKE…WE WANT COKE…COKE!!!!

  !!!!MORE COKE…MORE COKE…MORE COKE!!!!!

  BOUTA ANTWOORD:

  !!!YOU WANT IT…YOU ASK FOR IT…ME A GO GIVE TO YOUU…!!!

  !!!HAPPY COKE CAMPAIGN…I AM COKE!!!


  Maak melding
 2. Richting verdoemenis,
  Een bom melding vanavond in ocer zou zeker op z’n plaats zijn. Desnoods FAKE.
  Oh GOD, WAAROM HEBBEN SURINAMERS DIT ALLES TOEGELATEN, want wij hebben tenslotte gekozen voor al deze rommels. Met wiens geld wordt dit alles betaald.
  Scholen in het binnenland zijn om 10 uur gesloten om leerkrachten in de gelegenheid te stellen in ocer te zijn.
  WAT EEN ARROGANTE “SHOW”.


  Maak melding
 3. het eerste wat mij opvalt in dit bericht is de volgende zin;
  “Tot 23.00u zijn er toespraken van diverse NDP toppers. Na 23.00u is er een Afterparty die duurt tot 03.30u.”
  Die achterlijke NDP aanhangers verkopen hun ziel zoals gewoonlijk weer voor een bordje BB met R , bier en een feestje.
  Vraag ze maar of ze iets zinnings gehoord hebben t.a.v het gevoerde en te voeren beleid van de regering. Je moet toch oogkleppen op hebben of zeer achterlijk zijn om nog in die loze beloften van deze regering te geloven.
  Wat een schandalige vertoning. Ik wil niemand beledigen maar kan niet anders concluderen dat het grootste deel van de aanhang van de NDP tot de zeer laag opgeleiden en kanslozen behoren. Met een beetje hersenen kan ik mij toch niet voorstellen dat je de prestaties van de NDP met een voldoende kan belonen.
  Ik heb nog zeker warme gevoelens voor Suriname maar zou na deze vertoning bijna willen dat Bouterse de verkiezingen wint zodat de aanhang nog meer met problemen geconfronteerd zal worden. denk hierbij aan inflatie en armoede. Ik hoop echter dat de rest van de stemgerechtigden ervoor zullen zorgdragen dat er een eind aan dit desastreus bewind komt.
  Lawaai maken en onzin uitkraaien daar zijn ze bij de NDP meester in op zo een avond.
  Er wordt van alles beloofdom stemmen binnen te halen.
  Ik hoor nooit een politicus in Suriname een gedegen meer jaren plan op het gebied van Economie, handel ,onderwijs enz presenteren. Massa meetings zijn doorgans ordinaire scheldpartijen aan het adres van de tegenstander. Alsof je ,je op de vis afdeling van de centrale markt bevindt.
  Kunnen surinaamse politici wel op basis van fatsoen debatteren over de echte problemen die belangrijk zijn voor het land en hun jvoornemens. Men kan hierbij een voorbeeld nemen hoe politieke debatten in Nederland gevoerd worden. Scherp maar wel met wederzijds respect.
  Paars was de lievelingskleur van mijn moeder , maar met dank aan de NDP walg ik nu enorm van deze kleur en mag nogmaals hopen dat het Surinaamse volk verstandig genoeg is om te weten dat nog 5 jaar NDP en Bouterse gelijk zal komen te staan als de situatie in Venezuela en Zimbabwe.


  Maak melding
 4. Geen zinnig woord over het te voeren beleid mbt de toekomst. Geen zinnig woord over hoe de problemen aangepakt gaan worden, alleen maar grote mond en andere partijen afkraken tot groot genoegen van de ,toch niet slimme stemvee, de aanwezigen. Mensen kwamen ook niet om te luisteren maar om te beesten.


  Maak melding
 5. After party tot 3u30?!!!

  Leuk uitje hoor..

  Maar vraag ze om tot 3u30 te werken en de arbeidsproductiviteit te verhogen….

  Ik hoop dat er vandaag wel wat verkeerscontroles zijn gepland, want ik gun het geen enkele onschuldige slachtoffer om de dupe te worden van dit feestje..

  Me mars papa!


  Maak melding
 6. Wat zijn jullie toch azijnpissers….als 1 ding duidelijk is dan is dat de kracht van de paarsen om mensen te mobiliseren.

  Dat was de objective en het is hun gelukt, met vlag en wimpel! Dit is de start ve verkiezings campagne….dat hebben jullie geleerd vanaf de tijd op de middelbare school met bestuursverkiezingen; niet de slimsten, niet de programmas…..maar de zij die inspelen op jeugdig sentiment, wint!

  Voor inhoud en dergelijk, luister dan de DNA sessies.

  5 more years!


  Maak melding
 7. Oompie de NDP bespotter : gi mi tori kon mi jere. Ik zal je eerst helpen , het zijn 76 bussen met leeghoofdige nickeriaan die Paramaribo nooit eerder hebben gezien . Ik schaam me dood als nickeriaan om dit te horen. Het zijn deze paarse idioten die de rest van het volk hun lot zullen bezegelen met een catastrofale hongers nood . Dank je wel !


  Maak melding
 8. @Brantimakka,

  Je hebt gelijk: Het zijn de paarse idioten die dit land naar de verdoemenis hebben geholpen.

  Een regering die een rampzalig beleid heeft gevoerd Moet je als kiezer afstraffen ook al ben je nog zo dom.

  Ik begrijp deze mensen totaal niet dat ze nog steeds achter een van moord verdachte Drugscrimineel aanrennen.

  Suriname, gebruik om God’s naam uw verstand en stem deze Cosa Nostra Gang finaal weg.


  Maak melding
 9. Gratis bus, gratis eten en drinken en feesten tot bam. Na zulke inhoudloze dronkenmansgeschreeuw zal Men wel aan toe zijn geweest om te schuren. Mei 2020 zal de uitkomst zal zien. Hopelijk komen Groen, Geel, Rood Oranje niet bekaaid af. Paars heeft regeermacht en kan geld als water laten stromen. Omkoperij en barbarij zal de paarse stempel op mei 2020 zijn.


  Maak melding
 10. @Henry, het is een schijn beweging . Als ik een bewuste kiezer ben, dan kijk ik als eerste: de begrotings tekorten op sociaal-economisch en maatschappelijk vlak, en ten tweede de korte-middel en lange termijn plannen met een goeie financiële draag vlak . Geld komt met heel veel moeite over de toon bank bij wijze van spreken.
  Volk van Suriname kom op wake up its not too late to change your mind!


  Maak melding
 11. sta niet aan de zijkant als je dat domme paarse stemvee wil laten winnen. Er is duidelijk sprake van economisch, financieel en bestuurlijke chaos. De regering heeft geen/te weinig kwalitatieve mensen en helaas een corrupte moordenaar als leider. wil je verandering? kom in actie, wees slim en laat je horen.
  Kom in actie, geef je steun maar doe meer dan alleen maar afgeven op de NDP. Kom in actie.
  Doe je dat niet dan zal Suriname het tweede Venezuela worden. Ook een land ” geleid” door een niet intelligente en corrupte president omringd door domme jaknikkers met slechts 1 beleidspunt: hoe vul ik zo snel als mogelijk mijn eigen zakken. Succes met je acties, er is veel te doen.


  Maak melding
 12. Gabriel,

  Hitler deed ook aan massaal mobiliseren van angstige laffe meelopers en jaknikkers. Het resultaat is bekend!!!….Ik snap dat het lastig is voor je, maar waag eens een poging om die ene hersencel van je te gebruiken.


  Maak melding
 13. Deze stomme paarseratten, waarvan het grootste gedeelte in armoede leven, hebben de gelegenheid gekregen om een avondje uit, de dagelijkse ellende waarin ze dagelijks mee te maken hebben, te ontvluchten met een gratis busreisje, en een bordje eten en een drankje, om later weer misbruikt te kunnen worden om te stemmen op deze criminele organisatie.


  Maak melding
 14. Kan iemand mij precies uitleggen wat tante Jenny hiermede bedoeld? Volgens mij klopt er geen moer van, maar dat antwoord laat ik over aan de Surinamers die hiermede dagelijks worden geconfronteerd. Bron Starnieuws.

  “Het land heeft ernstige problemen meegemaakt en we zijn allemaal meegenomen met in de stroom.” Ze vertelde hoe moeilijk het was om te voorkomen dat Suriname zou verdrinken en was volgens haar een applaus waard dat de regering heeft voorkomen dat het land niet in grote chaos is uiteengevallen.

  Ofschoon het niet gemakkelijk was heeft de regering de basiszorgverzekering in orde gehouden, pakketten voor de allerarmsten gerealiseerd, de energiesubsidie in stand gehouden en sociale en arbeidswetten ingevoerd. Geerlings-Simons zei dat de handelingen van de regering voortkomen vanuit een ideologie van de partij. “Een van de pijlers van de NDP is vernieuwing van de sociaal maatschappelijke orde.”

  Ze gaf het publiek mee dat het land nu in rustige wateren verkeert. Het land is volgens haar op een punt waarbij de dingen die waren blijven liggen langzaam kunnen worden uitgevoerd. Maar om dat te kunnen realiseren is de eenheid binnen de partij essentieel. Er kan ruzie zijn, er kan gekibbel zijn en dan moeten we elkaar omhelzen,

  “want zonder de ondersteuning van alle NDP’ers en alle Surinamers gaan we dit land niet brengen waar we het willen hebben.

  NDP’ers verenig je en ga achter de ontwikkeling aan die je partij wil brengen.” Geerlings-Simons benadrukte dat het niet gemakkelijk zal zijn en “daarom juist un hor’ tranga mek’ a regering go tap’ a pasi waar we net weer de zaken kunnen realiseren.”


  Maak melding
 15. Meisje, meisje. Ik heb een gratis bootreis gehad en daarna met de bus.

  Het was heel gezellig, ze hadden pokoe in de bus. Die bruine bonen was wat waterig en a vlees bing smaragd maar ik heb m’n buik gevuld.

  En mi gado ding artiest, ding artiest. Meisje mie sek mie billen, dat bijna a fadong na grong.

  Ding sprekers, mi applaudisseer gie ding wiens mie no begrijp nex. Mi Loekie te mie buurman e klop dan mie klop toe.

  Wan sani bing minder dat na ie no bing mang adem. Meisje oksel, oksel. Ze zetten geen deodorant in die paketten. Terwijl ding wan oenoe moe dansi. Dan zweet je.

  Paus verkrachter Meije no bing di. Ding mek a grati. Dubai Dreamer bing de nanga ing koeli foetoe boois.

  Meisje ik heb genoten. Maar minder vond ik ook. Misi ka ba. Hollanders no taki Vrouwtje hou op. Misi ka ba ja. Mi denki hou op nanga ding sprookjes, we stemmen als je een pakket geef want wij Suri stemmen voor ons buik en met onze onder buik. Misi kaba Vrouwtje hou op


  Maak melding
 16. Inderdaad ht paarse leugenzaal zat vol vn die hersenloze hielenlijkers.k bn benieuwd om t weten hoevl domme nickerianen hebn meegereisd mt die 76 bussen.wat n schande vr deze landverraders.ht hele jaar door hebn ze geklaagd n blyven nog klagen over hoe slecht ht gesteld is mt d rystsector,hun grootste bron vn inkomen n toch hebn ze zich laten meeslepen door deze bende leugenaars.domme nickerianen gn jullie massaal springen v/d henarbrug n crepeer in jw schyt strontzakken


  Maak melding
 17. Aan de NDP tegenstanders.. er is geen partij in Su die het land zo heeft opgebouwd als de NDP. Zelfs in crisis tijd. Een partij die durft te dromen voor een sterke toekomst van Su.

  Ik erger mij doorgaans aan de tegenstanders die vanuit hun luie stoel de grootste bekken hebben tegen die partij maar zelf nooit wat gedaan hebben voor Su

  Democratie is erkennen dat het volk kiest en niet een paar gladjakkers achter socialmedia …Schuif je haat opzij en erken verlies en bouw je land op.

  Wordt er iets gebouwd en loopt het mis komen Jullie gelijk met die wijzende vinger naar de NDP of Bouterse ..alsof men HOOPT dat alles maar in Su moet instorten en foutgaan met doden of gewonden om dan je punt te kunnen maken.

  Jullie hebben het over Drugs? Hetvland waar de tegenstanders van de NDP het meest naar opkijken Leeft op drugs jongeren gaan elk weekend naar mega feesten met pillen speed en coke op. Zo ook hun ouders. Hoezo naïef!

  Ik ben zelf GEEN NDP…als je tegen bent Start dan een partij op, die meer achterban trekt dan de heersende partij en kom met goede punten om je land op te bouwen.

  Suriname 1


  Maak melding
 18. Ik moet toegeven:
  Ik bewonder Bouterse hoe hij al meer dan 40 jaar zoveel mensen aan het lijntje weet te houden en ze weet te bedonderen.

  Het NDP-volk weet dat ze belazerd worden en toch gehoorzamen ze Bouterse.

  Het is heel jammer dat door deze mensen Suriname in een impasse verkeert.

  Suriname gaat pas vooruit komen wanneer Bouterse geen invloed meer heeft in de politiek.

  VHP gaat de verkiezingen in 2020 niet winnen. Er zijn te weinig verstandige mensen in Suriname.

  Heel veel sterkte slim-Suriname.


  Maak melding
 19. @Gabriel,

  Ik kan slechts concluderen dat je DOM en achterlijk bent om deze regering een warm hart toe te dragen.

  Je houdt niet van Suriname maar van een veroordeelde Drugscrimineel die het land regelrecht naar de afgrond heeft gebracht.

  En jij wil er nog 5: Je bent een idioot


  Maak melding
 20. @Gabriel,Frank

  Ik kan slechts concluderen dat je DOM en achterlijk bent om deze regering een warm hart toe te dragen.

  Je houdt niet van Suriname maar van een veroordeelde Drugscrimineel die het land regelrecht naar de afgrond heeft gebracht.

  En jij wil er nog 5: Je bent een idioot


  Maak melding
 21. Ach, het is net als die gratis of bijna gratis busreizen incl. wat te eten, maar wel als hoofd doel een verkoopdemonstratie, maar waar praktisch niets verkocht wordt, lekker een dagje uit , voor weinig, meer niet


  Maak melding
 22. Wij gaan nog voor 5 en ook al verliezen we aantal zetels maar we blijven de grootste partij van surinaame en dat zullen jullie zien 2020 en veral die mensen die de ndp vuil en vies uit schelden jullie kunnen zo door gaan ndp laat zich niet kleinneren en laten mis leiden en dat is de boodschap voor de ndp haters die niks te doen hebben


  Maak melding
 23. Het is komisch om te zien, dat het apatische volk zich laat misbruiken door een stelletje criminelen, je krijgt bijna medelijden met ze, doordat de zo afhankelijk zijn geworden, en zich ook afhankelijk hebben laten worden, omdat hun hersenen niet werken,en daardoor niet helder kunnen denken, dat er ook nog andere alternatieven zijn, om uit deze ellende te komen, kunnen niet voor zich zelf opkomen, zijn vaak ongeschoold, nooit buiten Suriname geweest, om te kunnen constateren, dat het ook anders kan, nee je moet naar dat gebler van een moordenaar luisteren zonder visie, en naar schreewers als een mr. DubaiMisikaba, rover Abrahams, opa Bouva, en boeler Abdoel, die alleen nog bang zijn voor hun eigen positie in 2020, maar zeker niet met het land wat afstevend naar de afgrond.


  Maak melding
 24. Het Surinaamse Volk Dat Voor de Trian, moordenaar, grootste crimineel, vernietiger van de democratische rechtsstaat, mensenrechten vertrapt kiest zal meer dan Lijf en goed verliezen, dan dooft het licht…

  ddb en ndp-kliek, Ramon Abrahams Soewarto Moestadja, Ashwin Adhin, Jenny Simons, André Misiekaba, Sergio Akiemboto en Faizal Abdoelgafoer. Tot secretaris is gekozen Caroline Heilbron en Roselie Cotino als penningmeester. de ndp-adviseurs zijn de VLOEK, de kleur paars is de VLOEK van Suriname. Iedereen die zich met de ndp inlaat of die kleuren draagt is de vloek van Suriname en zal Suriname nog verder in de vernietig in helpen.

  ddb, ndp, ndp-kliek, de kleur paars, paarse vlaggen, paarse T-shirts is de vloek. Als jullie deze mensen of kleuren zien, zie dan de Surinaamse Vloek.
  Zie wat er met Suriname gebeurd is vanaf 25 februari 1980 tot heden onder ddb en kliek.

  Zie wie zijn vrienden zijn: maduro van Venezuela, obiang van Equatoriaal Guinee, Miguel Diaz-Canel van Cuba. Zie hoe die mensen daar straatarm zijn, geen mening mogen hebben, worden opgepakt en opgesloten, geen bezittingen en goederen hebben, heel grote armoede en heel grote ellende. Zie ook dat de leiders van deze landen stinkend rijk zijn. ddb (ndp-)kliek willen van Suriname ook dictaturen maken net als deze landen.

  Zie wat erin Venezuela Gebeurt, dat staat Suriname met deze ddb, ndp-kliek ndp-paarse kakkerlakken die de ndp ondersteunen ook de wachten. Morro Dé Dorro!
  Laten mijn woorden een waarschuwing zijn voor die Surinamers die niet rationeel kunnen denken en besluiten nemen, niet kritisch kunnen denken en juiste besluiten kunnen maken en niet logisch kunnen denken en goede besluiten kunnen nemen. ddb, ndp-strooit u zand in de ogen. Wat heeft de ddb sinds 25 mei 2010 Suriname opgeleverd, sinds 25 februari 1980. Zie de armoede in Suriname en de rekeningen die u niet kan betalen.

  Time4Change!
  Chan4Pres!
  CS, CS! VHP!

  VHP!, de mensen staan voor u in de rij van Noord – Zuid van Oost – West in Suriname. De VHP is het alternatief. 28 en meer zetels voor de Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP) op 25 mei 2020 bij de Agemene Verkiezingen van de DNA van Suriname. Ook massaal stemmen voor de VHP dr- en rr-leden bij die verkiezingen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 25. Zonder afterparty, zou de Ocer zo goed als leeg zijn, alleen die moordenaar met zijn marjonetten zouden daar zijn, om naar hun eigen onzin en bedrog te luisteren.


  Maak melding
 26. @Frabo,

  Ik moet niks hebben van de van moordverdachte Drugscrimineel tegen wie 20 jaar is geëist wegens FIRST DEGREE MURDER.

  Ik draag Suriname een warm hart toe: Ik heb heel veel familieleden daar wonen.

  Je houdt van een veroordeelde Drugscrimineel die het land financieel kapot heeft gemaakt met zijn belijd.

  Let wel: BELIJD


  Maak melding
 27. Als je als persoon achter een moordenaar staat is er niet iets alleen mis met de moordenaar maar ook met jouw klopt er iets niet.Het heeft van sekte.The Jones story van Guyana.


  Maak melding
 28. Laten we de almachtige dankbaar zijn, voor hetgeen we van hem krijgen. Lange rijen om een beetje voedsel. Kinderen die bedelen op straat. Nog veel meer tralies, zelf gebouwde en betaalde gevangenissen. Corruptie waar niemand iets aan doet. Loze beloften waarvan als een kwart waar gemaakt zouden zijn Suriname direct tot het paradijs omgetoverd zijn. Laten we de almachtige dankbaar zijn dat er geen medicamenten zijn. Dagelijks we worden opgeschrikt door roof.

  En ja almachtige, dat die fly over niet gekomen is, zijn we vergeten, de huizen, ja de huizen en die voedsel schuur, ja die voedsel schuur, en ja die treintjes, die treintjes ja. Het terugbrengen van de corruptie, ja het terugbrengen ja.
  Almachtige we zijn het echt allemaal vergeten. Hallelujah, prijze u.


  Maak melding
 29. Brood Geld en Spelen daar wordt het volk meegepaaid.En de mensen uit de lagere sociale strata zijn daar erg gevoelig voor Als de NDP wint en DB weer tot president verkozen wordt staat Suriname hetzelfde lot te wachten als Venezuela.De mensen moeten met hun verstand een weloverwogen keuze maken als ze gaan stemmen.Als ze dat niet doen kan ik met een gerust hart zeggen:Het volk krijgt de leider die ze verdient


  Maak melding
 30. Paars van de ndp is de vloek van Suriname, ddb Ramon Abrahams, Soewarto Moestadja, Ashwin Adhin, Jenny Simons, André Misiekaba, Sergio Akiemboto en Faizal Abdoelgafoer. Tot secretaris is gekozen Caroline Heilbron en Roselie Cotino als penningmeester. Al deze mensen zijn de vloek van Suriname (
  REPEAT)

  Zie wie de vrienden zijn van ddb, ndp.
  – maduro van Venezuela,
  – obiang van Equatoriaal Guinee,
  – miguel diaz-canel van Cuba.

  Zie:
  – hoe die mensen van Equatoriaal Guinee, Cuba, Venezuela straatarm zijn,
  – geen mening mogen hebben,
  – worden opgepakt en opgesloten,
  – een bezittingen en goederen hebben,
  – heel grote armoede en heel grote ellende,
  – honger lijden, op de vlucht zijn naar andere buurlanden,
  – in het donker zitten omdat de elektriciteitscentrale niet werkt, geen valuta.

  Zie ook dat de leiders van deze landen stinkend rijk zijn. ddb (ndp-)kliek willen van Suriname ook dictaturen maken net als deze landen.

  ddb en ndp-kliek , paars is de vloek, de dood in Suriname! Vervloekt zijn zij! ( REPEAT!)

  Time4Change!

  Leve:
  – CS4Pres!
  – VHP,
  – dr,- rr,- DNA-leden die op de lijst van de VHP van de Algemene Verkiezingen van 25 mei 2020 voorkomen
  – stemt u massaal voor hun,
  – de goede richting van Suriname na 25 mei 2020 met de VHP,
  – de plan van aanpak van de VHP voor de weg ophoog voor de Surinamers en de republiek Suriname, ook internationaal,

  De Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP) is het alternatief van Suriname, die met andere huidige oppositie politieke partijen na 26 mei 2020 een coalitieregering gaat vormen. Volk van Suriname, Kiezers van Suriname sluit u massaal aan bij de Orange Movement, De VHP en stem op 25 mei 2020 massaal bij de DNA-verkiezingen op de kandidaten van de VHP.

  De Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP) is het Alternatief!. (REPEAT)
  Stem massaal op de VHP op 25 mei 2020 Repeat!
  Ben ik nou zo slim of ben jij nou zo dom?

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 31. Het weg zetten als Dom en Dwaas van de NDP is niet slim.
  Het is namelijk intrigerend hoe men na het vernietigen van het land toch nog zoveel mensen in Ocer positief kan laten feesten.
  Het is intrigerend hoe het kader de verhalen durft af te steken zoals zij doen.

  Het is pure demagogie echter er zijn mensen die daar nog 200% voor gaan, zonder enige twijfel. Dat geeft een kruitvat en ruimte voor heel veel ellende. Zie Venezuela. Daar denk je ook nu Jan men niet verder en de volgende dag zie je foto’s van een operatie bij het lampje van een telefoon.


  Maak melding
 32. @henry, Gabriel is pro NDP omdat hij de dagelijkse zorg van het volk niet aan den lijve ondervindt. Dit soort sujet woont namelijk niet in Suriname maar in Nederland of België en weten alles beter. Ze vervullen de rol van de 5e colonne en zijn over het algemeen te dom om te poepen.


  Maak melding
 33. Wanneer komen alle politieke partijen met een programma, wat ze van plan
  zijn. En graag alle plannen laten doorbereken of ze haalbaar zijn, zoals dat
  in Nederland gebeurt. Daar moeten alle plannen financieel haalbaar zijn. Nu
  roept iedereen maar wat, stem VHP, PRO etc. Maar niemand weet precies
  wat de plannen zijn en hoe hun meer jaren plan is,het is gewoon een wilde gok
  waarop je stemt.


  Maak melding
 34. De eerste spreker hakte in met de botte bijl op de VHP.
  Terwijl de VHP in de oppositie zit en het land niet bestuurt en niet verantwoordelijk is voor de situatie in het land.
  M.a.w., de NDP vindt dat alles prima verloopt in het land.


  Maak melding
 35. NDP is gevaarlijk bezig.

  Beste Surinamers wees gewaarschuwd en op je hoede.

  De komende verkiezing kan letterlijk een gevaarlijke strijd worden.

  En Santokhi let op je veiligheid, zakenpartner en goede vriend van Bouterse tevens drugscrimineel Roger Khan komt vrij ! Hou rekening met vergelding !


  Maak melding
 36. oerdomme dwaze debiele idiote ndp paria’ s worden keer op keer in alle hoeken en gaten publiekelijk genaaid en belazerd door ddb en duivelse elite kliek. Aan hun vruchten is duidelijk te herkennen, wat ze land en volk sinds 2010 hebben gebracht. Als eerste polarisatie, als tweede misdaad, als derde verarming van land en volk. Sodom en Gomarra staan dan in mei 2020, geduldig te wachten, als deze oerdomme dwaze debiele idiote ndp paria’ s, weer de duivel ddb en trawanten de vijf geven.


  Maak melding
 37. A ka tigri sondro tiefie wikie fu mek babari. Wagtie, loekoe a oranje octopus sang waka ai Kong. Abdoel moet eigenlijk aboeler heten. Hij verwart een universary feest met een start zijn voor een politieke campagne. Paars gaan ze schijten als de oranje octopus district voor district en wijk voor wijk op de vet gemeste boeven van paars veroverd.


  Maak melding
 38. @Henry en Baba Sai….pure jaloesie! Jullie zeggen de aanhangers van Trump, Wilders of Baudet toch ook niet dom??!! Wie weet, ik heb meer geleerd, gezien en ervaren dan jullie azijnpissers bij elkaar!

  Ga vooral achter Burnsie, Barba tigri of Somo lopen….want het wordt paradijs is SR.

  Shit, het wordt weer kolonie NL!!


  Maak melding
 39. Veel beloven weinig geven doet een ndp’er in vreugde leven. Moeilijk hoor om het modder uit de ezel te halen. Soms als mensen te lang in de gevangenis hebben gezeten en ze mogen weg dan willen ze niet. het leven daar zijn ze aan gewend geraakt. Zo ook deze mensen met de ellende van nu.


  Maak melding
 40. Disi meki sjie furu Sranan sma lagi. Te yu pley Sinterklaas gi den alla sani bun. Te yu no gi neks moro, dan yu no bun moro.

  Dati na politiek Sranan. Pley Sinterklaas. Noso furu sma no lobi yu.


  Maak melding
 41. Hahaha,dit krijg je als het grotens deel van het volk zich laat omkopen voor paar srd’s. Hopelijk wordt het anders na de komende verkiezingen.


  Maak melding
 42. Bijna niet te geloven dat nieckerianen in zulke grote getallen aanwezig waren op zijn meting. Als het echt zo is dan zijn ze zondermeer uit de stront put getrokken. Triest voor woorden dat deze achterbakse groep nog rede ziet om feest te vieren . stelletje stront vreters


  Maak melding
 43. Allemaal idioten uit Nederland die in Surinaamse aangelegenheden reageert. Rutte, Wilders en Baudet naaien jullie elke keer en tegen hun durven jullie niet uit te komen. Bang dat de uitkering stopgezet zal worden en de paspoort ingetrokken zal worden.
  Bouta heeft meer gedaan dan mijn partij VHP die alleen masr koelies op hoge posities in de partij zet.


  Maak melding
 44. @ Gabriel degene die achter moordenaars criminelen en oorlogsmisdadigers staan en hem steun geven, die mensen praten de slavernij ook goed. Die staan achter de misdaden die tijdens de koloniale periode zijn gepleegd. Even voor de duidelijkheid over Trump en Baudet. Ik woon in Suriname en heb mijn bedrijfsactiviteiten hier. Dus kom mij niet lastig vallen met voornoemde extremisten. Met jouw domme reacties heb Ik jou ontmaskerd als een non Surinamer die zogenaamd trots op Suriname is. Dat ben je niet de trots van jou is schijn. Dus hou liever je mond dicht of bemoei je met de landelijke politiek van het land waar je woont. Branieschopper.


  Maak melding
 45. Is de foto een recente? Heb zo min twijfels, want de NDP is heel goed in liegen en bedriegen.
  Is het spel van eerst naaien dan paaien weer begonnen.

  @blaka boi,

  Eerst paaien dan naaien betekent: mooie beloftes maken om ze vervolgens niet waar te maken.
  Ik laat me niet door loze beloftes in de maling nemen.
  Deze uitdrukking heb ik van een oude Hollandse dame.

  @Smatje,

  Ik een dalit, jij een KA KAFANNI! Alweer heb jij je intense haat richting hindustanen geventileerd op 25 maart j.l. De religieuze hindu feestdagen bezorgen je flink wat buikpijn, waardeloos schepsel!


  Maak melding
 46. @Babachan,

  Het is van de NDP bekend dat deze partij graag de VHP alle schuld in de schoenen schuift.
  Je hebt gelijk, de VHP maakt al 9 jaar geen deel uit van de regering, maar alles wat fout gaat in Suriname daar is de VHP debet aan. De NDP kan een medaille krijgen als het gaat om liegen en bedriegen.
  De manier waarop er politiek wordt gevoerd in Suriname is vele malen viezer dan elders. Alle politieke partijen maken zich hieraan schuldig, de NDP spant echter wel de kroon.


  Maak melding
 47. Surinamers zijn oerstom. Voor een feestje ( jang en dringie) kunnen zij hun kont verkopen. Hun korte termijn visie strekt tot vandaag. Hoe het er morgen uit zal zien is hun pakkie niet aan.

  Beseffen zij niet dat zij de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen aan het verkwanselen zijn?

  Wie gaat de rekening van dit feestje betalen?

  Niet Ingrid (de zogenaamde firstlady ( naar amerikaanse model)) en de selfmade bevelhebber.
  Het zijn de kinderen en kleinkinderen van deze idioten.
  Daarom zal Suriname ook nooit vooruit gaan. Is allemaal verspilde energie.


  Maak melding
 48. Aaahh, ik snap dat het succes van de eerste massameeting van de NDP als zeer pijnlijk wordt ervaren hier. Het was een waar succes, daar kan niets aan veranderd worden, LIVE WITH IT!! @ Baba sai: Je was duidelijk niet daar of er zit poep in je oren. Maar ja geobsedeerd dat je bent met het succes van de NDP, snap ik dat je selectief doof bent.
  @Brantimaka: Probeer je haat een beetje in te tomen. Pas op dat het je nog een keer verteerd!
  @The watcher: Je vertolkt perfect de paniek die hier onder de VHPtrollen is uitgebroken. Moro e kom!!
  @John : Mw Simons heet de afgelopen jaren perfect vertolkt en de juiste boodschap gegeven aan het volk. Als je blik niet verder reikt dan de olifant en het district of dorp waar je woont zal je de boodschap idd niet snappen.
  @passant: Chan 4pres??? laat me niet lachen!! Je bent net zo debiel als die grappenmaker!
  @baba sai en NDP bespotter: Dit is niet een gezonde manier om om te gaan met verdriet en reddeloosheid! Neem nog een daru en ga in je mand liggen!!
  Jullie zijn met z’n allen hier te dom om een zinnige reactie te geven op deze gebeurtenis. Schelden, dreigen, beledigen en zo de ware aard van de VHP nog eens etalleren zal jullie ondergang niet stoppen maar juist versnellen. Ik vind het zelfs jammer voor de VHPers met het hart op de juiste plaats dat er zoveel gespuis om ze heen fladdert en met hun haat speeches en varkenachtig gedrag hier de partij die ze zeggen te vertegenwoordigen besmeuren. Het feit dat jullie daarin niet gecorrigeerd worden door de leiding van de VHP, geeft duidelijk aan dat jullie door de partij worden aangestuurd, kijk maar naar het geval van Adhin.


  Maak melding
 49. @Babasai….respect voor jouw bedrijf en vasthoudendheid im SR. Ik ben een wereldburger; die 1/2 jr op Abrabroki en de rest in de VS en Europa zit. Het goede nieuws, ik zie het van beide kanten!

  Het slechte nieuws (voor jou); ik vertel jou de waarheid! NDP is there to say!

  Oh ja, ik mag niet stemmen; dus als partijloze, kan me f* wie de verkiezingen wint. Het zal ieg geen vd oppositionel partijen zijn!

  Een kritische en geschoolde (wereld)burger.


  Maak melding
 50. Allen die op de paarse berm te Ocer bijeen waren kregen wat geld, gratis eten en drinken en muziek. Het krioelde letterlijk en figuurlijk van de domme door baas en roversbende berooide mensen, die de moordenaars, drugs en roof partij de macht gaven hen dom te houden en te verarmen. Ook heel veel zuiplappen, drugsverslaafden en gedoogde criminelen waarmee ndp zaken doe, waren aanwezig om de domme hongerige massa van paarse lekkers en muziek te voorzien. Tjallie ooktoe beng go, a wiens fa a mang dhe gevaarlijk terleurgesteld ini a paarse partij, a noe foe soso joe e go, na foe njang dringi prisiri en aangezien baas en roversbende meki oenoe dong ndp paria kong trong begisma, na pe a dibri paarse koek en poepe de, dape ooktie poepe paars dong frefre de leki wi dong ndp paria’ s. Maa eeh 2020 wo poeroe ka gi baas en roersbende, a wiens sa ai gi oenoe, oe no e bribi, want acht jare mi e wakti tapoe kondre en volk ooit sa go vooruit. Altijd te baas habie magtie, na fa leki Vene warskow onoe, na soso lee, roof en afbraak van land, volk en morele waarde.


  Maak melding
 51. @ Lucien waar beweer ik dat ik daar was ? Je bent net als bijna alle zwarten zo een van een kort lontje maar laat ik jou een ding zeggen mmp jullie zwarten kunnen nooit samenwerken want daar hebben jullie niet de mentaliteit voor. Wel afgeven op anderen en als het even niet mee zit dan gaan jullie op de racisme en discriminatie toer. Kijk maar naar wat de president van Gambia doet. Het Westen en Arabische landen steunen dat land financieel zodat de arme hongerige zwarte Afrikanen , want je hebt ook lichte Afrikanen, niet verhongeren. Denk je dat het de president van Gambia een moer kan schelen of zijn volk te eten heeft ? Neen, hij vult liever zijn zakken en is inmiddels met bijna 1 miljard dollar op de vlucht. En zo is dit ook kenmerkend voor de zwarte ras. Liegen bedriegen is genetisch bepaald.


  Maak melding
 52. @ Gabriel een wereldburger is voor mij niet iemand die her en der gewoond heeft. Een wereldburger is iemand die iets voor zijn medemens doet. Wat heb jij gedaan voor jouw sissa’s en brada’s in Mozambique ? Cholera uitbraak en tekort aan water en voedsel. Waar blijft jouw hulp ? O ach ja ik weet het weer hypocriete neet dat jij bent.


  Maak melding
 53. Als jullie zo een hekel hebben aan Bouterse, NDP en al de mensen van de coalitie, hoe komt het dat jullie alles volgen van deze mensen??????????
  Als ik niets moet van iemand dan is die persoon voor mij dood. Bestaat niet.
  Leer 1 ding, hoe meer je scheld op iemand hoe groter die wordt.
  Venetiaan heeft jullie gewezen hoe hij NDP heeft laten groeien.


  Maak melding
 54. Als ik deze bijeenkomst zie, dan zie ik het somber in. Dat wordt nog 5 jaar
  billen knijpen . Hier op deze site zijn zeker alle tegenstanders verzamelt op RobG na.
  Ik zou alvast wat blikvoedsel opsparen en waterflessen, zie Venezuela daar is
  niks meer te krijgen.


  Maak melding
 55. @baba sai: Daar ga je weer met je ongemanierde varkensgedrag. Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten, racistische lul! Het is makkelijk landen in Afrika te noemen omdat er daar zwarten leven en dan je racistische VHP-inborst de vrije loop te geven. Ga liever naar India om de vrouwen te beschermen tegen het systeem, tegen de cultuur, opdat ze niet meer met honderden per dag worden verkracht en vermoord zonder dat het volk daar hard tegen optreedt. Natuurlijk uitgezonderd het hele kleine deel dat niet zo is. Door je afkomst ben je nu wat je bent, een varken dat direct gaat schelden als hij geen zinnig weerwoord kan produceren. Je bent gewoon een van de grootste losers hier op dit forum.


  Maak melding
 56. Niet letten op die losgeslagen @Damsco.
  Denk dat er heel veel meelopers er bij wsren die een avondje uitwilden.Dit is ze gelukt te profiteren van paars en ze het idee geven dat ze er al zijn.


  Maak melding
 57. NEP is nep, Fake! praatjes maker. de ndp is de vloek van Suriname, de kleur paars van de ndp is de vloek van Suriname. paarse kakkerlakken zijn de domste mensen van Suriname die genoegen nemen met bbr, poppenhuizen, voedseltassen, heel grote armoede en heel grote ellende, een minderwaardigheidscomplex hebben, een baas hebben net als een hond, niet logisch kunnen denken en handelen, logisch kunnen denken en handelen, niet nuchter zijn, niet rationeel zijn. ndp, ddb, oud ziek, vies, baas, jenny simons, vice aatje, oud en zieke moestadja, ramon abraham die zich zelf flink verrijkt heeft, awarie domrie misiekaba die vaak wintie krijgt, abdoel een waardeloze econoom, bouva ook zo’n waardeloze die de gewijzigde amnestiewet in 2012 in diende en niet van toepassing is voor de lopende 8 december 1982 moorden, enz.
  ddb is een soldaat, sergeant die van besturen niets afweet. Zie dat maar sinds 1980.

  ddb wil van Suriname een dictatuur maken net als Venezuela, Cuba, Equatoriaal Guinee, vele moslimlanden, Noord-Korea, Rusland, enz. Zie hun uitspraken maar in ocer.

  Zie wat ze Suriname en de Surinamers sinds 25 februari 1980 gebracht hebben.

  Hoe komt het dat telkens als ddb aan het touwtje in Suriname trekt, Sranan Skeer, Sranansma dé pina!

  Time4Change!

  De Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP) en ander huidige oppositie politieke partijen (NPS, PL, ABOP, DOE ) in de DNA van Suriname zijn het Alternatie na 26 mei 2020 voor een regeringscoalitie in de republiek Suriname. Samen met andere politieke partijen zal en moet er gewerkt worden in Suriname.

  ndp 39 jaren niets gedaan, het is tijd om naar huis, SB te gaan. ndp-top is niets anders dan met zichzelf bezig zijn, zelfverrijking en heel grote armoede en heel grote ellende bij het Surinaamse Volk. Zie maar de dagelijkse rekeningen die u moet betalen en niet kunt betalen

  ddb wil van Suriname een dictatuur maken net als Venezuela, Cuba, Noord-Korea, Rusland, vele moslimlanden,. zie wie zijn vrienden zijn en zie de grote armoede en heel grote ellende in die landen. Zie Venezuela!

  Time4Change!
  Ben ik nou zo slim of ben jij nou zo dom?
  CS4Pres!
  VHP, ABOP, PL, Doe, enz

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Samen werken is heel belangrijk.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 58. @ lucien wie de bal kaatst moet hem ook terug verwachten. Het is niet erg om voor racistische l u l uitgemaakt te worden want zoals ik al zei dit item wordt te pas en onpas erbij gehaald. Punt van kritiek wordt direct met racisme geassocieerd terwijl daar geen sprake van is. Bovendien hoeft de gemiddelde Surinamer zich niet te generen over racisme want het zit ons in de genen.maar O wee als de blanke het dien dan laat de Surinamer zijn hypocriet gedrag zien. Blijkbaar is het voor jouw soort moeilijk een weerwoord te krijgen. Nog steeds geef je geen antwoord op mijn vraag, waar beweer ik aanwezig te zijn geweest op de bijeenkomst. Heb jij je luiers al door je mamie laten verschonen ? Heb je je pappa al op ? Zo nu lekker je bedje in maar denk er om…. wel je handjes boven de dekens want anders wordt mammie boos en krijg geen lolliepop


  Maak melding
 59. @ jullie allemaal: stem gewoon op de VHP…de “Vettige Harige Poenta”…want dat is vanzelfsprekend altijd lekkerder dat een pakketje coke. Dus aub niet stemmen voor meer coke gevallen en praktijken maar gewoon iets anders nu liever een lekkere dikke poenta in praktijk want dan kan je tenminste bevredigend genieten van de uitkomst!…!!!Happy Pola Campagne!!!…!!!Succes Ermee!!!


  Maak melding
 60. Lees net dat Adhin de staatschuld bagatelliseert door deze USD 2,5 miljard te vergelijken met de USD 200 miljard aan bodemschatten; Olie, Goud, Bauxiet etc. over beschikt.

  een paar observaties:
  1 >> Nergens is er door iemand tot nu toe een betrouwbare waarde bepaald van wat er mogelijk in de Surinaamse grond aan bodemschatten zou kunnen zitten.
  2 >> Hij verkoopt de huid van de beer die nog niet geschoten is en waarvoor hij het geweer niet kan kopen en de kogels zal moeten lenen. Ofwel hoge school droomdenken.
  3 >> Hij denkt waarschijnlijk dat al die bodemschatten zich zonder enige inspanning zelf melden en dat er niet eerst enorm geïnvesteerd zal moeten worden.
  4 >> Ook al zouden er investeringen gedaan kunnen worden door partijen die willen dan nog duurt het 5 tot 10 jaar voor dat Suriname haar deeltje van de waarde kan verzilveren.
  5 >> Adhin van de USD 200.000.000.000 zal het aandeel voor de staat pakweg USD 14.000.000.0000 bedragen waarvan het eerste deel niet eerder dan 2025 binnen zal komen en over een periode van 20 jaar aan de staat zal worden uit betaald.

  het is ernstig hoe de regering en de NDP tracht het volk te bedonderen. De nu gebagatelliseerde Schuld van USD 2,5 miljard zal in 2025 verveelvoudigd zijn.


  Maak melding
 61. @Luciën,

  Die smerige mond van je loopt weer over als het gaat om de verkrachtingen in India.
  Dat in Afrikaanse landen vrouwen en jonge meisjes ook worden verkracht stop je in je dikke reet!
  lesbische vrouwen worden verkracht om ze te genezen van hun sexueel geaardheid.
  Dat vind je geen achterlijke cultuur. Afrikaanse Moeders die hun dochters na de eerste menstruatie overdragen aan oudere mannen, die zelfs hun opa kunnen zijn, om deze meisjes te ontmaagden, is voor jou natuurlijk geen achterlijke cultuur.
  Je doet alsof Afrikaanse vrouwen niet achtergesteld worden. In Afrikaanse landen is het net zo treurig gesteld zoals het gaat om de te heen van vrouwen en meisjes.
  Het is het typische gedrag van creolen om te wijzen naar India en haar bewoners, maar over de verschrikkelijke dingen die zich in Afrikaanse landen voordoen, houden ze zich koest.
  Je zelf bent vele malen erger dan een varken.


  Maak melding
 62. Sma na waterkant don no kaulo.
  China #1. Alla tra malla lasi. Feti feti nomo, don sma disi.
  Dalijk Chinesi yagi alla malla mars gwe. Dan tron Chinesi kondre. Haha


  Maak melding
 63. Volgens berichten van de politie is het voor het eerst voorgekomen dat sinds 2010 er die vrijdagavond in Paramaribo en omgeving geen meldingen waren van moord, drugs, mishandelinegn, vechtpartijen of berovingen en delicten. Alle rovers, moordenaar, dieven en criminelen, kortom alle paars gespuis was in Ocer, letterlijk en figuurlijk de paarse Opvanghuis voor Crimienelen, Ezels en Rovers. Natuurlijk ook al die paarse idiote debiele ndper’ s op dit forum die niet te Ocer konden zijn, volgden bezeten en verslaafd de paarse kolder vol indoctrine en leugens van hun afgod de duivel didibri.


  Maak melding
 64. Damsco 30 maart 2019 at 19:03
  @@@@ staartjes !
  BABA sai,…MANU,..PASSANT,..HENRY,..DE NDP BESPOTTER,..RAY,..JIJANI,..
  DIT is een voorproefje sang oh tek oenoe 2020,..
  Allemaal CRY BABYS,..MEHHHH MEHHHH,.BOEEE,!LEGGEN JULLIE VEEL KARPOL EN LOESBERE DIAREE PILLEN KLAAAR,..EN BESTEL BE BRONBERE OP TIJD.WANT WOH KIES KAWATRA !,..now kba weh broeja,..ghaaaaaaaaa ghaaa ghaaaaaa !

  dit was de aftrap…CRY BABYS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BOUTA EH TRONG PRESIDENT BAKKA IENIE 2020. !!!!!!!!!!!!KNOOP HET GOED IN JE LEGE KALABASSEN VAN JULLIE,OP JE NEK ! en als het jullie niet bevalt ,…OPZOUTEN NAAR MAASA AAN DE NOORDZEE ! JULLIE GADO.

  je hele reactie getuigd van de grote dwaas die je bent. Zeker paarfs coke gesnuifd, zpals je baas stoned was tijdens zijn nietszeggende oerdomme speeches en odo’ s. Opa taki, ai, Tjallie was ook van de partij, nog nooit heeft hij zovele rovers en boeven gezien als Damsco.


  Maak melding
 65. ZELFS meneer ADHIN gaat over op WARTAAL !

  De PANIEK door het Staats-faillissement wordt steeds groter !

  ADHIN vindt het een PRESTATIE dat het Paarse regiem,
  in plaats van voor echte banen te zorgen, dat Paars
  duizenden–circa 35.000— NIET NODIGE AMBTENAREN in
  Lanti-dienst heeft gehouden !
  EEN ONJUISTERE STELLING BESTAAT NIET !!!

  Meneer ADHIN vindt de torenhoge staatsschuld klein.
  Hij rekent in miljarden US dollars, terwijl Sranan er niet
  in slaagt die DOLLARS te VERDIENEN door handel etc .
  Meneer ADHIN heeft ook medegedeeld dat NIET HET VOLK,
  de Mega-schuld zal afbetalen !
  Beste meneer ADHIN, zal de NDP-TOP dan zelf persoonlijk
  deze schuld afbetalen ?????????/
  Grotere NONSENS BESTAAT NIET !!!

  Nu de NDP ruim zeshonderd miljoen SRD mag lenen bij
  CBvS, gewoon gedrukt extra geld,denken DDB en de Paarse
  clan, het financieel tot de verkiezingen te kunnen uitzingen.

  HOOFDDOEL VAN NDP BLIJFT, het PRIVE-DOEL, HUN LEIDER
  UIT DE BAJES HOUDEN, TEN KOSTE VAN ALLES.

  HELAAS, OOK TEN KOSTE VAN LAND EN VOLK !!!


  Maak melding
 66. @Gabriel
  Wat is erger? “kolonie” van Nederland te zijn of van China?

  Fijn voor de NDP dat het feest is geslaagd, maar in 2020 gaat het om de werkelijke verkiezing (als die niet verder wordt gemanipuleerd). dan pas zal blijken hoe de verhoudingen precies zijn.
  Nieuwe betekenis van OCER = “Ontvangsthal van Cocaïne-Exporteurs en Rovers”
  Ik was er niet bij dus wat er allemaal woordelijk is gezegd weet ik niet. Toch valt mij een ding op, nu is NPS niet meer de grote vijand (verkiezingen 2010) maar de VHP. Heel interessant van de zogenaamde “one and ony” Nationalistische partij, die niet etnisch georiënteerd zou zijn. En bij de aanval op de VHP mocht de heer Abdoel (een Hidoestaan) de spreekbuis zijn. Dat geeft te denken!
  Wat mij ook is opgevallen is dat de NDP nog steeds in slaapstand is (Vene moest zijn pyjama toch uitdoen?) en in ontkenningsfase. Economische nono’s van de NDP hebben het over de door IMF aangegeven 3% groei van de economie. Wat er niet bij gezegd wordt is dat de schuldpositie en andere financiële zaken zorgen baren. Gerenommeerde Surinaamse economen (VES) geven haarfijn aan wat er mis is. Men zet hun weg als
  niet nationalistische landbouweconomen etc. Maar de regering komt niet met tegenargumenten. De supereconoom van de regering, Boefdraad kan maar een ding, nee twee lenen en respectabele functionarissen in het openbaar beledigen. O ja en nog een derde eigenschap: bovenmatig liegen.
  Ik zal de keizers nooit als dom aanmerken, hooguit neem ik aan dat velen ongeïnteresseerd, onwetend en weinig ambitieus zijn.


  Maak melding
 67. @Jojo
  Eens met de strekking van je post.
  In Suriname heeft men het vaak over onze potentiële rijkdom. Enkele jaren terug werden we gepositioneerd als het 17de rijkste land van de wereld. Het hebben van bodemschatten alleen zegt niets over de mogelijke welvaart van een volk. Goed bestuur is van grotere betekenis. En dat ontberen wij onder de huidige regering. Nederland is een tamelijk klein land met weinig bodemschatten en weinig ruimte. Maar zij zijn toch wereldwijd de tweede exporteur van landbouw (gerelateerde) producten. Dit door onder andere studie, innovatief denken en goed beleid.
  Suriname behoort nu tot de 3 armste landen van Zuid Amerika ondanks alle door de heer Adhin genoemde bodemschatten. De heer Adhin en zijn club doen inderdaad aan misdadige misleiding van een deel van het volk……….en die vinden het kennelijk niet nodig om de oogkleppen af te doen, immers de pakketten vinden ze belangrijker.


  Maak melding
 68. Aln mr gelul de stryd tusn d koeli n kaphri is niet iets vn vndg n dat houd su in haar baan.als men afgeeft op d VHP dan geeft men af op d hindoestaan.sinds d proclamatie v/d politiek na d jaren 40 in su is er n rassengeschil ontstaan want d kaphri wilt vn elk gelegenheid gebruikmakn om d koeli nederig t maken t.o.v hun n op hun hoofd t willen pissen n schyten.ht gt nooit ophouden kyk mr wat n haat men zaait op d staatsradio t.o.v andere bevolkingsgroepen alsof aln d kaphri n uitverkoren volk is door d almachtige.systematisch probeert d kaphri altyd boven d koeli t staan n dat wekt wrevel op n terecht ook.naar myn mening is elke hindoestaan n beetje econoom die weten wanr ze moeten optellen n wanr aftrekken vndr hun vooruitgang n dan kmt men doodleuk zeggn: a monie dè na deng koeli.oen njang k’ka jere.


  Maak melding
 69. Gedurende 15jaren presidentschap vn venetiaan wou hy toch ook niet investeren in d agrarische sector omdat hy wist n nogsteeds dat deze sector in de hindoestaanse handen was.zie daar de discriminatie n achteruitstelling vn deze vredelievende bevolkingsgroep.de tegenstrydigheid tussn deze 2 groepen gaan nooit ophouden in tegendeel wordt ht heftiger aangewakerd door figuren als d opgezette durotank op d staatsradio


  Maak melding
 70. @ Baba sai: Je was duidelijk niet daar of er zit poep in je oren. Maar ja geobsedeerd dat je bent met het succes van de NDP, snap ik dat je selectief doof bent. Ik heb niet beweerd dat je daar was, alleen geconstateerd dat je er NIET was, jo ezel, t’is gewoon Nederlands. Als ik mijn betoog in het Hindi kon schrijven had ik het gedaan. En nogmaals, voordat je de cultuur van andere volken analyseert, kijk dan eerst naar je eigen cultuur en directe gemeenschap en ga daar de uitwassen proberen te corrigeren, vooral wat meisjes en vrouwen te verduren hebben enkel omdat ze meisje of vrouw zijn. En ja, in Afrika gebeuren ook dingen die ik sterk veroordeel maar het verschil is, dat het daar geen algemeen volksverschijnsel is en door hooggeplaatsten en gezagdragers wordt vergoelijkt en zelfs gepromoot zoals dat in het land van jouw voorvaderen anno 2019 nog gebeurt. Check your facts voordat je dat gat onder je neus opent.


  Maak melding
 71. @Zijbrug….als ik jou was, blijf ad kant! Brand jouw vingers niet ad forum!

  Maar om atw te geven: liever Chinees; tjauw min smaakt beter dan stampot😆.

  Anyway, een land mag zelf kiezen dacht il zo. In het huidige context, geld wordt overgemaakt baar china ivm handel (swap deal), maar wordt tegengehouden door kaaskoppen! En de NDP is de enigste die daar stelling tegen neemt; alle anderen leggen zich bij neer puur om witte voetjes voor de hollanders….want ze hopen weer op ontwikkelinghulp om weer 300 jaar afh te worden!

  Zijn daarvoor bereid om hardwerkende Suris te verlochenen en van drugs en witwas praktijken te bestempelen (is niet uitgesloten dat dl. schuldig is).

  Ook in NL heb je bedorven politici die van wietkweek en omkoping wordt beschuldigd!


  Maak melding
 72. Bouterse is slim.
  Als je naar al die sprekers luistert hoor je slechts 1 woord eenheid of verenigt u. Geen enkel woord over toekomstplannen. Die hebben ze niet daarom schelden ze op andere partijen.
  Waarom? Omdat de NDP aan het bossen is. En waarom ik Bouterse slim vind? Hij heeft al zijn potentiële tegenstanders en opponenten binnen zijn partij tot ondervoorzitter benoemd om de gelederen weer te sluiten. Hij vergeet echter één ding: het bossen van de partij is begonnen en de uitbarsting zal kort voor of kort na de verkiezingen plaats vinden. A tigri Wiki en hij is boos, Wreed. Ik zie dat niet als een waarschuwing naar de NPS of VHP, maar naar de dissidenten binnen zijn eigen partij.


  Maak melding
 73. Ik kreeg twee belangrijke mededelingen over OCER, die ik u niet kan onthouden.
  De eerste luidt: breaking news. Na lang zoeken heeft men het volgende ontdekt: Ocer is de afkorting van “Opvangcentrum voor Clowns, Ezels en Rovers.”

  Het tweede bericht luidt: Breaking news: Volgens de KPS is er gisteravond in Suriname de eerste avond geweest zonder moord, roof of inbraak in de afgelopen 9 jaren. de Politie denkt dat al het gespuis in Ocer waren.


  Maak melding
 74. BOUTA babbelt, vonnis komt dichterbij, veel wanbeleid
  als gevolg van VREES !

  Paars tracht totale financiele ineenstorting uit te stellen met
  een GELDDRUKKERIJ-actie bij CBvS van ruim 600 MILJOEN SRD !

  DE SRD zal volgens de Paarse DOMBO’s, hierdoor stijgen in waarde !

  PAARSE ECONOMIE EN MONETAIR BELEID !

  Srananman e PINA GO MORO FARA !

  Sranan trong Internationale Monetaire PARIA !

  P.S.
  Neks no fout : Adhin en Boutje gaan de MEGA-staatsschuld,
  persoonlijk, zelf, met eigen middelen afbetalen !


  Maak melding
 75. @Wendy,

  Wees dan ook consequent en schrijf nooit meer iets over de VHP! Eens kijken of het je lukt trouw te zijn aan je eigen woorden.

  @Lu Chien, de Indiërs winden er geen doekjes om dat verkrachting een probleem is in India en dat het land op sociaal gebied nog veel achterstanden heeft.
  Ik moet echter nog de eerste Surinaamse zwarte zien die openlijk kritiek uit op het veelmannenschap en op de veelwijverij bij de zwarten in Suriname en natuurlijk op de berovingen en moorden door zwarte criminelen. Begin jij nou eens jouw ongezouten mening daarover te geven, dan kunnen we zien hoe oprecht verontwaardigd je bent.


  Maak melding
 76. @John: Dat er geen criminele activiteiten waren komt onder andere doordat je ouders naar de massameeting waren, vergezeld door de rest van je familie. De rest van het gajes van de Verenigde Hindustaanse Partij zat in de olifant naar de stvs te kijken , hopend op een uitglijder in een van de speeches, zodat ze daar weer een hele maand stuff aan hebben voor hun volgende aanval, because they are running out of arguments en dit soort onzin op het net gooien, zoals jij dat hier doet.


  Maak melding
 77. Waterkant.net kan beter voortaan alleen maar Headlines zetten en dan komen de reacties vanzelf wel. De meeste mensen reageren toch alleen puur voor de provocatie o.a. die Hollandse labaria Jiyani.


  Maak melding
 78. @datblablageval,

  Je hebt mij duidelijk gemist! Hahaha, ik blijf uit de buurt van jou en toch zoek je mij, de labaria, op.
  Zwak, heel zwak van je! Hihi, haha .


  Maak melding
 79. 🐒doel die miezerige chimpansee wil in d kont vn een reuze olifant kruipen. Hy bedelde letterlyk om n applaus n byval vanuit d paarse bedrogzaal.die creolen lusten hem niet omdat ze hem zien als n blaka koeliboi mr jammer vr deze hindoehater dat hy ht nog niet door hft.n miezerig groene aap wil ht gaan opnemen tegen n international gedragen n doorwinterde meester chan. Rot op boi


  Maak melding
 80. Misikakeba die altyd d show steelt was weer eens bezeten door d duivel n haalde allerlei belachelyke appekuren uit op d podium net n jongetje vn 4jr n zo begon hy plotsl te prediken in ht javaans om commewyne in zn broekzak t stoppen


  Maak melding
 81. Simons stond t liegen als n hongerige lolliepopzuiger.zgn hft zy sur gered vn zn ondergang mt haar hersenloze ja-knikkende coalitieleden.mr nr myn inzien hebn ze su juist in n ravyn geduwd. Adhin droomt vn 200miljard die uit d grond gehaald moet worden. Doekhi hft ht eeuwig over zaken die hy hft horen zegn mr kan ht nooit bewyzen.


  Maak melding
 82. Bouta zei a digri doro a tigri wiki kba. Dus hy gft toe dat hy in n winterslaap gedompeld was n er flink huisgehouden is door zyn onderdanen.k vrg my af in welke zin hy wakker is.gaat hy nou d corruptie aanpakken of juist faciliteren om nogeens 5jr t mogen graaien.


  Maak melding
 83. De paars ddb verslaafde dwaasheid straalt uit elke ndper zijn of haar ogen. Paarsdom geindoctrineerd zijn ndper’ s die zich door de lamme liegende oude misleider didibri duivel ddb als oerdomme paarse blinden zich laten leiden, als slachtvee waar hij en de zijnen zullen zijn. Ze zullen hen vermoorden, drogeren en beroven nu en na 2020, wat een oerdomme stommelingen zijn alle ndper’ s, liefhebbers van het onrecht en de misdaad met de naam ddb akak didibri foe verworden paars berooide narcostaat.


  Maak melding
 84. Het einde is pas wanneer het voorbij is: Franse bokser leert dure les

  Democratrische Rechtsstaat ( VHP, PL, NPS, ABOB, DOE, enz) of Machtsstaat (dicatuur van de ddb, ndp-kliek, paarse kakkerlakken)

  Te A wojo jagi WO Szie Fa Serie Waka

  In de Democratische Rechtsstaat berust alle macht bij het Volk en nergens anders.

  25 mei 2020 stemt u massaal voor de Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP)
  28 en meer zetels voor de VHP

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 85. Ocer was druk omdat er gratis bier en roti was en 50 srd. Kijk naar het aantal m2 meter en j weet hoeveel personen er daar waren. Vhp bied zijn mensen geen bier of pinda soep. De aanhangers komen daar om het beleid. Bij ocer komen ze voor jang en bierie. De boodschap in ocer was om vhp af te kraken. De boodschap in de olifant was vooruitgang en ontwikkeling van su. Wie dat verschil nog niet ziet moet God met spoed om inzicht vragen.
  Veel beloven weinig geven doet een dwaas in vreugde leven.


  Maak melding
 86. Dit is wat de Waarheid en de Gerechtigheid schrijven over de man en zijn partijaanhangers die de duivel dienen.

  Psalm 52
  3 Jij machtig man, waarom ben je zo trots
  op de slechte dingen die je doet?
  En dat terwijl God elke dag goed voor jou is?
  4 Je bent altijd slechte dingen van plan.
  Je tong is zo scherp als een mes.
  Je liegt en bedriegt.
  5 Je houdt meer van het kwaad dan van het goede.
  Je houdt meer van bedrog dan van de waarheid.
  6 Met je tong doe je andere mensen graag kwaad.
  Je vindt het heerlijk om ze te bedriegen.
  7 Maar God zal jou voor eeuwig vernietigen!
  Hij zal je grijpen en je je huis uit sleuren!
  Hij zal je wegrukken uit het leven.
  8 De mensen die leven zoals God het wil, zullen dat zien.
  Ze zullen diep ontzag voor God krijgen.
  Ze zullen over je lachen:
  9 “Kijk, zó loopt het af met iemand die niet op God vertrouwde,
  maar op zijn eigen rijkdom en macht.
  Hij vertrouwde op zijn slechtheid.”

  En wat betreft zijn dwaze aanhangers:
  Antwoord een dwaas mens niet met een grap,
  want dan lijk je net zo dwaas als hij!
  Geef hem een antwoord dat hij met zijn dwaasheid verdient.
  Anders verbeeldt hij zich nog dat hij wijs is.
  Zoals een hond zijn braaksel weer opeet,
  zo doet een dwaas mens steeds dezelfde domme dingen.
  Als je iemand ziet die zichzelf erg wijs vindt,
  moet je onthouden dat er voor een dwaas mens méér hoop is dan voor hem.
  Een lui mens vindt zichzelf wijzer
  dan zeven mensen die verstandige dingen zeggen.
  Al leg je een dwaas mens in een vijzel
  en stamp je hem, samen met de graankorrels,
  de dwaasheid stamp je er niet uit.

  Als slechte mensen aan de macht komen, verbergen de mensen zich.
  Maar als de slechte machthebbers zijn gedood, vind je weer overal goede mensen

  Als er goede mensen heersen, is het volk gelukkig.
  Maar als het volk wordt geregeerd door een slecht mens, zuchten de mensen.
  Goede mensen hebben oog voor de rechten van arme mensen.
  Maar slechte mensen letten daar niet op.
  Een slecht mens kan een hele stad in rep en roer brengen.
  Maar iemand die wijs is, brengt mensen juist tot rust.
  Moordenaars haten rechtvaardige mensen.
  Maar eerlijke mensen proberen hen juist te redden.
  Wees niet jaloers op slechte mensen.
  Verlang niet naar hun vriendschap.
  Want ze zitten vol misdadige plannen.
  Alles wat ze zeggen, zit vol kwaad.

  Een dwaas mens kan wijsheid onmogelijk begrijpen.
  In de vergadering van wijze mannen in de poort weet hij niets te zeggen.
  Een dwaas mens kan wijsheid onmogelijk begrijpen.
  In de vergadering van wijze mannen in de poort weet hij niets te zeggen.

  Slechte mensen willen alleen maar kwaad doen.
  Ze geven helemaal niets om een ander.
  De Heer walgt van de offers van slechte mensen.
  Vooral als ze met die offers iets van Hem gedaan willen krijgen.
  Slechte mensen zetten een brutaal gezicht op om indruk te maken.
  Eerlijke mensen hebben dat niet nodig.
  Je kan beter arm zijn maar eerlijk,
  dan een dwaas zijn die bovendien liegt en bedriegt.
  Door zijn eigen dwaasheid loopt het verkeerd af met een mens.
  Maar daarvan geeft hij de Heer de schuld.
  Mensen die denken alles beter te weten, doen waar ze zelf zin in hebben.
  Ze worden kwaad als iemand hun goede raad geeft.
  Dwaze mensen proberen niet om wijze dingen te zeggen.
  Ze zeggen gewoon alles wat er in hen opkomt

  Slechte mensen worden overal gehaat.
  Niemand heeft een goed woord voor hen over.
  Het is verkeerd om slechte mensen voor te trekken
  om zo eerlijke mensen te benadelen in hun rechtszaak.
  De woorden van dwaze mensen veroorzaken ruzies.
  Hun mond vráágt gewoon om een klap.
  Dwaze mensen storten zichzelf in het ongeluk door de dingen die ze zeggen.
  Hun eigen woorden doden hen.

  Slechte mensen luisteren graag naar kwade plannen.
  Leugenaars houden ervan om roddels te horen.
  Het is minder gevaarlijk om een berin tegen te komen die haar jongen kwijt is,
  dan een dwaas tegen te komen die zijn verstand kwijt is.
  Waarom zou een dwaas met zijn geld wijsheid willen kopen?
  Hij heeft er toch niets aan, omdat hij geen verstand heeft.

  Slechte mensen laten zich omkopen
  om ervoor te zorgen dat er niet eerlijk wordt rechtgesproken.
  Nietsnutten proberen altijd ruzie te maken.
  Hun woorden zijn zo gevaarlijk als vuur

  Dwaze mensen moeten de gevolgen dragen van hun eigen dwaze woorden.
  Maar wijze mensen worden beschermd door wat ze zeggen.
  Dwaze mensen zullen nooit toegeven dat ze verkeerde dingen doen.
  Maar goede mensen zijn welwillend.

  De woorden van slechte mensen zijn dodelijk.
  Maar de woorden van eerlijke mensen brengen redding.
  Slechte mensen zitten vol leugens en bedrog.
  Maar mensen die op vrede uit zijn, zijn vol blijdschap.
  De Heer haat het als mensen liegen.
  Maar Hij is blij met mensen die te vertrouwen zijn.
  Het staat vast: slechte mensen zullen altijd hun straf krijgen.
  Maar zelfs de kinderen van eerlijke mensen zullen altijd worden gered.

  Een dwaas mens geniet van het doen van dwaze dingen.
  Een wijs mens geniet ervan om wijs te zijn.

  De wetten van de Heer zijn een zegen voor de mensen die ze gehoorzamen.
  Maar voor slechte mensen betekenen ze ellende.

  De Dwaasheid is brutaal.
  Ze is één en al onverstand en weet niets.
  14 Ze zit voor de deur van haar huis,
  op de muur van de stad.
  15 Ze roept naar de mensen die voorbijkomen,
  ook naar goede mensen.
  16 Ze probeert onverstandige mensen naar zich toe te lokken.
  Dwazen gaan naar haar toe.
  Ze zegt tegen hen:
  17 “Gestolen water is lekker,
  gestolen brood smaakt goed.”
  18 Maar de mensen die naar haar toe gaan,
  weten niet dat ze worden uitgenodigd om bij de schimmen te gaan wonen.
  Haar gasten zijn op weg naar het dodenrijk.

  Mensen die alleen maar liegen en bedriegen,
  zijn nietsnutten en brengen alleen maar ongeluk.
  Ze knipogen veelbetekenend,
  geven elkaar seintjes met hun voeten,
  wijzen met hun vinger.
  Ze zitten vol oneerlijke en misdadige plannen.
  Ze lokken ruzies uit.
  Daarom loopt het plotseling slecht met hen af.
  In één ogenblik is er niets van hen over.

  Zeven dingen die de Heer erg vindt
  De volgende zes dingen haat de Heer,
  nee, zelfs zeven vindt Hij walgelijk:
  ogen die trots kijken, een tong die liegt,
  handen die onschuldige mensen doden,
  een hart vol kwaad,
  voeten die zich naar een misdaad haasten,
  mensen die liegen in een rechtszaak
  en mensen die ruzies uitlokken tussen vriend

  Niets is verborgen voor de ogen van de Heer.
  Hij beoordeelt alles wat je doet.
  Slechte mensen komen ten val.
  Hun eigen slechtheid maakt dat het verkeerd met hen afloopt.
  Als ze niet willen luisteren naar wat anderen hun leren,
  verdwalen ze in hun eigen dwaasheid.
  Hun dwaasheid wordt hun dood.

  Pas op voor slecht gezelschap ( DAT IS ALLES WAT DE NDP IS EN VOOR STAAT )
  8 Mijn zoon, luister naar de goede raad van je ouders.
  Doe iets met hun wijze lessen.
  9 Ze zijn een sieraad voor je,
  zoals een kroon op je hoofd,
  of een ketting om je hals.
  10 Mijn zoon, als slechte mensen tegen je zeggen:
  “Doe met ons mee!”
  laat je dan niet door hen overhalen.
  11 Als ze tegen je zeggen:
  “Kom mee, we gaan iemand vermoorden.
  We overvallen hem en doden hem.
  Nee, hij heeft ons helemaal niets gedaan.
  12 Maar we gaan hem vermoorden.
  We jagen hem de dood in.
  13 Want we zullen bij hem een rijke buit kunnen halen.
  We kunnen er onze huizen mee vullen!
  14 We zullen alles eerlijk verdelen.
  Jij krijgt je eigen deel.”
  15 Mijn zoon, doe dan niet met hen mee.
  Ga niet met hen het slechte pad op.
  16 Want ze willen graag kwaad doen.
  Ze houden ervan om te moorden.
  17 Het spreekwoord zegt:
  “Een vogel die het vangnet ziet hangen,
  laat zich echt niet zomaar vangen.”
  18 Maar zij zien het vangnet niet.
  Ze zien niet dat ze uiteindelijk zelf in de val zullen lopen.
  Ze zien niet dat het hun uiteindelijk het leven zal kosten.
  19 Als mensen op rijkdom loeren,
  wordt dat uiteindelijk hun dood.


  Maak melding
 87. Lees hoe verschrikkelijk kwaad dwaas en walgelijk alles wat met de ndp te maken heeft doet en is. Een ware vloek vol van leugen, bedrog, misdaad en onrecht. Stem dus moedwillig dwaas oerdom lovend en je gode opdragend in 2020, op de ddb duivese zoon des verderf van verworden misdaadstaat Suribabwe, het kwade tegemoet.


  Maak melding
 88. lucien. als ik inSsuriname was zat ik zeker in Ocer. Ik zou eten, drinken en plezier maken en natuurlijk pakketten halen naar analogie van: “” geef ze eten, geld ,drinken, pakketten en spelen””. Reden het zijn mijn belastingcenten ik heb er recht op, maar wat ik op 25 mei 2020 in het stemhokje zou doen dat is mijn zaak. Stemmen is geheim. maar ik zal het je toch verklappen. Ik zal nooit op de NDP stemmen. Dat is mijn advies aan mijn familieleden. Je hebt ze dus in Ocer ontmoet want ik heb ze naar Ocer gestuurd om te halen wat hun rechtens toekomt.


  Maak melding
 89. NDP-KICK-OFF naar een NIEUWE DEVALUATIE van de SRD !

  Tja, Onze Valuta en Goud gaan voortaan lopen via de USA en via
  Frans-GUYANA-EG, want die patatas zijn lastig en saboteren ons !

  Neks no fout ! SJIE na BRIBI !!


  Maak melding
 90. Damsco 1 april 2019 at 11:38
  @@ de ndp bespotter
  ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  Wat een lange BULLSHIT verhaal GAAAAAP !!!!Van deze: MAMBO JAMBO BUCK DANCING COON zielige IDIOOT ! aanbidder van MAASA Didibri Bouta !
  Ieja zelf wijze woorden uit het Boek van Oorzaak en Gevolg zijn voor mij, Damsco de allergrootse paarse idioot op dit forum, dwaas, zoals bij al mijn dwaze partijgenoten. Alle woorden en dinges die baas doet zijn voor ons, geldt voor onze dwazen als wijs en goed. Dus ndper’ s vinden het onrecht, de leugen, het bedrog, misdaad, kortom al het duivelse dat hun afgod didibri doet, wijs. Ondertussen schijten en pissen het gros dat op de berm te Ocer ( Opvanghuis voor Criminelen, Ex-Gedetineerden en Rovers) Dagelijks een Boutaka fa foe overleef, zonder misdadige en criminele activiteiten op na te houden. Daarom gaan wij ndper’ s ook als baas roven en stelen.


  Maak melding
 91. @John: Dat heeft te maken met inborst. Jullie zijn al zo ver heen in het negatieve, dat je dat als normaal ziet. Ik heb jaren in Nickerie gewoond en heb me heel lang verwonderd over het gemak waarmee dit soort kwalijke eigenschappen tentoon werden gespreid. Dit zie ik hier op dit forum ook weer terug en voor jou is het gewoon dat je je bedrieglijk opstelt, typisch een VHP karaktertrek!


  Maak melding
 92. @NDP bespotter: Het is frapant te zien, en eigenlijk niet veronderlijk, hoe makkelijk jij de naam van God in jou schaamteloze scheldcampagne bezigt. Alles is bij jullie losers geoorloofd, als je maar met vuil kan smijten. Ik heb jullie al eens gewaarschuwd dat Karma een bitch kan zijn en jullie vragen er zelf om. God is liefde in elk geloof en jij maakt er een wapen van haat, belediging, afgunst, leugen, bedrog en wraak van. Roep de wraak van de Heer niet over jezelf en je naasten op, want Hij zegt het kwaad te zullen vergelden tot in het 7e geslacht. Laat voor je bidden, je hebt een probleem!


  Maak melding
 93. Luciën 1 april 2019 at 18:15
  @NDP bespotter: Het is frapant te zien, en eigenlijk niet veronderlijk, hoe makkelijk jij de naam van God in jou schaamteloze scheldcampagne bezigt. ( ZEG DAT AAN MEYE,BREEVELD, MISIKEBA EN JE AFGOD DIDIBRI )Alles is bij jullie losers ( Alle ddb verslaafde ndper’ s zijn de werkelijke verliezers )geoorloofd, als je maar met vuil kan smijten ( Zeg dat maar aan je baas en ook tegen jezelf ). Ik heb jullie al eens gewaarschuwd dat Karma een bitch kan zijn en jullie vragen er zelf om. God is liefde ( Maar ook DE RECHTVAARDIGE RECHTER EN WREKER, HIJ HAAT HET PAARSE ONRECHT DAT DWAZEN DE MACHT GAVEN AAN DDB )in elk geloof en jij maakt er een wapen van haat, belediging, afgunst, leugen, bedrog en wraak van. ( Waarschuw die dwazen, ze gaan je nog meer haten, zoals ze de profeten in het oude Testament hebben gehaat en gedood die voor het onrecht opkwamen en de leiders van het volk waarschuwden eerlijk te regeren en rechtvaardig te handelen. Ndp baas, en roversbende zijn misdadigers in het doen van onrecht ) Roep de wraak van de Heer niet over jezelf en je naasten op, want Hij zegt het kwaad te zullen vergelden tot in het 7e geslacht. ( Nee dwaas, het gevolg is voor jullie dwazen die ddb de macht gaven jullie te indoctrineren, dom te houden, te beroven, te bedriegen en te verarmen, jullie karma voor nu en komende nageslachten als jullie in 2020 wederom paars demoisch ddb bezten stemmen op de duivel zelf in ddb. Laat voor je bidden, je hebt een probleem! (Wahahahahahahahaha, Je baas, zijn zoon, kinderen en nageslacht, zijn nroversbende en elitie paarse poepvliegen en paraSIETEN DIE HEM AAN DE MACHT HOUDEN EN JULLIE OERDOMME PAARSE SRTOMMELINGEN MISLEIDEN, JULLIE VERDIENEN DE PAARSE VRUCHTEN VAN ZIJN WANBELEID. bID VOOR JEZELF, WANT VOOR DE DUIVEL DDB EN CO. HELPT GEEN GEBED, NOCH BEKERING.
  Ga de Bijbel beter lezen en begin bij in het OT. bij de grote profeten dan zal je zelfs lezen, hoe dreigend en waarschuwend de boodschappen waren voor de leiders en het volk.

  oma en opa taki, laat die oerdomme dwaze debiele idiote ndp zombies maar over aan het gevolg van hun keuze in 2010, 2015 en 2020, ze verdienen de paarse ellende vol misdadige corrupte kommer en kwel. DWAZEN ZIJN ALLE NDPER’ S EN D.D.B STAAT VOOR DE. DWAAS, BOUTA.


  Maak melding
 94. een Lucien. Het heeft niets met inborst te maken, maar persoonlijk. Het heeft te maken met het feit dat ik teveel last heb gehad van DDB. In de eerste plaats kon ik na mijn afstuderen niet terug naar mijn land omdat hij zo nodig een staatsgreep moest plegen. Ik heb toen mijn familie met kapitalen en dozen moeten steunen en familie direct ondersteunen betekent Bouterse indirect ondersteunen. Nu word ik weer geconfronteerd met dezelfde ellende. Ik weiger dozen etc. naar Suriname te sturen want ik wil DDB niet voor een tweede keer ondersteunen omdat hij een slecht bestuurder ia. Voor mijn part moet hij nu opdonderen. Zijn houdbaarheidstermijn is al lang verstreken. Dit heeft geen moer te maken met inborst. ik heb teveel last van die man.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES