maandag, juni 24, 2024
HomeFotoDodelijk slachtoffer bij steekpartij in Nickerie

Dodelijk slachtoffer bij steekpartij in Nickerie

-

Does Travel - naar Suriname

NIEUW NICKERIE, – Bij een steekpartij in Nickerie zou vrijdag één dode zijn gevallen. Volgens de eerste informatie zou een vrouw een man hebben neergestoken. Wat de aanleiding hiervoor zou zijn geweest is nog niet bekend.

Volgens bronnen in Nickerie kenden de twee elkaar. De steekpartij zou plaats hebben gevonden aan de Walther Hewitstraat bij de Chinese supermarkt t.o. CCN.

Er is nog geen officiële informatie beschikbaar. Later meer.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. R.I.P.

  Vrouw steekt man dood. Einde aan dagelijkse gesleur, huiselijk geweld, venederingen, mishandelingen en terreur. Een ligt onder de grond de ander op de koude vloer van een gevangenis. Beide kanten van de familie zijn in droevige stemming. Beide kanten proberen oorzaak en gevolg te rationaliseren. Uiteindelijk zal de rechter beslissen wat er met de dader gaat gebeuren. Weer een bijzondere teken van hoe geweldadig de Surinaamse samenleving al dan niet is. Triest, diep triest dat in zo’n klein land je dagelijks zulke incidenten hebt.


  Maak melding
 2. @Blaka boi

  Dan vind jij het goed om iemand te doden ook dat zij zelf laten gebeuren?

  Het kon anders lopen als iemand kon bemiddelen om rust bewaren, want de familie zullen erger maken en de politie zitten te slapen als het om relatieproblemen gaat. Ik weet niet wat de jongen gedaan heeft, maar hij verdiende niet om gedood te worden.


  Maak melding
 3. AORTA 30 maart 2019 at 13:22
  WELKE VLOEK HEEFT SU IN ZIJN BAN

  Simpel. De paarse ddb moordvloek, dankzij de oerdomme stemkeuze van oerdomme soso lobi ddb de moordenaar, als burgervader van het land.


  Maak melding
 4. @Aorta; de vloek die het volk van Suriname zelf om gevraagd heeft en blijkbaar als volk ook verdient. Weinigen hebben ruggengraat om de ellende veroorzaakt door de grootste duivel van Suriname aller tijde een halt toe te roepen.


  Maak melding
 5. De 1n was NDP’r en de ander was VHP’r…Na het uitrukkelijk feesten in Ocer ging de NDP’r terug naar nickerie en zag de VHP’r en dacht bij zichzelf wat een “Vettige Harige Poena” maar toen zij de VHP’r…!!!kafri panda boeboe chayla!!!…ga terug bij bouta feestje en daar poena zoeken hier is niets voor coca stemmers…joekel…en die joekel werd neergestoken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES