zondag, juni 16, 2024
HomeFotoVrouw gewond afgevoerd na aanrijding tussen twee auto's in Suriname

Vrouw gewond afgevoerd na aanrijding tussen twee auto’s in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 24 mrt – Bij een aanrijding tussen twee auto’s vandaag in Suriname is een vrouw gewond afgevoerd met een ambulance. Het ongeval vond aan het eind van de middag plaats aan de Tout Lui Fautkanaalweg. Bij de aanrijding werd ook een mast van de EBS geraakt, die daarna brak.

Volgens onbevestigde berichten zou het gaan om een man die zijn eigen vrouw van de weg ramde na een ruzie. Een ooggetuige beweert in een facebook groep namelijk dat de grijze auto de zwarte van achter raakte en dat de zwarte auto tegen de mast aanreed. Dit is niet officieel bevestigd dus later meer.

Het bericht van de getuige:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Als na onderzoek blijkt dat de echtgenoot dit op zijn geweten heeft, deze randdebiel zwaar straffen.
  En rijbewijs voor eeuwig intrekken.


  Maak melding
 2. Volgens mij plaatst de EBS altijd hun masten op de verkeerde plek! en ook nog eens een zwakke mast!! ha ha haaaa!!Dit is niet de eerste keer!!

  Deze man vd vrouw moet je niet aan deze wakke paal vd EBS ophangen, maar de hoogste Mahonie boom uitzoeken en de doel bereiken!! Nooit meer terug in de maatschappij!! velen zijn hierdoor vrij en veilig!! Wet van
  Wiep-Ding!!! Bung tori!!


  Maak melding
 3. Als blijkt dat onbevestigde berichten daad werkelijk zou kloppen, dan kan de volgende conclusie getrokken worden : de man is een K motjo playboy die met vieze Braziliaanse hoertjes optrekt, daarna een zogenaamde drama forceerde tegen zijn eigen vrouw. Ook dat is mogelijk is Suriname ! La die lekker ding maar gaan. Ik kan die vrouw ook ontvangen hoor . Wat een idioot , zeg! Die man…


  Maak melding
 4. Volgens mij kan het gewoon niet gekker. Wat zeiden ze in mijn tijd? Er zijn meer buiten dan binnen..
  Wat bedoelden ze daarmede te zeggen? Dat er meer gekken buiten de PCI ( toen heette het nog LPI) zijn dan daarbinnen.


  Maak melding
 5. Het moet niet gekker worden in het rijverkeer. Dit is nu een typisch voorbeeld van een bewuste keuze tot poging doodslag op een ontevreden echtgenote die de agressie van haar man probeert te ontlopen, terwijl overige weggebruikers ook in gevaar kunnen komen. Je mag de vraag hierbij stellen, hoe het komt dat relationeel geweld steeds meer de kop opsteekt. Het antwoord lijkt voor de hand te liggen omdat men tegenwoordig steeds onverdraagzamer en ook ontevreden is. Sociaal/psychologisch gezien zou dit m.i het gevolg kunnen zijn van de economische crisis die vele Surinamers treft. Er zijn aanwijzingen voor geweld, die overigens ook op andere leefgebieden voorkomen en het gevolg zijn van de verslechterde en nijpende leefomstandigheden die tot frustraties en normvervaging leiden. Men komt onder een zekere druk te staan en bezwijkt, waardoor het dan ook steeds meer tot excessen komt. Sarie torie terwijl men beter behoort te weten.


  Maak melding
 6. @ Forza
  Het leven is geven en nemen, maar de meeste Surie mannen spelen altijd de baas en dat brengt vaak wrijving in huis. Als ik thuis ruzie krijg met mijn vrouw duik ik de kroeg in, ruzie opgelost.
  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 7. Vrouwtje had eigen auto en ging vaak her en der om wat bij te scharrelen? Man vond dat niet ok?
  Z gaan het straks bijleggen met goedmaakseks?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES