maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePick-up op z'n zij na aanrijding met auto van security bedrijf...

Pick-up op z’n zij na aanrijding met auto van security bedrijf in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, – Bij een aanrijding tussen twee auto’s zondag in Suriname, raakten de bestuurders van beide auto’s licht gewond. Het verkeersongeval vond vroeg in de ochtend plaats op de kruising van de Pandit Paltan Tewarieweg en de Waroekoeweg.

Bij de aanrijding was een auto van Professional Private Security N.V. (PPS) in Suriname betrokken, die flinke schade opliep. Het andere voertuig was een dubbelcabine pick-up die door de klap op z’n zij kwam te liggen.

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren is op dit moment niet duidelijk. Het Korps Politie Suriname heeft de zaak in onderzoek maar nog geen officieel bericht naar buiten gebracht. Later meer.

UPDATE: De dubbelcabine pick-up die op z’n zij lag heeft geen voorrang verleend aan het verkeer op de Pandit Paltan Tewarieweg, vandaar de botsing.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. Weet je wat ik niet begrijp?
  Er staat vaak onder een bericht de volgende tekst:Het Korps Politie Suriname heeft de zaak in onderzoek maar nog geen officieel bericht naar buiten gebracht. Later meer.
  En dan wacht ik en dan wacht ik en dan wacht ik…………… En ik hoor niets meer.


  Maak melding
 2. @john
  Je hebt gelijk. het is mij ook opgevallen. Gemakkelijk is wel dat je met onvolledig nieuws snel een krant kan vullen. Het niveau van de journalistiek in Suriname laat over het algemeen veel te wensen over.


  Maak melding
 3. Beste lezers
  De politie houd het volk gewoon voor de gek waarvan hun ook de grootste corrupte beesten zijn . Ik weet dat de surinaamse politie zo corrupt alsde Minister van Justitie inplaats men de Criminaliteit bestrijd stelen hun ook mee.Maar komt tijd komt raad mensen het gaat eens ophouden de Amerikanen slapen niet en Bouta komt ook op zijn loontje straks .


  Maak melding
 4. @ John
  Dat is al jaren zegt maar eeuwen zo in Su, tammara wo sie sang wo du !!!!
  We hebben geen geld maar, zee van tijd in Su.
  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 5. stond ook al op Facebook de auto’s in Suriname lijden aan vallende ziekte , bestuurd dooe geestelijk gehandicapten , moeten nodig in quarantaine dus


  Maak melding
 6. Ik denk dat geestelijk gehandicapten niet eens voor zoveel ellende zouden zorgdragen. Het lijken meer egoïsten op de weg die kennelijk denken dat zij met anderen geen rekening hoeven te houden.
  Ben benieuwd wanneer het eerstvolgende, soortgelijk ongeval plaats vindt.
  Erg lang zal dat wel niet duren.


  Maak melding
 7. Surinamers kunnen geen auto’s rijden en het verkeer is anders dan in Europa.
  Ze denken dat het verkeer van rechts voorrang heeft en de ander denk links heeft voorrang.
  Daarom vliegen de auto’s als vliegtuigen over de kop.


  Maak melding
 8. de auto’s die Suriname binnenkomen moeten maar standaard maar begrenst worden, op 80 km/h, harder rijden mag toch niet, bovendien de wegen laten het ook niet toe, dus hoeft het ook geen probleem te zijn


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES