dinsdag, mei 28, 2024
HomeFotoRelatie problemen: man in Suriname steekt partner en hangt zichzelf daarna op

Relatie problemen: man in Suriname steekt partner en hangt zichzelf daarna op

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 23 mrt – Een 35-jarige man in Suriname heeft zijn partner twee steken toegebracht met een scherp voorwerp en zichzelf kort daarna opgehangen. Het liefdes drama vond afgelopen woensdag plaats maar werd pas vandaag door het Korps Politie Suriname officieel bekend gemaakt. Volgens de politie had het koppel waarschijnlijk relatie problemen.

De politie van het ressort Kwatta kreeg in de vroege ochtend van woensdag 20 maart de melding van de steekpartij. De politie deed het adres aan en trof het slachtoffer aan. Zij is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch ziekenhuis. De verdachte had zich voor de komst van de politie uit de voeten gemaakt.

Kort na het geval te hebben afgehandeld, kreeg de politie van Kwatta via het Command Center de melding van een ophanging op een locatie in het ressort. De plek werd aangedaan en bleek het te gaan om de 35-jarige verdachte Eugene Jean Fritsner, die zijn partner eerder op de dag twee steekverwondingen had toegebracht.

Het ontzielde lichaam van Fritsner is na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan zijn nabestaanden. Volgens bekomen informatie is het slachtoffer voor medische behandeling uitgeweken naar Frans-Guyana. Het is niet bekend hoe zij eraan toe is.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

29 REACTIES
 1. Wat een lafaard!

  En wat een nare auteur van dit artikel.
  Het is geen liefdesdrama. Je slaat de plank compleet mis voor wat de nabestaanden aangaat.

  Dit is poging tot moord. Het heeft niets met liefde te maken.

  Me mars papa!


  Maak melding
 2. Niet beginnen met etniciteit.
  That is not the point. Een liefdesdrama lijkt wat overdreven. Maar in ieder geval iets binnen de relationele sfeer. Trouble ,trouble.


  Maak melding
 3. @prosuri
  Misschien leeft bij jou het idee dat Suriname alleen uit hindostanen bestaat en dat jij en de rest op planeet mars wonen.
  Begin naar school te gaan lummel,je bent nooit oud om te leren.


  Maak melding
 4. Wat een mongool.
  Hier wordt geopperd dat hij naar school moet gaan; het erge is dat hij naar school is gegaan. Hij mocht alle klassen twee keer doen. Maar als er in je bovenkamer niets zit, dan kan je naar school gaan wat je wilt, het zal niets opleveren
  Liefde
  ik begrijp dit ding niet.
  A houdt van B. B heeft genoeg van de relatie. Ik neem aan B niet meer om A geeft en beëindigt de relatie met A
  Maar A houdt nog wel om B. En nu raak ik de draad kwijt. Als A van B houdt, dan wil je toch alleen maar goede dingen voor B. Al heeft B het uitgemaakt. Of is de liefde meteen verdwenen?
  Als dit niet het geval is dan was het geen liefde, maar iets anders.
  Of en dat zal het wel zijn; Pico weet niet wat liefde inhoudt.


  Maak melding
 5. Meer dan een lafaard en een loser.
  Maar wat zal het motief zijn ???
  Deze mevrouw heeft geluk, wel uitkijken welke je relatie je aan gaat.


  Maak melding
 6. Als er een beroving plaatsvind of een roofmoord, dan weet ik zeker dat de dader of de daders van negroïde afkomst is/ zijn. Die hebben niets anders geleerd dan bezittingen van anderen onrechtmatig toe te eigenen. Ja toch, Prosuri? Hoe klinkt dit?


  Maak melding
 7. Als er een drugsvangst plaatsvindt, dan weet ik zeker dat de verdachten van hindoestaanse afkomst zijn. Die hebben niets anders geleerd dan drugs aan anderen verkopen om over lijken van anderen snel rijk te worden en anderen kapot te maken. Ja toch Mokro?


  Maak melding
 8. Tegenwoordig schreeuwen ze allemaal dat ze van elkaar houden. Maar ze houden meer van elkaars lichaam, kracht, macht, status of geld dan van elkaars persoonlijkheden. Daarom stranden ook zoveel huwelijken en pleegt men ontrouw.
  Hoeveel mensen kijken nog of degene met wie ze het bed delen, ook een persoonlijkheid heeft die ze aangenaam vinden? Je hebt vrouwen die bewust kiezen voor dronkaards en mannen die losse handen hebben en mannen die bewust voor hoerige vrouwen kiezen. Dan vervolgens gaan klagen dat hij drinkt en slaat of dat zij flirt met andere mannen.
  Een mens zou eigenlijk 4 partners moeten hebben: een voor de sex, een als bediende en een als suikeroom of suikertante en een vierde als lieve vader/moeder van hun kinderen.
  De moslims hadden dit door, daarom mogen moslims met 4 vrouwen trouwen. De vrouwen mogen helaas niet met 4 mannen trouwen. Dan worden ze gestenigd.


  Maak melding
 9. Ik ken de man noch vrouw en de ware toedracht ook niet, dus ik ga niet zo maar dingen roepen in dit geval schrijven ! Ik vind het alleen jammer dat het zo moet eindigen, de liefde begint altijd goed tenminste, als ik een voorbeeld van mij zelf neemt. En het blijft nog steeds mooi, aan alles is er een oplossing deze broeder heeft de weg van de kortste weerstand gekozen ! Masra Gado mi taki ing grang tangi, sommige mensen geloven niet in hem maar ik wel. God voor iedereen en een ieder voor zichzelf. Stel dat deze man tot 80 jaar zou leven, dan zou hij weer de draad kunnen oppakken met een andere vrouw – vriendin jammer !!!!
  sari tori
  Jacko
  .


  Maak melding
 10. @ Carl Chhoennie

  Dat is ook niet eerlijk, als de mannen vier vrouwen mogen hebben, dan moeten de vrouwen ook dat kunnen hebben !
  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 11. @J. Zwartmans,

  Het probleem van de vrouw is die spleet zonder filter. Als daar een glibberige zaadcel doorheen gaat en het komt bij haar eicel, dan wordt zij kwetsbaar. De man heeft dat probleem niet. Hij heeft een andere probleem. Hij kan z’n glibberige opstandige vloeistof niet binnen houden. Miljarden duiveltjes in z’n ballen bonken constant tegen de wanden en tegen elkaar, waardoor hij deze duivels gauw eruit wil gooien. Maar niet zomaar ergens. Nee, in een warme spleet. Daarvoor moet hij ook nog rare op- en neergaande bewegingen maken en ervoor zorgen dat zijn pompslang niet los komt van de spleet. Het schijnt dat de vrouw dat gewriemel in haar spleet als heel aangenaam ervaart.
  Dus hij geeft zijn duiveltjes door aan haar en een van die duiveltjes – soms twee – zoeken haar ongekookte eitjes om ze vervolgens te beroven van alle proteïne. Die duivel groeit dan hard en na enkele maanden moet ook de vrouw die duivel uitwerpen. Dat is aanzienlijk pijnlijk voor haar, terwijl dat voor de man aangenaam was.
  Dus die moslim zegt: als een vrouw 4 van die mannen moet hebben die haar hun duiveltjes geven, dan heeft ze echt geen leven meer. Ze blijft dan jaar in jaar uit duiveltjes persen. Vandaar maar één man voor de vrouw.


  Maak melding
 12. Is die elendige sitiuatie waarin de NDP suriname heeft gestort als men niet meer uitkomt dan gebeuren zulke dingen ……al deze gevallen zijn meestal die financieel probleem en in paramaribo is het leven harder geworden ..dankzij die bouta van jullie..jammer maar jullie hebben voor die killer gekozen .


  Maak melding
 13. Jullie beschuldigen elkaar en maken allerlei rot opmerkingen. Terwijl iemand voor haar leven vecht en de ander overleden. Geen medeleven op geen enkele wijze. Het buitenland geniet van jullie achterlijkheid. Wel sari hoor. Hopelijk hebben deze mensen geen kinderen die na zo een groot verdriet oom te doen krijgen met jullie. Sari.
  R.I.P meneer. Laten we hopen daar mevrouw snel mag herstellen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES