Lijk met schotverwonding in Paramaribo-Noord aangetroffen door politie Suriname

20
Lijk met schotverwonding in Paramaribo-Noord aangetroffen door politie in Suriname

PARAMARIBO, 19 mrt – In Paramaribo heeft het Korps Politie Suriname vandaag een lijk aangetroffen. Dat gebeurde op aanwijzing van derden aan de Kleinestraat in Paramaribo-Noord. Volgens de eerste informatie die Waterkant.Net bereikte had het lijk een schotverwonding. Het stoffelijk overschot werd vanmiddag iets na 12.00u aangetroffen.

De politie is momenteel ter plekke bezig met het onderzoek. Er is nog geen officiële informatie naar buiten gekomen.

Update: Foto toegevoegd. Het lijk werd aangetroffen in een voertuig. Het vermoeden bestaat dat het om een zelfmoord gaat. Het vuistvuurwapen en een huls zouden daar zijn aangetroffen. Het lijk is in beslag genomen voor obductie. Lees ook:

20 REACTIES

 1. Het lijk is niet aangetroffen door de politie, deze is aangetroffen door de buurtwacht: buurtcollectief tourtonne 6, deze reed een paar keer langs de auto, het lijk is aangetroffen in een witte pickup.


  Maak melding

 2. Misschien een idee om de Kleine straat en omgeving schoon te houden.
  Ook de wegen en bermen in goede staat te brengen.
  Het is een doolhof en letterlijk “bakka Gafo ai.”
  De verantwoordelijken voor infrastructuur en milieu dragen bij aan deze geliefde plek voor onheil.
  Hebben deze mensen wel enig gevoel voor plichts besef???
  Wanorde leidt tot chaos.
  Men moet zich schamen om zo dicht bij de stad zo een erbarmelijke omgeving te hebben .
  Veel rijkelui en politici wonen op noord en doen alsof hun neus bloed.
  Iedereen die dit land zo slordig laat zijn en blijven ook de lui die in het buitenland klagen zijn debit aan deze rotzooi.
  Plek waar moordenaars en zeldoders huizen.
  Belachelijk hoor en dan wil men toerisme.
  Onderhou jou perceel als je in het buitenland bent of verkoop het.
  Klaar


  Maak melding

 3. BREAKING: Miljoenenvoorschot CBvS aan regering
  off topic

  PARAMARIBO – De regering heeft recentelijk op basis van Artikel 21 van de Bankwet een voorschot van meer dan SRD 100 miljoen dollar opgenomen bij de Centrale Bank van Suriname (CBvS). Dit wordt tegenover de Ware Tijd bevestigd door bankgovernor Robert van Trikt. Hij spreekt echter niet van “voorschotten”. “Er zijn geen voorschotten verstrekt. Er is eigenlijk ingespeeld op de Bankwet, Artikel 21 zoals te zien zal zijn in de komende publicaties”.

  Het exacte bedrag werd niet prijsgegeven. De CBvS-topman geeft evenwel aan dat de Bank geen ongedekt geld heeft uitgegeven. Het gaat om kortlopend krediet dat de regering binnen twee tot drie maanden terug dient te betalen. Daartegenover heeft de regering promessen aan de Bank als onderpand gegeven. “Het is niet ongedekt. Er worden geen voorschotten gegeven die niet gedekt zijn. Dat is het beleid van de Centrale Bank in overeenstemming en dialoog met het ministerie van Financiën”.

  Van Trikt zegt dat pas wanneer de schuld is afgelost financiënminister Gillmore Hoefdraad eventueel weer voor geld kan aankloppen bij de Centrale Bank. Op grond van de begroting van 2018 mag de regering tot maximaal SRD 670 miljoen aan voorschotten opnemen. De governor benadrukt dat “niet vol is getrokken”. Veel economen typeren het opnemen van voorschotten door de regering bij de Centrale Bank als ordinaire monetaire financiering. Maandagmiddag hield de governor een persconferentie waarin hij het door hem te voeren beleid uiteenzette.

  Om dat tegen te gaan tekenden Financiën en de CBvS in april 2016 een overeenkomst die monetaire financiering via voorschotten onmogelijk maakte. Eind januari heeft minister Hoefdraad deze overeenkomst eenzijdig opgezegd. In het parlement stelde minister Hoefdraad dat de economische omstandigheden zodanig zijn veranderd dat de overeenkomst met de Centrale Bank overbodig is en dat de regering weer een beroep zou kunnen doen op financieringsfaciliteiten van de Bank.

  Eind januari stuurde hij een brief naar toenmalig governor Glenn Gersie om SRD 670 miljoen voor de regering vrij te maken. Gersie was daar geen voorstander van en wilde hierover eerst met de bewindsman praten. Uiteindelijk leidde deze affaire op 12 februari tot het ontslag van Gersie. Het ontslag heeft vooral binnen de oppositie en het bedrijfsleven voor ophef gezorgd. Na het ontslag van de governor en een aanhoudende schaarste aan contanten steeg de wisselkoers voor de US dollar op de vrije markt.


  Maak melding

 4. Wie snapt het nog, 101 leningen tot aan de bedrag van 22 miljard, waarvan 18 miljard verantwoord en dan nog een monetaire financiering van 670 miljoen…Suriname is in de ravijn gestort. Als de stofwolk is gaan liggen, dan zal de schade zichtbaar worden. Lang leve de Nationale Dieven Partij, hoereee! hoereee!


  Maak melding

 5. @Mokro
  19 maart 2019 at 20:47, goedemiddag van jou moest ik een hele rare houding aannemen ; met mijn hoofd tussen de benen en het hoofd vervolgens in mijn aars plaatsen. Welnu, het is gelukt maar nu moet ik op de wc staan ipv zitten.


  Maak melding

 6. @Vliegende Hollander,

  Je bent wel iemand geweest die een bepaald gesprek dat ik voerde met een forumlid, afbrak onder het gemok van ‘stop met dat gezwam.’ Het had te maken met Jiyani. We spraken over dieren. Maar in het verlengde zie ik dat je gewoon je dingen doet. Dus waar jij mensen van beticht hebt, heb jezelf geen moeite mee om hier en daar een swing te nemen. Met andere woorden, je eigent je het recht toe om wel off-topic te zijn, maar als anderen dat doen, wil je wel het recht toe-eigenen voor rechter te spelen.
  Hoe ga je om met deze situatie?


  Maak melding

 7. @pakiratigri,

  mijn swing is uitstekend ben een goede golf speler.
  Ik plaats alleen maar breaking news wat niet op deze site te vinden
  is maar wat voor veel lezers toch wel interessant is.
  Maar dit is nieuws wat niet helemaal in jouw straatje past, toch ???


  Maak melding

 8. Dat is niet mijn punt . Lees nogmaals en geef daar antwoord op. Overigens, niet belangrijk hoor. Maar het viel me op. Dit is iets van een maand geleden of zo. Je was een beetje abrupt en zo kende ik je niet. Of in ieder geval, had ik je zo niet willen leren kennen.


  Maak melding

 9. CBv SUR, hr van Trikt is een militaire pion die
  alle uitvoert wat de ex-bevelhebber en de clan hem
  bevelen.

  Onlangs heeft Hoeffie nog lopen opscheppen dat wij een
  valuta-overschot hebben tbv vier maanden IMPORTEN !

  Een governor die dit failliete regiem geld toestopt, draagt
  bij aan een LANGDURIG Surinaams Faillissement en aan
  de volgende Devaluatie.
  Immers er is geen Productie, begroting is slechts voor
  de helft gedekt, staatsschuld is torenhoog, de schuldenberg
  is abominabel hoog !

  Desi heeft alle hoop opgegeven, een driemanschap geeft
  namens hem ALLE ministers en topambtenaren BEVELEN !

  NEKS NO FOUT, A PINA E GO MORO FARA !


  Maak melding

 10. @ Pakiritigri
  wat lees ik nu? Je hebt jezelf dus enige tijd geleden het recht toegeëigend off topic te zijn.
  Dit leid ik af uit je zin:
  “Met andere woorden, je eigent je het recht toe om wel off-topic te zijn, maar als anderen dat doen, wil je wel het recht toe-eigenen voor rechter te spelen”
  Anderen dat was jij dus.

  Ik kan me herinneren dat je in een discussie met mij dit toch echt niet wilde. Dit deed jij niet.
  Daarbij hield ik mij wel degelijk aan het onderwerp: wetgeving. Gelijke behandeling van criminelen.
  Jij zag dat niet of wilde dat niet inzien, en bleef maar hameren op op het feit dat het onderwerp niet over meneer A ging maar over meneer B.

  Nu beschuldig je een ander van het feit dat hij off topic is.
  Ik heb je al beschuldigd van het meten met twee maten. Nu weer


  Maak melding

 11. Zelfmoord, no mi boi, opa taki, a regiseer als zelfmoord, leki fa baas en Boefdraad e regiseer a bankwezen en a paars corrupt crimineel wanbeleid leki paars succes. Oerdomme ndp zombies en dieharde jaren tachtig ndp paria’ s vinden het paarskuut.


  Maak melding

 12. Wat een schrijfgrage persoon. Iemand die haast heeft met zelfmoord gaat eerst 6 pagina’s aan motivering opgeven? Nader onderzoek is vereist.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.