dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieIn auto aangetroffen lijk is van 54-jarige man die zelfmoord zou hebben...

In auto aangetroffen lijk is van 54-jarige man die zelfmoord zou hebben gepleegd

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 19 mrt – Het ontzielde lichaam dat vanmiddag in een voertuig aan de Kleinestraat in Paramaribo-Noord werd aangetroffen, is volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd van de 54-jarige Premcharan J. Het Korps Politie Suriname heeft sterk het vermoeden dat er sprake is van zelfmoord, meldt dWT.

Volgens de krant had het slachtoffer een schotverwonding door het hoofd. Tijdens het onderzoek trof de politie ook een zes pagina’s tellende afscheidsbrief aan waarin het motief voor de daad werd vermeld. De wetsdienaren vonden verder een huls en vuurwapen in het voertuig.

Het ontzielde lichaam werd in belang van het onderzoek in beslag genomen door de politie. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitalen Delicten.

UPDATE: Dagblad Suriname komt met een andere lezing. De zoon van de overledene Jagdis Premcharan maakte dinsdag een melding via de Command Center dat er USD 10.000 losgeld is geëist. Volgens de zoon had zijn vader hem rond half 12 overdag gebeld en gaf daarbij aan dat hij is gegijzeld. 

Hij moest de geldsom aan de Gomperstraat bezorgen. Volgens de zoon was de vader op die bewuste dag naar de bank om geld te lichten. Niet lang daarna werd de zoon gebeld door Kapitale Delicten. Het ontzielde lichaam van Premcharan in zijn voertuig, een Isuzu D-Max, aangetroffen aan de Kleinestraat.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
 1. Auto. Pistool. Schot in hoofd. Motiefbrief.
  De man had wel geduld (was cool) om alles op papier te zetten, daarna ergens naar toe te rijden en de trekker over te halen. Hij wilde per sé via een kogel z’n hartslag beëindigen.


  Maak melding
 2. Heel frappant pas ontdekt en ze weten al dat het zelfmoord is, what about sporen onderzoek etc etc.
  De man kan toch ook gedwongen worden, om een afscheid brief te schrijven en daarna omgelegd !

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 3. Hulde aan de politie en de Recherche van Su, heel snel is de zaak van de dode man in Parbo noord opgelost ! Zelf de FBI en CIA zijn niet zo snel, jonge jonge petje af man.
  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 4. haha waar kan je nu schuilen als je iemand ontvoert in klein Suriname waar haast een ieder roddelt en ‘diekt’ in je privé leven. Kaba nanga law yere. Je wordt wel gepakt


  Maak melding
 5. Update…: Sinds wanneer kan je weer in één keer 10.000 USD van de bank lichten?

  Wat heb ik gemist?

  Me mars papa!


  Maak melding
 6. Iemand laat een zelfmoordbrief van 6 pagina’s na aan z’n familie, dus thuis en niet in een auto aan de politie zou ik denken. Verder onderzoek vereist.


  Maak melding
 7. Rare plek om jezelf een kogel door je cabesa te jagen. A tori dies ai tingie. Wordt vervolgd, zal me niet verbazen dat het hier om een afrekening gaat, waarbij geprobeerd wordt met onlogische verhalen alles te maskeren. Als de zoon gebeld is door de pa, dan is de zoon de laatste waar de vader contact mee heeft gehad en is hij automatisch verdachte nummer 1.


  Maak melding
 8. wie vraagt naar 10000us$ losgeld en 10 minuten daarna de gegijzeld doodmaken, Totale onzin mensen. De man is veel meer waar en als het echt een gijzeling was dan hadden ze wel gewacht op het geld. Je gaat je geldschieter zomaar dood maken. Meer aan de hand, EEN VLOEK maybe. KIjk naar de historie van deze familie dan weet je meer. iedere keer als een van deze familie dood gaan is het een gijzeling. Ongelooflijk maar dat is het verhaal waarmee men komt. Dan loopt alles dood tot de volgende keer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES