zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie Suriname op zoek naar benadeelden van deze notoire 37-jarige oplichter

Politie Suriname op zoek naar benadeelden van deze notoire 37-jarige oplichter

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 8 mrt – De politie in Suriname is op zoek naar benadeelden van de notoire oplichter Ritesh S. Deze 37-jarige man wordt ervan verdacht een aantal mensen opgelicht te hebben. Hij is afgelopen dinsdag door de recherche van regio Midden opgespoord en aangehouden. 

Ritesh heeft zich bij de aangevers/benadeelden voorgedaan als inklaarder, opkoper en verkoper van percelen en importeur van goederen naar Suriname. Hij heeft zijn slachtoffers voor iets meer dan SRD 100.000 en U$ 600 opgelicht. Na de gelden ontvangen te hebben hoorden de aangevers/ benadeelden niets meer van hem.

Volgens verklaring van een ex-vriendin heeft Ritesh haar auto verkocht. Na deze handeling is hij spoorloos verdwenen. Van een andere aangever, die met Ritesh in contact kwam via sociale media, wist hij U$ 600,- af te troggelen, nadat hij deze aangever deed geloven dat hij goederen voor hem kon importeren.

Ritesh werd door een andere benadeelde in dienst genomen als administrateur. Van deze werkgever heeft hij een geldbedrag groot SRD 60.000,- toegeëigend waarna hij niet meer op het werk verscheen. Ritesh bood via sociale media ook woningen met perceel te koop aan. Van een koper ontving hij SRD 19.000,- waarna hij niets meer van zich liet horen.

De politie vermoedt dat Ritesh veel meer mensen heeft opgelicht dan die, die reeds aangiften tegen hem hebben gedaan. Zij, die nog geen aangifte hebben gedaan, worden opgeroepen zich te wenden tot de recherche van regio Midden, gevestigd op het politiebureau van De Nieuwe Grond voor het doen van hun aangifte. Deze afdeling is te bereiken op de nummers: 582050 en 582205.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

30 REACTIES
 1. via sociale media, wist hij U$ 600,- af te troggelen, nadat hij deze aangever deed geloven dat hij goederen voor hem kon importeren.

  Ritesh bood via sociale media ook woningen met perceel te koop aan. Van een koper ontving hij SRD 19.000,- waarna hij niets meer van zich liet horen.

  Kan toch niet waar zijn?

  Zou dhr Dodson dan toch zijn censuur moeten toepassen?

  Liever niet mensen!

  Wie gaat dergelijke deals aan via SM ??
  Heel bijzonder.


  Maak melding
 2. Is het soms een familielid van een bekende advocaat in Suriname?
  Kijk heel goed naar de foto van de verdachte.

  De vraag is of hij ook een (kogel) door zijn kop moet krijgen.


  Maak melding
 3. Moet deze ook aan de hoogste boom worden gehangen, worden gecastreerd, gesleept worden over straat aan een wagen, gemarteld, gefileerd, met hete olie worden overgoten!?

  Criminelen heb je in alle soorten en maten. Misschien werkte die ook met wisi, wie weet…

  Soso hebzucht nanga bigai. Mensen gaan het nooit afleren.


  Maak melding
 4. Hij is familie van Kanhai. Wordt hij gepakt en achter slot en grendel opgeborgen, zal Kanhai hem zeker vrij pleiten. Criminelen advocaat. Kanhai weet zeker waar Ritesh zich schuil houdt. Kanhai moet eerst even deze zaak voorbereiden, voor hij Ritesh uit zijn hol laat kruipen.


  Maak melding
 5. Ik ben zelf opgelicht door een inklaarder die het dubbele bedrag vroeg om de importgoederen vrij te geven. En hij maakte er ok een gewoonte van om goederen uit de containers te verduisteren voor eigen gewin. Dat vond ik het ergste soso poeperij. Nadat ik hem op strenge wijze toespraak erkende hij alles en gaf alles terug.


  Maak melding
 6. Achternaam S dan is het famie van Kanhai. Ecbt logisch. In ieder geval is het een kruimeldief. Maar laat ff de hele naam zien en de hele foto en ze adres dan is probleem zo opgelost


  Maak melding
 7. @ Fer. E ( fa waka ???? )

  Wat mij betreft mag hij als hals ketting een auto band om zijn nek krijgen, zoals in Zuid Africa ten tijde van de apartheid en in brand steken!!!
  @ Jiyani

  Niet reageren laat maar lullen, ben je al helemaal de oude ????
  Namaskar, have a nice weekend…..!!!!!!!!

  Jacko


  Maak melding
 8. De vader van Jan is te zien op de foto horende bij het artikel ‘Nederlandse site Dagonline verspreidt fake news over gedode inbreker in Suriname’, hahaha.


  Maak melding
 9. @J.zwartman,

  Ik ben weer de oude. Mijn stem heb ik weer terug, na een flinke keelontsteking.
  Namaskar 🙏🏽 Weekend theek se manawoo = fijn weekend


  Maak melding
 10. Surinamer 9 maart 2019 at 00:58
  Oplichters vallen onder catogorie (Crimineel)??? Weet je hoeveel huizen een inbreker moet inbreken om aan zo een bedrag te komen waarschinlijk is dit erger dan een inbreker!!!!.

  Surinamer
  Dan is jou inbreker een hele domme stuk vreten want dan gaat hij zeker inbreken in huizen die geen sloten hebben noch traliewerk en heel veel airco gaten tussen de planken voor koude luchtstromen.


  Maak melding
 11. deze man heet ritesh simboedathpanday. hij is het zwart schaap van de familie. hij blijft maar oplichten. is al paar keer met de dood bedreigd door benadeelden. zielige figuren. kunnen niets anders bedenken om wat geld op normale wijze te verdienen. er zijn heel wat benadeelden. niet ieder1 doet aangifte. anderen loeren hem. boi. suriname is werede. oplichters zijn vaak hindustanen. rovers zijn meestal de donkere kant van Suriname.


  Maak melding
 12. Ik raad hem aan bij Bouterse wat geld los te peuteren. Misschien kan hij hem een zalf verkopen voor Ingrid, waardoor ze ineens als Miss Universe gaat uitzien.


  Maak melding
 13. Hij is een fervente ndper. Hij werkt als volgt, net als baas en co. beloofde hij zijn slachtoffers veel en zei ook nog zakelijke banden te hebben en belangen met baas en co. Dus uit betrouwbare bron, a mang werkelijk tjies deng sma , leki fa baas tjiesw deng dong no mpp debiele dwaze ndp paria’ s dati ai go bouw 18.000 woningen. Anno 2019, nek 18.000 woningen en geen enkele ook gratis.


  Maak melding
 14. Sam 9 maart 2019 at 17:24

  Wat moeten ze met hem doen als ze hem vinden??
  ——————
  Heb me rot gelache booi Sam, toen ik t las.
  Wat één zinnetje maar kan doen ….


  Maak melding
 15. Bigi sma!! Volg hoveel gevallen er zijn en let goed op de bedragen dat ze krijgen bij een inbraak ik geloof niet dat iemand gewoon 100.000 srd in zijn of haar huis laat zitten tenzij het geen ondernemer is!!! dus ja om aan 100.000 srd op te lichten is hij erger dan een inbreker want het zijn mensen die hard werken en keihard voor hun eigen spullen willen betalen!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES