vrijdag, mei 24, 2024
HomeFotoSuriname neemt deel aan ministerraad in Abu Dhabi

Suriname neemt deel aan ministerraad in Abu Dhabi

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 4 mrt – Suriname heeft afgelopen weekend deelgenomen aan de 46ste Sessie van de Raad van Ministers van Buitenlandse Zaken van de landen aangesloten bij de Organisatie van Islamitische Samenwerking (OIC) in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Deze OIC-Sessie vond plaats op 1 en 2 maart 2019, tevens herdacht de OIC dit jaar haar 50-jarig bestaan. De OIC heeft een lidmaatschap van 57 staten verspreid over vier continenten. 

Het thema van deze 46ste Sessie was de “Roadmap for Prosperity and Development”, welke past binnen het streven van de Surinaamse regering om welvaart en ontwikkeling te bevorderen in ons land. In dit kader heeft de Surinaamse delegatie onder leiding van minister Yldiz Pollack-Beighle geparticipeerd in de 46ste Sessie van de Raad van Ministers van Buitenlandse Zaken van de OIC.  

Tijdens deze vergadering werd de interOIC-samenwerking op de gebieden van handel, toerisme en cultuur gericht op het nastreven van de door de UN gestelde duurzame ontwikkelingsdoelstellingen, door Suriname benadrukt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

31 REACTIES
 1. Het thema van deze 46ste Sessie was de “Roadmap for Prosperity and Development”, welke past binnen het streven van de Surinaamse regering om welvaart en ontwikkeling te bevorderen in ons land.

  Wahahahahahahahahahahaha, als het sinds 2010 niet is gelukt gaat het deze paarse roversbende en marionetten nooit lukken om land en volk tot een 2de Dubai te maken, eerder een dictatoriaal Suribabwe, als debiele ndp paria’ s in 2020 als gekken voor meer moorden, drugs en roven op de allergrootste misdadiger en duivel didibri gaan stemmen.


  Maak melding
 2. Er valt heel veel geld te verdienen aan Suriname. De Surinamers ruilen hun waardevolle grondstoffen in voor waardeloos geld, soms zelfs voor een appel en een ei.
  Grond word ter concessie gegeven aan degene die het meest met geld smijt naar de profiteurs.
  Veiligheid en aandacht voor het milieu, wat is dat? Geld is belangrijker dan al die nonsens.

  Voordat je doodgaat moet je zoveel geld maken dat je niet meer weet wat ermee te doen. Wees gierig, wees hebzuchtig, lieg, steel, bedrieg, vermoord en verkoop je ziel aan de Mammon. NIETS is belangrijker dan geld, je kunt er geen genoeg van krijgen. Dat is het motto nu…


  Maak melding
 3. Zet het land aub in de veiling het land komt er heel goed mee uit!!! Ik denk om naar Suriname terug te gaan. But I think is the hel it come.


  Maak melding
 4. Er wordt door de coalitie en vooral de ministers druk in de lucht gewerkt, maar niets land in Suriname dan leningen, leningen en leningen. De gebakkenlucht projecten verdampen net als dat geleende geld voor de fantasie projecten. Het volk zal het gelag moeten betalen, niet de individuele graaiers van NDP.


  Maak melding
 5. En sinds wanneer is Suriname een Islamitisch land geworden ? Overal waar geld te haken is verkoopt Suriname zijn ziel en zaligheid en misdraagt zich net als de vrouw met het oudste beroep en dan druk ik dit heel netjes uit. Zo goedkoop is Suriname geworden. Gelukkig weet ik hoe Arabieren over zwarten denken …. ha ha dat is niet best. Dom en lui en dat eerste wordt door Forza bevestigd.


  Maak melding
 6. Als die surinaamse vrouw kundig en bekwaam was had ze uit respect maar ook een hoofddoek opgedaan maar ja dag gelden zijn belangerijker. Jappie


  Maak melding
 7. Wat tekent die dikke nijlpaard daar ? Waar bind ik mij met Abu Dhabi ? Is mijn leven nog wel veilig of verdwijn ik niet in de kookpot van nijlpaard ? Wie O wie schaft verlichting in deze duisternis wat tekent mevrouw El Nijlpaard ??


  Maak melding
 8. mensen, een lesje in globalisering:
  1) niet meer de ouderwetse power countries als Rusland, de VS en blokken als EU bepalen wat er gebeurd is de wereld
  2) de rol van China is toch een beetje onvoorspelbaar; wel de politieke wil, maar zo goedkoop mogelijk mn verkrijgen van grondstoffen
  3) India als opkomende macht, nog te wankel; ook politiek. Kijk maar de ruzie met pakistan
  4) derde wereld landen waarvan de meeste afrikaanse, hebben miks te bieden.

  Wat blijft dan over? Juist de islamistische blok. Ze hebben een pragmatische ideologie, gestoeld op de waarden en normen vh islamistisch geloof (niet de extremisten). Behalve cohesie, solidariteit en gematigheid hebben deze landen inmiddels bewezen de waarde van economische ontwikkeling. Het is meer dan allen olie en gas.

  Waarachtig, een blok waar je graag vriendschap mee sluit.

  Ze hebben oprechte interesse voor landen als SR, mede ook dankzij de grote groep Islam beleiders.Mer de islamistisch bank systeem, inmiddels een begrip in de fanciele wereld en ook technologie!


  Maak melding
 9. @ Gabriel je wilt mij een lesje in globalisering komen leren en dit doe je met heel veel onzin. Wat raaskaakt jij met je koetjeswaals talk ? Denk je echt en oprecht dat iets als Isl. Blok bestaat ? Noem mij vier islamitische landen die vreedzaam met elkaar willen en kunnen samenwerken. Turkije en Saoedie Arabie kunnen elkaar niet zien of luchten en hetzelfde geldt tussen Iran en de rest van de Islamitische landen. Pakistan en Iran wordt ook lastig dus wat jij zegt, grote jongen, is je reinste onzin. Kun je niet met iets beters komen ? Hou aub dan je mond.


  Maak melding
 10. Weer een snoepreisje onder het mom van, samenwerking en toerisme te bevorderen terwijl onze binnenlanden worden onder gescheten en zwaar vervuild is. Maar wacht eens even Suriname wordt toch een 2e Dubai. Wanneer je je eigen land niet kan besturen en het een grote chaos is. Het stinkt er van de criminelen, moord, vermoord worden, armoede, kindermisbruik. Berovingen is aan de orde van de dag. Yildiz Pollak heeft een dikke vette bankrekening in Zwitserland. Elk land waar wij heen gaat met snoepreisjes opent zij een bankrekening en stort zijn een gedeelte van onze gemeenschapsgeld. Ze is een vuile oplichtster. Zij spreekt en verstaat geen woord Arabisch, ook al wordt het vertaald in het Engels snapt zij er geen snars van. Snoepreisjes en nogmaals snoepreisjes van onze gemeenschapsgelden. Deze dikke troela is schaamteloos. terwijl onze oudjes zitten dood te gaan, hebben geen medische zorg, maakt deze gewetenloze Yildiz Pollak snoep reisjes onder het mom van. Puur zelfverrijking. Schaamteloos zonder geweten net als de rest van de regering.


  Maak melding
 11. @Forza, ik weet dat het pijnlijk is om zo een domme fout te maken door te denken dat de vermoordde journalist Jamal El Khashoggi uit Abu Dhabi kwam en door de regering van dat land vermoord is. Ondanks al mijn medicijnen heb ik een brede kijk op de gebeurtenissen die elders gebeuren.


  Maak melding
 12. Zelfs Su is tot bekeer gekomen lang leven de moslims terwijl ze net 2 hebben berecht…geld was dichter bij huis te zoeken…Ndp en Wiskunde dat vraagt om meer problemen…oh mijn god.:(


  Maak melding
 13. @Forza, hij slikt de verkeerde pillen. Bij hem werkt geen enkele pil, hij moet dr. Phil bellen. Een groenmannetje met veel piltjes, weinig remedie!


  Maak melding
 14. Dit is bijzonder lachwekkend/bizar,

  `Suriname neemt deel aan ministerraad in Abu Dhabi`,

  terwijl Onze ministerraad sinds kort door de Paarse Clan
  ONDER CURATELE IS GESTELD !

  DANG HOE DANG ???????????


  Maak melding
 15. Er staat: ‘welke past binnen het streven van de Surinaamse regering om welvaart en ontwikkeling te bevorderen in ons land’. Klinet goed, maar gaat het Surinaamse volk daarvan profiteren of de regering??


  Maak melding
 16. @Nort
  Sedert wanneer profiteert het volk van welvaart en ontwikkeling in ons land??Heb je heel goed gezien. Welvaart steekt deze regering in hun eigen zak.Over ontwikkeling gesproken, die is er niet, het blijft maar met zand in het volk, die zij dom houden, door suiker in hun ogen te strooien. Deze regering is bla bla bla. Kijk maar hoef Hoefdraad en Yildiz Pollack in de breedte groeien van al die snoepreisjes en hun bankrekening dik spekken. Het volk blijft verstoken van goede gezondheidszorg en betere woningen. Betere scholing ontbreekt.
  Met deze hele corrupte bende moet schoonschip worden gemaakt. Suriname staat op de kaart als Narco state en Failed stade en toch blijft Yildiz Pollack snoepreisjes maken om Suriname voor een appel en een ei te verkopen. Wij blijven haar handelingen net als de rest volgen.


  Maak melding
 17. @Babasai….blijf jij maar dromen van de yankees, de tata’s en de chinesen van deze wereld. Hun agenda is halen en niks brengen….jij verward je (door medicijn) machthebbers met ideologie (beweging). Dat laatste is waarachtig sprake van Islamitische blok (over landsgrenzen heen); kijk maar de nibele principes vn Sharia banking….maar ja, dat valt mensen als jij niet bij te brengen. Vroeger hadden we kapitalisme, dan socialisme en idt, islamisme. mark my words!


  Maak melding
 18. @Gabriel, waaruit leid jij af dat ik pro Westers ben dan ? Ik heb alleen aangevoerd dat hetgeen jij stelt in de praktijk niet juist is. Er is geen isl. Blok omdat de onderlinge verhoudingen behoorlijk verdeeld is. Kijk maar naar bijv. het conflict in Syrië; de helft van de Arabische landen rennen achter de VS en Europa aan, de andere helft achter Iran en Rusland. En kom mij niets maar dan ook niets over ideologie wijsmaken want dan zet ik jou zo voor het blok. Waarom mag je volgens de nobele principes van de Sharia wel rente aan niet Moslims vragen en aan moslims niet ? Als jij een man met ballen bent dan geef jij hier antwoord op.


  Maak melding
 19. Ik vraag me af of deze kamer olifant wel weet wat ze daar is gaan doen…
  Haar hele uiterlijk verraadt haar…
  Bedelen…..bedelen….en nogmaals bedelen….
  Zou ze wel weten wat ze daar aan het ondertekenen is….
  Alsof ze daarmee su uit alle ellende kan halen….


  Maak melding
 20. “Suriname heeft afgelopen weekend deelgenomen aan de 46ste Sessie van de Raad van Ministers van Buitenlandse Zaken van de landen aangesloten bij de Organisatie van Islamitische Samenwerking (OIC) in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten (VAE)”

  Dus meneer Baba Sai, het was geen bijeenkomst van Islamitische landen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES