zondag, april 14, 2024
HomeNieuws uit SurinameNieuwe werkruimte voor afdeling Straatnaamborden en Huizennummering in Suriname

Nieuwe werkruimte voor afdeling Straatnaamborden en Huizennummering in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 6 feb – De afdeling Straatnaamborden en Huizennummering van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) in Suriname, krijgt een nieuwe werkruimte. Het startsein voor de bouw van de werkloods is gegeven door Vergillio Rebin, onderdirecteur Algemeen Beheer van het Ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza).

De werkloods komt te staan op het achter terrein van het CBB aan de Mr. Jaggernath Lachmonstraat. Volgens de onderdirecteur wordt dit de permanente werklocatie van de afdeling Straatnaamborden en Huizennummering. De bedoeling is om onder meer de productiviteit te verhogen. Het project is geïnitieerd vanuit het Algemeen Secretariaat Verkiezingen (ASV) en is een van de activiteiten binnen de pre-electorale fase van de verkiezingen van 2020.

De afdeling Straatnaamborden en Huizennummering is belast met het geven van straatnamen en huizennummering. Volgens Rebin is dit van groot belang voor een goede adressering en de burgerinformatie. In het kader van de voorbereidende werkzaamheden voor de komende algemene, vrije en geheime verkiezingen in Suriname is het hebben van een correct adres van eminent belang. De adressen kunnen gemakkelijk vastgesteld en gevonden worden, wanneer de straten van straatnaamborden zijn voorzien en de huizennummering is geordend. Dit vergemakkelijkt de werkzaamheden van de colporteurs. De oproepingskaarten kunnen dan aan de juiste mensen worden aangeboden.

opening
Fernandes Express
BODO Party

5 REACTIES
 1. Eindelijk! Helaas op een verkeerd moment. De domme surinamers worden al omgekocht! Ik ben benieuwd, de Chinezen hebben in iedere geval niet te klagen met 5 hectare grond die ze gratis krijgen. Surinamers blijven jullie maar slapen. Op een dag zullen jullie dromen en denken dat jullie in china zitten !


  Maak melding
 2. @ Kolibri

  De ene hand wast de andere, de Chinezen hebben van DDB een nationale Chinese feestdag gekregen en om dat extra te vieren nog eens 50 hectare grond bij gekregen. Straks als DDB geen pres meer is mag hij bij omoe gratis eten en drinken !
  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 3. De straatnamen van Paramaribo zijn geen afspiegeling van de maatschappij.
  Recent is de naam van hoogestraat vervangen door Gesselstraat. De oude straatnamen van Paramaribo dat is onze geschiedenis. Een of andere idioot probeert het land te afrikaniseren !!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES