Vrouw (53) met cocaïne bol in geslachtsdeel aangehouden op luchthaven Suriname

31
Vrouw (53) met cocaïne bol in geslachtsdeel aangehouden op luchthaven Suriname
Dit is een soortgelijke bol met cocaïne die eerder in beslag werd genomen. Deze had een gewicht van 111 gram.

PARAMARIBO, – Een 53-jarige vrouw is afgelopen weekend op de Surinaamse internationale luchthaven te Zanderij aangehouden door het BID-Team van de politie wegens drugssmokkel. In haar geslachtsdeel had zij een bol met cocaïne gestopt en wilde daarmee vanuit Suriname naar Nederland afreizen. Ook had ze vijftig tot zestig cocaïnebolletjes geslikt.

De aangetroffen bol met cocaïne had een gewicht van 160 gram meldt het Korps Politie Suriname vandaag. De vaginabol is door het BID-Team in beslag genomen en overgedragen aan de Narcotica Brigade. En van de cocaïne bolletjes is een aantal al op natuurlijke wijze uit het lichaam van de verdachte gekomen.

Hangende het onderzoek is de vrouw, die de Nederlandse nationaliteit bezit, in verzekering gesteld.


31 REACTIES

 1. Mannen opletten wanneer je met een vrouw op stap gaat. Je kan zomaar tegen een cocainebol aanlopen.

  Het illustreerd over de leiders en de vervallen Republiek.


  Maak melding

 2. De kleine transit handel van drugs gaat gewoon door. Dit keer onderschept. De koerier in de problemen. De politie moet de organisatoreb een keer oppakken. Maar de blinde muur, he.


  Maak melding

 3. Ze is een dwaze debiele idiote aanhanger van de biju verstekveroordeelde drugsbaron, die oerdomme debiele dwaze idiote na dagoe partij aanhangers verafgoden.


  Maak melding

 4. Nou had al eerder gezegd als men nou wereld wijd de harddrugs legaliseert dan zijn er hoop ellende de wereld uit, hier in NL is men al 30 jaar bezig met discussieren of de harddrugs gaan legaliseren of niet, van mij mag men legaliseren. groeten
  jhonny


  Maak melding

 5. De risico’s die bolletjesslikkers nemen spelen letterlijk met hun leven. Zij die dit doen vinden hun eigen leven niet de moeite waard. Geld is des duivels. Gaat een bolletje kapot in je lichaam, beland je in een doodkist. De mensen die zulke dingen doen hebben een hele zwakke geest, zijn makkelijk over te halen en meestal zeer laag geschoold. Dus de zwakkelingen in onze gemeenschap.Soms denken zij niet gepakt te worden. Ooit val je door de mand. Mensen moeten bewust gemaakt worden van de gevaren van drugs. Hoe kan deze vrouw zo spelen met haar leven voor geld dat zo weer opraakt?? Hoe dom kun je zijn om je leven op het spel te zetten. Geeft het goede voorbeeld en praat tot elkaar om zulke dingen niet te doen. Het is de moeite niet waard. Zij mag nu gaan brommen in de gevangenis. In China wordt je opgehangen.Dus einde verhaal.


  Maak melding

 6. Datra visie

  In het Surinaams is boroe het geslachtsdeel van de vrouw. Je hoort de mannen zeggen “yu si a boroe foe a sma”

  Moet wel zeggen dat het merendeels van deze “transporteurs” die het goedje zo vervoeren behoren tot de negroïde ras. En zoals wordt gezegd zijn het degenen met de grootste geslachtsdeel dus kunnen zij heel grote en zware zaken in hun vagina stoppen en vervoeren zonder enige klaarkomend gevoel.
  Zouden zij ook gevoelloos zijn? 🙂


  Maak melding

 7. @Bigi Sma leuk verwoord maar of het juist is durf ik niet te zeggen. Wat ik wel weet is dat in Columbia de cocaïne smokkel vaginaal het meest voorkomt. Misschien dat deze dame door de drugsmiokkelaar gedwongen werd om het zo te doen.


  Maak melding

 8. @ Bigi Sma : “Moet wel zeggen dat het merendeels van deze “transporteurs” die het goedje zo vervoeren behoren tot de negroïde ras”
  Je schijnt goed op de hoogte te zijn . Weer zo een achterbakse opmerking die over een bepaald ras gaat. beschik je over cijfers ? heb je statistieken van de politie ingezien om tot deze conclusie te komen?
  Wellicht dat je zelf ervaring hebt !!!!!!!!!


  Maak melding

 9. A-No-Mie & Kankantriestraat

  Ik denk dat deze vrouwen hun boroe anders moeten gaan inzetten om geld te verdienen. Geld dat makkelijk naar binnen kan worden geharkt en vooral als je netjes bent en er goed uitziet.
  Een goede pop-up beurt brengt al gauw 30 tot 50 euro op en stel 6 keer de wasstraat gebruiken levert al gauw 180 tot 300 euro per dag en dat is dus al gauw 1.500 euro per week.
  Boi if mi bing abi wang boroe die zou ik laten poetsen maar wel met enige voorkeuren. Dus geen klaplopers en zwervers maar de werkende upper class.
  Zo moeilijk is het toch niet. De poes verkeerd inzetten kosten je vele maanden van je actieve leven en dus ook geld.
  Eis is : kleed je netjes en verzorg je lichaam en behandel je klanten op de juiste wijze


  Maak melding

 10. Een kat in het nauw maakt rare sprongen, misschien zit deze vrouw in de problemen ( financieel. )
  Dus ik zou niet al te gauw klaar staan met mijn negatieve reactie, misschien hebben ze haar een goudmijn beloofd om het te doen ! Kort samen gevat, ik heb medelijden met deze dame, lees de reactie van : @ Boeboe bit Sjorie

  @Bigi Sma
  Vagina in het Sranan tongo: boroe dodo pritie pantje punta etc etc etc te veel om op te noemen.

  sari tori
  Jacko
  .


  Maak melding

 11. Mensen zijn in staat om in tijden van nood vreemde capriolen uit te halen.
  Surinamers hebben het moeilijk om financieel rond te komen. Voor velen is het uitzichtloze situatie geworden.
  Is niet goed te praten, maar wel te begrijpen.


  Maak melding

 12. @ bigi sma dank voor de vakkundige uitleg….maar denk dat in dit geval met vaginabol bedoeld word..cocaine bol in de vagina…in 1 woord “vaginabol”…wel creatief bedacht..


  Maak melding

 13. gewoon aanpakken die lui die willens en wetens op een of andere manier deze rotzooi,die levens van anderen kan verwoesten, (het zal je kind maar zijn).
  En is het nu een dame die de Nederlandse nationaliteit bezit? waaruit blijkt dat ze surinaamse geboren of van surinaamse afkomst is? want die conclusie werd wel weer snel getrokken


  Maak melding

 14. Hai baja, dit is de oorzaak dat als je uit Suriname aankomt op Schiphol een hond je komt besnuffelen aan je kruis als je net de slurf tussen vliegtuig uitloopt en je begeeft naar het het gebouw van de luchthaven op Schiphal om bij de beveiliging te komen. De Surinamers met hun suiker en hoge bloeddruk als ze niet uitkijken na zo een vermoeide 9 uren vlucht van Su naar Ned kunnen zo een hartstilstand krijgen. Dan heb ik het nog niet eens gehad over hun zeer hoge leeftijd of dat een drugskoerier achter/naast je in de rij je een pakketje wilt geven om voor hem/haar even vast te houden.

  Boeng Sari Her/Story

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 15. Haha, als een hoofdje van 15 cm doorsnee eruit kan, waarom niet een bol van 160 gram erin, zal deze Siene gedacht hebben. In de nor pist Siene als een koe.


  Maak melding

 16. Iemand is het woord kapoe vergeten. (uitdrukking ooit van mijn buurman)
  Blijkt dat een heleboel vrouwen echte Goslars hebben. (uitdrukking van mijn intussen overleden oom)
  De mooiste uitdrukking vind ik : Pier a Boroe.
  Vrouwen die zich schuldig maken aan Cocainesmolkkel: gebruik die poes zoals Bigi sma heeft geadviseerd. Elke week 1500 euro in de knip. Binnen 10 weken 15.000 euro’s. Dat is veel meer dan die 10.000 die je maximaal kan krijgen als het je lukt die bol in Europa te krijgen. En weet je wat ook belangrijk is. Je geniet er veel meer van. Jammer dat ik geen Boroe of Goslar heb. Zeker weten dat ik haar op de juiste manier zou gebruiken en niet zou inzetten voor doeleinden vreemd of verkeerd. ik zou genietend geld verdienen met mijn lekkere boroe.


  Maak melding

 17. Nog even krijg je de holbol. Drugs is de grootste veroorzaker van ellende hoezo legaliseren. Oplazeren met die kelerezooi. Kost miljarden voor de zorg.


  Maak melding

 18. john
  Ooit hoorde ik deze tijdens het vissen.
  Kleinzoon vraagt aan oma
  Kleinzoon: “oma wat is met mama gebeurt tussen haar dijen”
  Oma : “wel mi boi toen je mama klein was rende ze de badkamer binnen en gleed uit, ze gleed over de scheermes van opa die zich net had geschoren en a scheermes koti joe ma”
  Kleinzoon: “Oma dang wil ik iets opmerken. If na scheermes koti mi ma dang mi dinkie dat na aksi priet oma”


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.