Bordo ondersteunt Belfort als hij president van Suriname wil worden

32
'Mony Hond Bordo' wil de Surinaamse politiek in
Entertainer Joël Martinus oftewel ‘Mony Hond Bordo’ - Foto Mr. Zonneman

PARAMARIBO, 14 jan – Bordo ‘Moneyhond’ is bereidt om ABOP parlementariër Edward Belfort te ondersteunen als Belfort gaat voor het presidentschap van Suriname. Bordo, algemeen jongeren adviseur van de ABOP, vertelde dat afgelopen weekend aan Apiniti TV. Belfort verraste vriend en vijand vorige week door te zeggen dat hij president van Suriname wil worden.

Volgens Belfort kreeg hij een droom, waarin dit hem werd voorgesteld. “Als hij heeft gedroomd dat hij president gaat worden dan moeten we hem ondersteunen toch. Want iedereen wil dat het land weer goed draait en ik heb geen probleem met Bellie. Ook heeft hij schone handen” aldus Bordo, die zegt dat hij zelf ook voelt dat hij adviseur van het kabinet kan worden.

Bekijk de reportage van Apintie:


32 REACTIES

 1. Deze hond die zich versiert als kerstboom, kan beter ergens anders gaan blaffen. Er komt niets zinnigs uit zijn mond. “Adviseur van het kabinet” Mijn advies is ga terug naar school. Kromme spraak taal, kan amper uit zijn woorden komen. Belfort zal met deze gasten als achterban geen enkele kans maken. Storend voor je gehoor om zijn manier van praten aan te horen. Dit wordt het echt niet.
  Belfort kan zich beter aansluiten bij de VHP. Abop no no no.Deze hond denkt dat hij recht heeft op alles wat God verboden heeft.


  Maak melding

 2. Wat een gelul weer van idioot die zichzelf serieus neemt.
  Was hij niet een paar maanden terug bij Santhoki om de VHP te ondersteunen.
  Allemaal demagogen en gelukszoekers en parias die zich openbaren.

  Ik heb echt heel veel medelijden met het land Surianme.
  Waaraan hebben wij dit soort lieden te danken ??????


  Maak melding

 3. Mei 2020 bij de volksraadpleging is bepalend, of het volk vooruitgang wil of blijvend inverval geraken…..Landgenoten als je je land lief heb, zul je 3x moeten bedenken, wie de beste papieren heeft heeft om het land uit de benarde situatie vooruitgang te doen boeken….pompen of verzuipen…..


  Maak melding

 4. Bordo zou samen met gekke lonnie zijn MBA moeten hebben behaald zeker weten dat ze 2 voor de prijs van een zouden kunnen krijgen van Hubert. Soso fatoe staatsadvizeur.


  Maak melding

 5. @Destier
  Je vindt Bordo een dong blauwkop. Helemaal mee eens, hij is niet de slimste van de klas. Maar om dan zelf te schrijven ” los dit som vr my op”.


  Maak melding

 6. Moneyhond denkt ook, en gelijk heeft hij, de afgelopen 9 jaar heeft een ongeschoolde paarse hond met een strafblad, het hoogste ambt bekleed, dus waarom zou ik dan geen raadsadviseur kunnen zijn, het betaald leuk, en je hoeft geen kennis van zaken te hebben.


  Maak melding

 7. Wang “jap-japi” met goud behangen gaat het land besturen !!
  Vanwaar heeft hij zoveel goud ?? Zelf gewerkt en verdiend???
  Heeft hij ooit belasting betaald?? Belastingdienst slapen jullie ??
  Bij wie is er allemaal bij roofovallen goud/sieraden gestolen,en herkennen jullie iets ervan bij deze met goud behangen en omhangen jap-japi ??
  Zal het volk zich door zo iemand laten leiden ???


  Maak melding

 8. Die racisten gaan los hier, als dolle honden gaan ze te keer, ze leven zich uit alleen omdat Bellie President wil worden. Bellie mag hij is Surinamer als tokkie de dealer President wil worden mag Bellie dat ook. Dat die zgn rijstbouwers diep in de grote drugshandel zitten vinden jullie toch ook niet erg. God zij met Suriname dus tokkie wordt nooit President, Bellie trouwens ook niet.


  Maak melding

 9. Want iedereen wil dat het land weer goed draait en ik heb geen probleem met Bellie. Ook heeft hij schone handen” aldus Bordo, die zegt dat hij zelf ook voelt dat hij adviseur van het kabinet kan worden.

  Sorry Bordo of Geld hond. Ik zie het niet zitten met jou als adviseur.


  Maak melding

 10. Wat een afgang zag.. alleen maar comedy..is erg mang dat zulke ongeschoolde krachten het land willen besturen.Nou Bordo als jij wakker wordt naast Bellie dan droom je nog steeds want je hoort hoe hij ademt en z’n gezicht nog ziet..dus letterlijk een droom die naast je ligt hahaha…leven jullie je maar uit hoor.waaaaaiii


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.