vrijdag, juni 21, 2024
HomeFotoABOP-parlementariër Edward Belfort wil president van Suriname worden

ABOP-parlementariër Edward Belfort wil president van Suriname worden

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 10 jan – ABOP-parlementariër Edward Belfort, zegt zich kandidaat te zullen stellen voor het presidentschap van Suriname. Volgens hem kreeg hij een droom, waarin dit hem werd voorgesteld. Belfort zegt dat hij als president Suriname ‘uit de blubber’ wil halen en Bouterse achter slot en grendel wil plaatsen bij een berechting.

In onderstaand filmpje van ABC zegt Belfort dat de Surinaamse gemeenschap een alternatief nodig heeft. Hij wil zich onder andere inzetten voor werkgelegenheid, uitbanning van criminaliteit en landbouwproductie. 

Hij heeft zijn besluit nog niet meegedeeld met zijn partij aldus ABC. Bekijk zijn boodschap:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

50 REACTIES
 1. Belford je hebt gelijk met wat je zegt. Hopelijk kun je het allemaal waarmaken met wat je suggereert.
  Suriname uit de grote blubber halen zal jaren nodig hebben. Je verdient zeker een kans. Ik vind het een goed plan om een FIOD in het leven te roepen. Suriname heeft dit hard nodig.Corruptie moet uitgebannen worden. Schoonschip maken met de hele criminele organisaties, zodat Suriname gezuiverd wordt van Failed State. Belford je laat in elk geval je stem horen, wat je plannen zijn.
  Ik twijfel niet aan Belford zijn goede bedoelingen. Het moet zo zijn dat zijn achterban de ABOB er geen grotere puinzooi van gaat maken en Belford gezichtsverlies gaat leiden juist door het crimineel gedrag van zijn achterban. Ik denk dat hij een kans verdient. net als de VHP. Want paars heeft alles lopen verkloten. Hopelijk vormt hij een regering met de juiste kaders, kennis en kunde.
  Geen mensen die de LBGO of niet hebben doorlopen. Economen, Universitair,HBO,WO. Geen soso boto’s, want zij die nu op de ministersposten zitten bakken er niets van. zijn criminelen en corrupte bendens die elkaar de handen boven het hoofd houden.


  Maak melding
 2. Weer een “apostel-awariedomri” erbij !!!
  Laat “HUGO BLANKER” de voorzitter van COL, snel de zaak van “de gepesioneerden van ADEK,PLANBUREAU en CEBUMA” in orde maken!! Hij is de enige die nog opkomt voor deze achtergestelde groep die door MISKIN ,miskend worden !! Deze gepensioneerden hebben jarenlang hun pensioenpremie betaald !!!
  O sotoe ka MISKIN e-tak-now !!!
  Waarom beantwoord de “volkspresident” de brief van de COL voorzitter niet ???
  Wat doet Mughabe-face Hooghart, de Redi-musu die NPS heeft verraden,en jarenlang deze mensen “pen-
  sioen premie” bij het Pensioenfonds ook heeft laten betalen niets voor deze groep.
  Is het geen diefstal van hun pensioen-premie gelden ???
  En ik hoor ook niets van mw.Wouden-Bhadwandas in deze !!
  Allemaal likkers !!
  Zijn de huidige werknemers van deze instellingen ,die nog pensioen-premie betalen ,nog niet wakker geschud om hun oud colega’s in deze te onderesteunen ???
  Hugo mie-boi foe dada, geef de strijd niet op !!


  Maak melding
 3. Als Belfort hetgeen hij bezigd daadwerkelijk zal uitvoeren, ik denk dat hij het echt wel meend want anders a mang fesi fadong, dan moet ik iedereen oproepen om hem die ruimte te geven.
  Hij is inderdaad geschoold, maar vaak zeg ik wat je in de theorie leert is anders dan de praktijk.

  Belfort kan niet meer terug zou je denken. Kijkend naar Bouterse die heel veel beloofd is zou je zeggen dat hij ook niets waarmaakt wat hij heeft belooft.

  Dus de kans dat Belfort dit ook zal doen is aanwezig.
  Ik zou het risico willen nemen en op Belfort stemmen. Want wat is nou zuurder dan azijn?
  If yu dedé door wang 50mm noso wang 38 special dedé yu sa dedé dus is er sprake van geen risico nemen t.o.v. de huidige president.
  Dus Belfort voor president


  Maak melding
 4. Baya als merendeels van het volk een VEELVULDIG moordenaar tevens drugsdealer als president heeft gekozen (2 x) , waarom mag tijger met baard (TIGRIBARBA) geen press worden dan…??


  Maak melding
 5. Iedereen mag dromen hebben, doelen in zijn of haar leven

  In het leven moeten mensen hoge doelen/eisen stellen en deze eisen/doelen ook realiseren. let op! Als je het gerealiseerd hebt om het doel te behalen, de eerste, de beste te zijn, pres te worden, enz. moet je ook de verantwoordelijkheden die de baan/ functie, eisen stellen, kwaliteiten, competatief, persoonlijkheid hebben enz en van verwacht wordt realiseren gedurende de periode dat je erin actief bent. De hoge eisen zullen in stand gehouden moeten worden, tijdens het werk om er zorg voor te dragen dat de kwaliteit top is en dit zelfs te verbeteren. Zie maar producten die doorlopend vernieuwingen ondergaan. Ook het werk, enz.

  Clowns, zwakbegaafden, idioten die met geweer mensen bang maken en daarna een politieke partij oprichten om hun vege lijf zullen het niet redden. Ook de achterban van zo’n verlepte partij zullen net als de hele bevolking dit aan den lijven ondervinden. Een schoolvoorbeeld is nu werkbaar in Suriname.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 6. Nog een die president wil worden, zonder enige kennis van zaken, nog meer achteruitgang,, let me tell U this, Chan4Press is the only one to stabilizise the country, and no other one…


  Maak melding
 7. VHP en NDP spelen dubbelspel,

  Kennelijk gaat het de VHP en Santokhi om slechts één ding: terugkeren in het machtscentrum. En daar moet alles voor wijken; ook ethiek en oprecht democratisch handelen. Uiteindelijk is het woord aan u, de kiezer, op 25 mei 2020. U moet zich er echter van bewust zijn dat een stem op de NDP een stem op de VHP betekent en eens stem op de VHP is een stem op de NDP. De coalitie is al gesmeed, de tactieken worden uitgerold. VHP en NDP, Bouterse en Santokhi, het zijn twee handen op één buik!


  Maak melding
 8. Meneer Belfort, mijn zegen heb je; die kleine indiaanse jongen uit Caswinica uitschakelen.
  Als het zover is, wat doe je dan met die kleine ndjuka jongen uit Mongotapu? Hij die nu je baas is en zich ook enorm heeft verrijkt aan allerlei zaken die het daglicht niet verdragen. Hij wiens naam – net als die van die kleine indiaanse jongen – ook prijkt op de Interpollijst van meest gezochte criminelen.
  Nou u toch éénmaal bezig bent, probeer dan ook in uw strijd die hypocriete satan Choennie een genadeslag toe te brengen. Want deze trol roept geesten op die hij later niet kan bezweren.


  Maak melding
 9. Nederland is het meest geavanceerde land ter wereld wat betreft landbouw, er zit een hele universiteit achter waarbij men van de hele wereld komt om te studeren. De subsidie alleen al van de regering is al meer dan het hele BNP van Suriname. Hoe kan je dat nu vergelijken?
  En hoe financieren we deze op te zetten FIOD?

  Zoals in elk land, vele beloftes bij politieke verkiezingen maar hoe en wanneer wordt er nooit bij gezegd.


  Maak melding
 10. Alle gestolen rijkdommen zullen tbv het arme volk van Suriname teruggevorderd moeten worden, confisceren/verbeurdverklaren, waar het ook moge bevinden…..@Vliegende Hollander valse persverklaring, zullen dit keer weinig van belang zijn….


  Maak melding
 11. Ik neem aan dat iedereen graag wil zien dat Suriname verandert in positieve zin. We zien, hopelijk, allemaal liever lagere wisselkoersen, minder corruptie, minder criminaliteit, minder asociaal gedrag, meer respect naar elkaar toe, meer productie vanuit eigen land en vooral een beter land voor je nakomelingen.
  Wanneer je om je heen kijkt en de activiteiten ziet, dan hebben we geen economische crisis, maar een ernstige mentaliteits crisis.
  Laten we ook realistisch zijn, geen enkele leider gaat alles op kunnen lossen, wie er ook komt. Niet alles moet alleen van de politiek en overheid komen. Als je zelf een positieve bijdrage kunt leveren en je nakomelingen liefhebt, dan ben je hun dat ook verplicht na te laten.

  Zolang mensen denken dat geld het hoofddoel is, dan is er absoluut geen hoop voor Sranan. Dan maak je alleen maar plaats voor nog meer hebzucht en moreel verval. Zolang de jeugd dat blijft zien, weten ze niet anders en gaan door met hetzelfde patroon.


  Maak melding
 12. Wat moet je hiervan denken ? Het staat een ieder vrij om het ambt van president te ambiëren. Maar de grote vraag is wat voor kennis en oprechtheid in je bagage heb zitten. Eerder hebben wij Somo en Brunswijk ook horen roepen president te willen worden hetgeen veel hilariteit opleverde. Velen zien het ambt als een positie om macht uit te oefenen en zich te doen gelden. Als president ben je in principe een dienaar van je volk. In Suriname is het echter omgekeerd. Ik vraag mij echt af hoe oprecht Belfort is en als hij instaat deze functie naar eer en geweten te kunnen dragen. Daar ben ik nog niet van overtuigd. Ik wil geen plannen en voornemens horen. Ik wil oprechte leiders voor dit land die het eigenbelang ondergeschikt maken aan de belangen van het volk. Een president dient van onbesproken gedrag te zijn en zich ver af houden van het C woord. Corruptie.


  Maak melding
 13. De uitgangspositie van Belfor is wazig.1.Hij heeft reeds samen met de moordenaar gewerkt en indien hun partij niet vriendelijk bedankt was zaten ze tot heden nog in de coalitie.2.De voorzitter van zijn partij is ook eentje die niet representatief is voor ons land daar hij op een opsporingslijst voorkomt en dus niet kan reizen.
  De nieuwe president moet een man zijn die geen smet aan zijn handen heeft en zonder persoonlijke vrees naast andere leiders kan staan en Suriname met opgeheven hoofd kan vertegenwoordigen.


  Maak melding
 14. Het feit alleen al dat Belly de ballen heeft om deze smerige moordenaar op te sluiten bij een eventuele verkiezing tot president, is het meer dan waard om voor deze man te gaan, heb geloof in zijn oprechtheid, en het kan alleen maar beter worden in dit land, want nog 5 jaar met dit gedrocht, die bewezen heeft de afgelopen 2 termijnen op geen enkele vlak kennis van zaken te hebben, en een vernietigende inborst te hebben, die er toe zal leiden, dat dit land nog generaties lang nodig zal hebben, om uit een diep dal te kruipen.


  Maak melding
 15. Bouterse, Belfort, Santokhi en een student zitten met z’n vieren in een vliegtuig. Op een gegeven moment vallen allebei de motoren uit en begint het vliegtuig hoogte te verliezen. Er is echter één probleem: er zijn maar drie parachutes. Bouterse springt op en roept:” ik ben de machtigste man van Suriname, dus ik moet het overleven!”, hij pakt een parachute en springt uit het vliegtuig. Belfort pakt er ook één en zegt :” en ik ben de slimste, dus ik pak er ook één”, en ook hij verlaat het vliegtuig. Santokhi en de student kijken elkaar aan, waarop Santokhi zegt:” Jongen, pak jij de laatste parachute maar, jij hebt nog een heel leven voor je, en ik heb al een mooi leven gehad”. Waarop de student antwoord:” maakt u zich maar niet druk, want de slimste man van Suriname is net met mijn rugzak het vliegtuig uitgesprongen!”.

  Dus Belly wan tron Pres? Proest! De man is een tijdje minister geweest van JusPol en zijn aanpak was om misdadigers aan te sporen zich vrijwillig aan te geven bij het dichtstbijzijnde politiebureau. En nu zegt hij dat hij Bouterse achter slot en grendel gaat plaatsen. Proest!


  Maak melding
 16. Manu 10 januari 2019 at 16:10

  Het feit alleen al dat Belly de ballen heeft om deze smerige moordenaar op te sluiten bij een eventuele verkiezing tot president, is het meer dan waard om voor deze man te gaan, heb geloof in zijn oprechtheid, en het kan alleen maar beter worden in dit land, want nog 5 jaar met dit gedrocht, die bewezen heeft de afgelopen 2 termijnen op geen enkele vlak kennis van zaken te hebben, en een vernietigende inborst te hebben, die er toe zal leiden, dat dit land nog generaties lang nodig zal hebben, om uit een diep dal te kruipen.

  =======================================================

  Beste Manu, valt het je niet op dat vb de VHP, PL en de NPS zich afzijdig houden in deze discussie. Ben het helemaal met je eens. Belfort is 1 van de weinigen die Bouterse in het openbaar van repliek dient. Zo langzamerhand geloof ik in zijn oprechtheid. Ja het klopt dat Belfort onder Bouterse minister is geweest. Iedereen verdiend een tweede kans ook de heer Belfort, desnoods als president. Bouterse achter tralies is veel waard.


  Maak melding
 17. Als hij president wordt kan ik als SurNed gewoon grond gaan occuperen.

  Ik blijf in Suriname smijt me paspoort bij de Nederlandse ambassade terstond no no de tong no de.

  Ik zag een mooie huis een beetje verwaarloosd hier op noord, ik ga voor ABOP 102%


  Maak melding
 18. De rol van comedy past beter (hiervoor een cijfer 10) bij deze man en de durf (cijfer 9) wat hij zegt. 99,9 0/0 van Su durft het niet te zeggen uit vrees voor moord en rancune van moordeskaders van Desi.
  Voor de presidentschap is deze man totaal ongeschikt. Zowel hij als zijn corrupte partij hebben Bouterse ondersteund en is hij daardoor onbetrouwbaar. Ook beschikt hij niet over de kwaliteiten.


  Maak melding
 19. pakiratigri 10 januari 2019 at 17:09

  Bouterse, Belfort, Santokhi en een student zitten met z’n vieren in een vliegtuig. Op een gegeven moment vallen allebei de motoren uit en begint het vliegtuig hoogte te verliezen. Er is echter één probleem: er zijn maar drie parachutes. Bouterse springt op en roept:” ik ben de machtigste man van Suriname, dus ik moet het overleven!”, hij pakt een parachute en springt uit het vliegtuig. Belfort pakt er ook één en zegt :” en ik ben de slimste, dus ik pak er ook één”, en ook hij verlaat het vliegtuig. Santokhi en de student kijken elkaar aan, waarop Santokhi zegt:” Jongen, pak jij de laatste parachute maar, jij hebt nog een heel leven voor je, en ik heb al een mooi leven gehad”. Waarop de student antwoord:” maakt u zich maar niet druk, want de slimste man van Suriname is net met mijn rugzak het vliegtuig uitgesprongen!”.

  Dus Belly wan tron Pres? Proest! De man is een tijdje minister geweest van JusPol en zijn aanpak was om misdadigers aan te sporen zich vrijwillig aan te geven bij het dichtstbijzijnde politiebureau. En nu zegt hij dat hij Bouterse achter slot en grendel gaat plaatsen. Proest!

  ===============================================================

  Leuk verhaal maar de motoren van Suriname zijn al jaren geleden uitgevallen onder leiding van de zittende president. 3x raden wie voor zijn wanbeleid op draait.


  Maak melding
 20. In ieder geval heeft Belfor The Guts om te zeggen dat de moordverdachte Drugscrimineel achter slot en grendel komt bij een eventuele berechting. Ook het gestolen geld zal terug gevorderd worden.

  Dit had ik ook min of meer verwacht van Santhoki maar helaas is Chan niet duidelijk genoeg richting de NDP lees de van moordverdachte Drugscrimineel.

  Chan: Spreek je bij deze ook uit!!!!!!!!


  Maak melding
 21. Zoals zo vaak geeft de VHP weer niet thuis, toen journalisten vroegen om
  Santhoki om de NDP uit te sluiten, bleef het muisstil. Na de verkiezingen gaan
  de NDP en de VHP samen regeren, daarom die angsthazerij .


  Maak melding
 22. @ Beste Koos,

  Zelfs toen de Vhp, Nps en Pl aan de macht waren, hebben ze verzaakt, wetgeving te maken, waardoor deze moordenaar nooit president had kunnen worden, maar hebben dit duidelijk onderschat, en wat betreft Belfort, gaat hij ook niet helemaal vrijuit, maar heeft later toch wel ingezien om een andere koers te varen, en durft die moordenaar zijn grote mond te snoeren.


  Maak melding
 23. Een ieder die ooit hand- en spandiensten aan de duivel ddb heeft verleend, is niet te vertrouwen. Lonny, Somo en ook deze man niet. Eenmaal besmet en uit de duivelse paarse hand te hebben gevreten, net als aids, altijd paars bedriegend besmet. Oma en opa bari, na soso dongsma sa stem bakka tap deng jorka disi.


  Maak melding
 24. A NO MIE,
  WAAR MOET HET HEEN HOE ZAL HET GAAN,IK GA NIET MEER NAAR SURINAME VAN WEGE HET MILIEU.
  HET IS NIET TE GELOVEN WAT JULLIE ER EEN KLERENZOOI VAN HEBBEN GEMAAKT.
  OM HOOG GEVALLEN SURINAMER DIE ZO NODIG ALLEMAAL PRESIDENT WILLEN WORDEN .
  HET ENIGSTE WAAR JULL IUE GOED IN ZIJN ,IS IEDEREEN VAN ALLES DE SCHULD GEVEN TERWIJL JE IN EEN HANGMAT MET JE LEUTER ZIT SPELEN.
  DIE BLANKEN WAREN SLAVENDRIJVERS, WE KUNNEN HET ZELF WEL ,NOU JULLIE HEBBEN HET LATEN ZIEN DE LAATSTE 43 JAAR .EN WAT BELFORT BETREFT BETER TEN HALVE GEKEERD DAN TEN HELE GEDWAALD.
  DENIEUWE SLAVENDRIJVER BOUTA HEEFT JULLIE GOED IN HET KRUIS GEPAKT.
  IK HEB IN DAT PRACHTIGE PARADIJS VAN JULLIE MOGEN WO EN ZONDE ZONDE ZONDE.
  JE BENT NET ALS DE SLAVEN TIJD MET KETTINGEN MET ELKAAR VERBONDEN , DUS ZAL JE HET MET Z’N ALLE MOETEN DOEN IK WENS JULLIE VEEL WIJSHEID DE KOMENDE TIJD .
  2 NEDERLANDSE GULDENS VOOR 1 SURINAMSE GULDEN WAAR IS DE TIJD GEBLEVEN, EN WAT JULLIE HET MEESTE PIJN ZOU MOETEN DOEN IS DE MILJARDEN DIE IN EEN BODEMLOZE PUT ZIJN GEGOOIT


  Maak melding
 25. Als Bouterse president is geworden dan kan ook Belfor president worden in Suriname want Belfor is beter ontwikkeld want Bouterse heeft alleen maar verstand van wapens om te doden als in december 1982.
  Dat is mijn mening als Surinamer.


  Maak melding
 26. Niet geschoten altijd mis, mijn zegen heb je Belfort. Jij toont tenminste ballen, waar de clown niet tegen opgewassen is. Doe je best, tegenwicht moet er zijn. In Paramaribo en groot Paramaribo heb je veel te winnen. Dit geldt ook voor de hooglanden van de disticten Marowijne, Sipaliwini en Saramacca. Echter, voor dat je met je verluezkngsstrijd begint, laat Ronnie Brunswijk ergens ver weg van zijn Rijkdom gaan genieten en de politiek vaarwel zeggen, anders krijg je uiteindelijk dezelfde SHIT waar het volk nu mee opgezadeld zit.


  Maak melding
 27. Tigri Barba taki, ddb wordt behoorlijk zenuwachtig. If Tigri Barba trong pres, ddb ka! Binnen 2 dagen moet hij zich aanmelden bij SB.

  ddb kan zijn borst flink nat maken het wordt een warme 25, 26, 27 mei 2020. ddb kan zich nu lichamelijk en geestelijk gaan aanmelden.

  Wat mij betreft, mag Choenie van de rk-kerk ook gaan nadenken over staf, habijt, mijter en de bijbel aan een opvolger over te dragen. Deze clown is met zijn uitspraken veels te ver gegaan. Hij moet besteffen dat Suriname een democratische rechtsstaat is, met de trias politica, wetgevende macht, uitvoerende macht, rechterlijke macht. Er is ook een scheiding van kerk en staat.

  Volk van Suriname volgen jullie de Tigri Barba, ddb en choenie.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 28. Mop van het jaar 2019.

  Meneer Belfort wil president van Sur worden. Hij droomt dat hij aan z’n ballen knijpt en plots werd zijn lul nog langer.
  Dus hij denkt nu ik heb de langste hmmm hmmm en wordt president.
  😅😅😅😅😅


  Maak melding
 29. Belfort als pres. en brunswijk als vp,want ook hij heeft rechterlijke vonnis aan zijn broek hangen als bankrover.
  Maar belly heeft over het aanpakken van geld en grondrovers, niet alleen binnen ndp maar ook binnen vhp abop nps da91 palu pl heb je deze gasten zitten.
  En dan de dna leden die van twee of nog meer walletjes vreten.

  Ben je minister of dna lid af dan zouden deze gasten nog 6 mnd salaris moeten krijgen. En niet hun levenlang ,oprotten ga werken is het advies aan deze gasten.


  Maak melding
 30. Belfort mag president shap ambiëren. Hij is ontwikkeld. Maar Chan zit op de loer flirt met ndp. Wil regeermacht en z’n fooetoebois onderhandelen in het geheim met ndp. Om te regeren.daarom is hij opvallend stil. Zijn partij groeit om ndp te helpen. Winnen er moet een inheemse kandidaat komen voor verkiezing president schap. Suriname is van hun. De rest moet zwijgen en meehelpen het land uit de crisis. Te halen en opbouwen


  Maak melding
 31. Nu snap ik het.
  Brunsie strooit geld vanuit een heli, ze hebben Bordoo al gekroond tot koning, en nu wilt Belfort President worden.
  Wie wordt zijn VP?? Bee.
  Chan hoe ga je doen want jij wilt ook President worden.
  Sorry maar geen van deze 2 racisten mogen President worden.
  Ik heb nog niemand gezien die ik als President zie,
  Straks wilt Etnel de visverkoper ook Pres worden.


  Maak melding
 32. Ik hoop dat Bellie de reacties op dit forum leest. Dezelfde gasten die hem al die tijd hebben opgehemeld en als held naar voren brachten omdat zij en gek hadden gevonden die de dingen roept die de VHP om strategische redenen niet durft te roepen. Hoe vaak zijn hij en de ander marrons hier niet door de VHPmeute apen genoemd toen hij schijnbaar niet nodig was voor hun zaak. Nu hij werkelijk zijn gekte laat zien en daarmee bovendien zijn VHP connecties met zijn wens voor het hoofd stoot, wordt hij weer gedegradeerd tot aap. Ach we weten het racistisch gehalte van bepaalde gasten op dit forum en hadden niet anders verwacht. Maar doe geen moeite en beteugel je racisme maar, want het gaat niets worden met deze zwaar gefrustreerde man. Eens kijken wanneer de VHP, schaamteloos en principeloos als ze is, zijn slijmpraktijken gaat beginnen en zich gaat inlikken bij andere politieke partijen, inclusief ABOP van Bellie, op weg naar de verkiezingen. Ze gaan toch alleen de verkiezingen in???


  Maak melding
 33. @snel:
  “Zowel hij als zijn corrupte partij hebben Bouterse ondersteund en is hij daardoor onbetrouwbaar .’ Trek je smoel maar niet te snel open. Wat denk je de de VHP op het ogenblik in het geheim doet, met wie praten de lobbyisten van de VHP al een tijd met de verkiezingen in zicht en hun eigen teleurstellende verwachtingen van de uitslag? Mi e piri mi ai luku dem, dem sebrefata!


  Maak melding
 34. @lakram:
  1. Chan will never be president, is voor hem te hoog gegerepen, hij heeft er nog het inzicht, nog het charisma voor.
  1. Al dat opsluiten en terugvorderen zal de VHP kleiner maken dan DA21 of SPA en zelfs de Hindostaanse groep tot de kleinste bevolkingsgroep in Su maken.

  Weet wat je wenst…….!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES