maandag, mei 27, 2024
HomeFotoOM start alsnog onderzoek naar atletiektrainer die meisjes misbruikte

OM start alsnog onderzoek naar atletiektrainer die meisjes misbruikte

-

Does Travel - naar Suriname

ROTTERDAM, 10 jan – Het Openbaar Ministerie en de politie starten alsnog een onderzoek naar de omstreden 58-jarige atletiektrainer Jerry Monsels (FOTO). De trainer vergreep zich 35 jaar lang aan jonge sportsters en heeft bekend dat hij jarenlang tienermeisjes heeft misbruikt bij meerdere atletiekverenigingen in de regio Rotterdam en Den Haag.

De 58-jarige Monsels legde afgelopen zomer een volledige bekentenis af bij de tuchtcommissie van het Instituut Sportrechtspraak (ISR). In het vonnis staat dat er zeker negen slachtoffers waren, van wie het jongste 11 jaar was. Hij misbruikte hen tussen 1983 en 2017.

De bekentenis leidde tot een royement bij de Atletiekunie. Tot strafrechtelijke vervolging kwam het tot nu toe niet, mede omdat er geen aangiftes tegen M. waren. Wel zijn de afgelopen jaren meldingen bij de politie gedaan. Het OM gaat die meldingen nu inventariseren.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

36 REACTIES
 1. Sommige mensen beweren dat alléén de blanke Nederlanders pedofielen zijn, zie hier het voorbeeld dat niet(alleen sommige ) blanken pedo´s zijn !
  Pedo´s is niet ras gebonden, het komt voor bij iedere ras : zie hier het bewijs.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 2. @J.zwartmans; als ze nou blank, zwart of geel zijn maak mij niks uit . Ik vind het een zeer ernstig vergrijp en hoop ook in dit geval dat hij er niet mee wegkomt en behoorlijk lang wordt weg gezet in de bajes waar hij thuis hoort.


  Maak melding
 3. Zwartmens . Jou stelling beweer je doodleuk effe zelf. Om vervolgens daarop te kunnen gaan reageren. Man man man. Ieder die er woont geboren of getogen is Nederlands ook deze halfbloed . Het gaat niet om kleur maar de verwerpelijke daad waar u het accent op kunt leggen . Evenals het dramatische feit dat Ned in de top 3 van pedolanden zit.


  Maak melding
 4. 💩 viezerik en een leven willen leiden alsof er niks aan hand is.
  Die 💩gaat zich mischien verdedigen door te zeggen dat de meisjes het zelf wilden.
  Zelf honden(reu) weten dat ze een puppy met rust moeten laten maar sommige mannen denken met die 2 kokos van ze.
  Hier word ik woest 😈 om gewoon de jeugd traumatiseren voor hun leven lang.


  Maak melding
 5. Ik hoop dat er een paar medegedetineerde zijn doe deze strontvlieg ka olo opa morsdood trappen want dat verdient deze ka olo dagoe als geen ander. Hij zal ook zijn dochters seksueel misbruikt hebben.


  Maak melding
 6. Weer een verkrachtingszaak in Nederland in Krimpen aan de IJssel door een zwarte Antilliaan. Het wordt tijd dat de Nederlandse overheid het recht op bezit van vuurwapens in de grondwet opneemt. Alleen zo kunnen kinderen en vrouwen en oude den dagen zichzelf beschermen tegen het tuig dat naar Nederland toe gaat om zich als beesten en wilde dieren te manifesteren. Bij mijn weten worden vrouwen op de Antillen niet verkracht door de wilde beesten. Knal ze weg !


  Maak melding
 7. @G.N.,

  Had je ook zo gereageerd als het om een witte Nederlander zou gaan?
  Neen, want je benoemt dat Nederland in de top 3 staat wat pedofilie betreft, dus dan was je er vol ingegaan van zie je wel dat de witten pedofielen zijn.
  Nu het een mix persoon betreft, probeer je dat te nuanceren door te schrijven dat een ieder die in Nederland is geboren Nederlander is.
  G.N. Staat voor Geen Nederlander? Aha des te beter begrijp ik je.


  Maak melding
 8. Vrouwen/meisjes zijn net een prooi voor die wilde beesten die aan niks anders denken dan aan hun lusten.
  Moeders leert je dochters respect voor hun lichaam te hebben NEE is NEE niet bang zijn voor bedreigingen dan maar mijn leven voor mijn dochters opofferen.

  Als ze rijp zijn voor hun tweede man, want hun eerste man is hun diploma’s, dan mag het van mij.

  Soso Gado ☝

  Ga maar gesluierd over straat


  Maak melding
 9. Ik denk dat deze man opgenomen moet worden,hij vertelt een en ander maar er zijn nog geen slagoffers te bespeuren.
  Dus het onderzoek van de politie zal op niets uitlopen.


  Maak melding
 10. Je hoort zelden dat een vrouw naar Thailand met vakantie gaat om jongetjes van 10 jaar te misbruiken.

  Stiefvaders/ vaders die hun dochters misbruiken maakt ze geen 💩uit als ze maar hun loop maar hebben doorgelaten.
  Tis bij de beesten af, schaam je als man😖 neem een voorbeeld aan beesten die weten tenminste hoe het hoort.


  Maak melding
 11. Mijn god wat een domme bijdrage van Simmy. Volgens deze minkukel zijn er geen slachtoffers te bespeuren en dus is het verhaal uit de duim gezogen. Weet je niet dat twee jonge vrouwen door deze ma k alo bezwangerd zijn ? Zou je ook zo een reactie geplaatst hebben als deze strontvlieg blank of geel of bruin was ?


  Maak melding
 12. Simmy, DNA test zal alles verklappen.
  Ach, ga je gelijk moeten geven
  Nederland met tje porti mentaliteit, die pedofiel is al beschadigd door de journalisten, foei toch!
  Ten eerste is hij op nonactief gezet en weet heel Nederland dat hij bij de RET werkt, als allochtoon is hij al veroordeeld en nu is hij door alles gestrest.

  Maar meneer loopt vrij rond want ze zijn een onderzoek gestart naar zijn vuile practijken van jaren terug.
  Oja, tis verjaard dus nu al wed ik op een vrijspraak.


  Maak melding
 13. Henk als man zou ik me schamen voor mijn eigen geslacht die zich vergrijpen aan jonge weerloze kinderen zelf baby’s zijn niet veilig voor deze beesten.
  Als er maar een gat in zit toch.

  Die djunkie wilt niks anders dan coke en Jamie om in zijn eigen wereld te geraken en hoogtepunt, maar hij blijft van jonge kindjes af.
  En nu mag jij praten Henk kom maar op Henk, ik zit mijn kapmes te slijpen om je netjes in noten te hakken en aan de kaaimannen hier te voeren in de dierentuin 😠


  Maak melding
 14. Deze man is een rasechte psychopaat. Hij denkt en handelt als een reptiel. Dit zijn mensen die bij uitstek een beroep zullen kiezen waar ze het liefst ongestoord hun gang kunnen gang. Hun beroep is namelijk hun dekmantel.
  Het schijnt ook dat de politie onzorgvuldig te werk is gegaan. Maar nu kan de draad alsnog opgepakt worden. Afhankelijk van de ernst van het zedenmisdrijf, hoeft er geen sprake te zijn van verjaring. Voor zedendelicten tegen kinderen waarbij iemand tenminste 8 jaar zou moeten brommen, is er geen verjaring. Men moet eerst gaan kijken wat er precies gebeurd is. Echter, een tik op de billen zet geen zoden aan de dijk.


  Maak melding
 15. Is maar een oplossing met deze soort beesten, namelijk met een strop aan de lul ophangen .
  met vriendelijke groeten van een goeie vriend van peter r de vries. Als het bewezen wordt dat het waar is wat men zegt over deze man.(beest)
  jhonny


  Maak melding
 16. Alweer wordt een pedofiel beschermd door de NL staat. Eerst kon Jos b 20 jaar vrij rondlopen en nog 35 jaar lang kon hij meisjes op de sportveld misbruiken! Bah!!
  Er wordt tijd dat er doodstraf voor pedo’s ingevoerd worden.


  Maak melding
 17. Jaren terug waren er 2 Nederlandse pedofielen met medewerking van de Nederlandse ambassade in Brazilië het land uitgeholpen.
  Het lukt zelf de Paus niet die pedofielen/ homo priesters niet te ontslaan dus ouders Let op de kinderen bescherm ze tegen deze gestoorde op lust vervloekte beesten.

  De meeste hoeren zijn in hun jeugd misbruikt met als gevolg dat leven wat ze nu lijden.


  Maak melding
 18. Forumleden/Reaguurders, Odi odi.

  Voordat het bovengenoemd artikel op (waterkant.net) vandaag verscheen, had ik reeds enkele foto’s
  van deze Jerry Monsels uit Rotterdam gekregen.
  Dus 35 jaar lang kon deze smeerlap zijn gang gaan.
  Dat hij nu door zijn werkgever RET buiten functie is gesteld, maakt in deze niets uit.
  Het O.M. dient gewoon verder te gaan met het onderzoek.
  Ik hoop dat vele slachtoffers zich alsnog aanmelden en aangifte doen bij de politie over deze smeerlap.
  Hij kwam eerst in het nieuws als Jerry M. Maar toen zijn werkgever ook bij werd vermeld, wisten ze direct in Rotterdam wie het was. Het is die Jerry Monsels.

  Ik dacht toen ook direct aan een andere misbruik zaak in Amsterdam over Robert M…
  Robert M., de hoofdverdachte in de Amsterdamse zedenzaak, is vrijdagochtend in hoger beroep veroordeeld tot 19 jaar cel en tbs. (26 april 2013)

  Wij wachten rustig het vervolg onderzoek van het O.M. in deze af.

  Sari tori zou onze @J.Zwartmans (Jacko) zeggen.


  Maak melding
 19. Wat een gore smeerlap. Hij kon zijn lul niet in zijn broek houden. Je hebt een voorbeeld functie en maakt hier gretig misbruik van. Hij zal wel geen kinderen, nichtjes hebben in zijn familie. Wat een dwaas. Vrouwen zijn geen prooi. De almachtige heeft vrouwen geschapen, niet om ze te vernietigen of hun geestelijk en lichamelijk kapot te maken. Hun te vernederen. Deze vreselijke kerel is vergeten dat ook een vrouw hem gebaard heeft. Gewoon voor zijn verdere leven castreren. Hij verdient een flinke straf. Rotzak. Pedofiel. Kinderen hebben het recht om te sporten en wat doet deze harteloze debiel, zijn seksuele lusten op deze kinderen botvieren. Het zullen je eigen kinderen of een familielid van je zijn. Hij mag nooit meer kinderen onder zijn hoede hebben. Een waardeloze atletiektrainer is hij. Hopelijk nemen anderen geen voorbeeld aan hem.


  Maak melding
 20. Je zou eigenlijk als straf zijn tollie moeten afsnijden, dan kan hij het nooit meer ergens in stoppen.
  Hij krijgt misschien een jaar of twee gevangenisstraf en werkt vanzelfsprekend mee met een of ander behandeling.
  Daarna mag hij weer de maatschappij in en zijn jacht heropenen.
  Het is een Roofdier.


  Maak melding
 21. Je zou eigenlijk als straf zijn tollie moeten afsnijden, dan kan hij het nooit meer ergens in stoppen.
  Hij krijgt misschien een jaar of twee gevangenisstraf en werkt vanzelfsprekend mee met een of ander behandeling.
  Daarna mag hij weer de maatschappij in en zijn jacht heropenen.
  Het is een Roofdier.
  Bovendien heeft pedofilie niks te maken met afkomst of kleur.
  Overal ter wereld komt het voor.


  Maak melding
 22. Wel jammer dat de ouders geen aangifte hebben gedaan in die 35 jaren. Had heel wat kinderen het misbruik bespaard gebleven. Dus ouders zijn indirect debet aan die ellende.
  Moge het recht nu zegevieren .


  Maak melding
 23. Zou de familie van deze man ook aanraden om onderzoek te doen naar zijn praktijken in de familie zelf, hij kent geen genade.
  Hij heeft bekend, maar zonder dossier kan de rechter geen straf uitspreken.
  Geen punt of komma mag ontbreken anders wordt hij vrijgesproken, dat is ook Nederland.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES