Suriname op de Vakantiebeurs: Purity Tours & Services

10
Suriname op de Vakantiebeurs: Purity Tours & Services

UTRECHT, 15 jan – Suriname is veel veiliger dan Amsterdam, denkt Henri Tdlohreg van Purity Tours & Services. Toch heeft hij veiligheid en een goede verzekering hoog in het vaandel voor de toerist die naar Suriname wil. De touroperator is niet zo te spreken op de kritiek op de manier waarom in Suriname met de natuur wordt omgesprongen.

Over de goudkoorts en de houtroof zegt Tdlohreg met stemverheffing “waarom is het roof?”. Suriname hoeft volgens hem niet de beschermheer te zijn va de wereld waar het bos zo goed als verdwenen is. “Ons bos is van Suriname en we gebruiken het heel goed”.

In deze aflevering van de Radio- en Televisie-special over toerisme, praat verslaggever Sam Jones op de Vakantiebeurs in Utrecht met Henri Tdlohreg:


10 REACTIES

 1. Een vakantiebeursfilmpje en dan komen er vragen over de goud- en bosroof. Dat vind ik wel raar, maar gelukkig is meneer Henri positief over het mooie Suriname.


  Maak melding

 2. En die zelfde meneer Henri is Pist-off als er een andere waarheid dat de natuur waar zijn toteristen op af komen , veel althans, deskundig naar de kloten word geholpen, net zoaiets als een rondleiding door een restaurant geven , maar de keuken niet laten zien. Hij zal wel bang zijn dat het hem (te)veel betalende klanten gaat kosten


  Maak melding

 3. @Johan
  Dat doet iedereen die vakanties verkoopt, je gaat niet je eigen product afkraken natuurlijk….

  Maar wilde u iets nieuws vertellen of gewoon teveel azijn gedronken?


  Maak melding

 4. Commerciele bull shit.
  Er is wel degelijk wanbeheer, roof en vernietiging. Deze man zou er goed aan doen eerlijk te zijn en niet, om welke valse reden dan ook, dit soort walgelijke leugens uit te kramen.


  Maak melding

 5. @Standard LCF
  In SR is het blijkbaar, gezien zijn verhaal en jou reactie, volkomen normaal om iedereen te bedriegen en voor te liegen.
  Andere tour operators met meer respect liegen niet en hebben bv de tours naar Browns Berg al uit hun assortiment gehaald


  Maak melding

 6. Standard LCF, Azijndrinken die ik altijd om de vieze smaak in mijn mond weg te spoelen als ik zulke mannetjes dergelijke Bull-Shit zie verkopen,
  Heb trouwens net nog een slok genomen toen ik jou commentaar las


  Maak melding

 7. Er zijn hele tv-programmas over verpeste vakanties en Suriname komt niet in die programmas voor. Daar mee wil ik zeggen dat het niet iets unieks is in de wereld maar dus OVERAL voorkomt. Elk bedrijf dat vakanties belooft praat commercieel. Zelf wanneer je naar Mexico gaat!

  Maar Johan, met in dit geval spuit 11 teksten, en Klaas van de open deuren vinden dat we gewoon zuur moeten zijn ipv blij te wezen dat het in ieder geval vooruit gaat en beter wordt.

  Ik vind veel van zijn stellingen zeker geen onzin, Suriname heeft inderdaad zn bos nog.
  Zijn positieve kijk op negatieve dingen met stellingen om het hard te maken vind ik zeker niet vreemd. Ik begrijp het azijngebruik hier dan ook niet behalve dat de beste stuurlui aan wal staan zonder oplossingen of suggesties.

  Johan en Klaas zouden een heel ander verhaal ophangen en veel meer klanten binnenhalen….. uh nee inderdaad niet. Want waar is jullie reisbureau?
  Makkelijk om van achter je pc alles af te kraken he.

  Op naar het volgende onderwerp….


  Maak melding

 8. Standard LCF, objectieve voorlichting , vind jij dus niet nodig, , de van kwik vervulde rivieren de door de scalians omgewoelde bodem van het stuwmuur waardoor het water dezelfde kleur heeft als het water voor de kust en de monding van de rivieren, de verwoesting bij Brownsberg onder bij de Irene-en Leovallen , de stukken maanlandschap in het binnenland etc. mogen niet genoemd worden En de oplossingen zijn er zeker wel, laat de overheid eerst maar eens beginnen de goudzoekers daar weg te schoppen met hun illegale praktijken , de scalians “weer”aan de ketting te leggen, laat de Surinaamse regering een voorbeeld nemen aan de Fransen , die weten daar wel raad mee , etc. etc. maar dan moet je natuurlijk wel een regering/overheid hebben die geen (in)directe belangen heeft, dus niet corrupt is


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.