Nablussingswerkzaamheden als gevolg van heftige brand in Suriname

7
Nablussingswerkzaamheden als gevolg van heftige brand in Suriname
Pand van winkel Chiu Hung in hoofdstad Suriname volledig afgebrand

PARAMARIBO, 1 jan – In de vroege ochtend werd duidelijk wat er over is van de panden, na de brand in de nacht van maandag 31 dec 2018 op dinsdag 1 jan 2019 nabij de kruising van de Dr. Sophie Redmondstraat en de Zwartenhovenbrugstraat in Suriname: helemaal niets!

De brandweer heeft de brand kunnen blussen en is nog bezig met nablussingswerkzaamheden. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Nadere berichten volgen, meldt het Korps Politie Suriname.

Na blussen door brandweer Suriname

7 REACTIES

 1. De overheid kan het beste de gronden van deze panden opkopen en het gebied wat de weginfrastructuur van de hoek Zwartenhovenbrugstraat en drs. Sophie Redmondstraat beter in te richten. Hierdoor kan er een betere doorstroming van het verkeer hier plaats vinden.

  Al de gronden en gebouwen op de hoeken van deze twee straten ter plaatse moeten worden opgekocht door de overheid. Het is een te belangrijke kruising waar veel tijd voor het verkeer/ de verkeerdeelnemers (oversteken van voetgangers) verloren gaat om van Noord – Zuid, Oost naar West en omgekeerd.

  Er kan dan worden nagedacht over de inrichting, een rontonde wellicht. Er zullen hierdoor wel andere op andere plaatsen op deze straten wel file ontstaan, maar ook daarover moet worden nagedacht om deze goed aan te leggen/in te richten voor een vlotte doorstroming van het verkeer/de verkeerdeelnemers.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 2. tenen krommend deze journaliste ze vraagt aan de brandweer man wat die nabussing doet …wat bent u komen aantreffen toen u hier kwam……en wat ging er door u heen toen u het nieuws hoorde..
  ik denk dat Apintie echt wat moet doen aan de opleiding van zijn werknemers


  Maak melding

 3. Het kan wel een toeristische attractie zijn, maar het wordt nu tijd dat wij in Suriname moeten gaan beseffen da het nou afgelopen moet zijn met het ongecontroleerd afschieten van vuurwerk in een stad dat voor een groot deel uit houten gebouwen bestaat wat in feite geschikt is voor felle brand uitbraak. Zelf in Nederland ondervinden ze ook dat een brandstapel met houten paletten tijdens oudejaarsviering als evenement een achterhaalde zaak is geworden. Suriname wees de Hollanders voor en hou op met dit stom gedoe . Er zijn veel meer andere attracties te bedenken waar het publiek vertier aan heeft. als het moet, dan maar aan een president staan kijken die op onfatsoenlijke wijze een dansje maakt met een minderjarige


  Maak melding

 4. A.U.B. niet dat de overheid moet opkopen. Want dan moet er een nieuwe lening aangesloten worden, Misschien met Noord Korea.. Wie weet. En vergeet niet. Al het leningen van de overheid moet jij en ik gaan betalen/aflossen.


  Maak melding

 5. Deze journaliste moet haar huiswerk beter gaan doen. Haar vragen aan deze brandweerman laten veel te wensen over. Duidelijk kortzichtige vragen en zelf evaluatie. Concreet zijn de vragen niet, enkel dom dom dom. Hoe kan zo iemand journaliste genoemd worden/of zijn?? Toen hij het nieuws hoorde, dacht hij zeker hopelijk zijn er geen persoonlijke ongelukken gevallen. Er is werk aan de winkel voor mij. Het is zijn werk. Dommie. Er moet zeker een opleiding op hoogniveau komen voor journalistiek, Want ik krijg plaatsvervangende schaamte voor velen als zij hun mond opentrekken en vragen stellen die totaal niet van toepassing zijn en nergens op slaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.