VIDEO: man gaat brandend pand in om te plunderen en rent daarna keihard weg

26
VIDEO: man gaat brandend pand in om te stelen en rent daarna keihard weg
Foto: (c) Bombelman.com - De man rent keihard weg als brandweerlieden hem proberen tegen te houden.

PARAMARIBO, 1 jan – Dat het erg is gesteld met sommige mensen in Suriname bleek vannacht weer toen een man tijdens de brand kans zag om naar binnen te glippen in een van de brandende winkelzaken. Waarschijnlijk deed de man, die notabene een t-shirt met ‘Security’ opdruk aan had, dat om te plunderen.

Een oplettende brandweercommandant zag hem nog net langsglippen en alarmeerde zijn manschappen die hem, met gevaar voor eigen leven, eruit zijn gaan halen.

Toen de man weer buiten was, probeerden brandweerlieden hem staande te houden, maar hij begon keihard weg te rennen. Een brandweerman en aantal toeschouwers gingen nog achter hem aan maar tevergeefs. Dat leverde deze beelden op:

26 REACTIES

 1. Wie is deze man ?? Er moet toch iemand in Paramaribo deze man
  herkennen. Bij opsporing verzocht zie je slechtere foto’s voorbij komen.
  Hij is in ieder geval in goede conditie, was een lange sprint die hij inzette.


  Maak melding

 2. Weer een lid van de bende van Lonnie,Bep en Misjieka-bakka !!
  Treurig met deze mensen uit het binnenland !!
  Dat zij zich zo vrijelijk domeingrond en ook van particulieren occupeerden rondom Paramaribo,
  “toeziende oog van Shantie Baba Ram Sardjoe en Vene, was erg genoeg “!!! Dagelijkse plundering
  van fruitbomen en diefstal van fruit en groente, zelf in de tuinen van Groot Paramaribo, is bij gekomen.
  Politie zegt bij aangifte :”dem-moe-njang-toe” !!!
  Trieste zaak dat bij zo een brand,men zelfs probeert te stelen/plunderen !!
  Raar dat geen enkele “goed getrainde bandweerman of politie agent” hem niet heeft kunnen pakken !!
  Wat zegt de “eerwaarde CHOENNIE” hiervan ?? Is hij een helderziende die heeft al voorspeld wat er in
  het land gaat gebeuren als Bouterse wordt veroordeeld !!! Wat een hypocriet is hij !!!


  Maak melding

 3. Weet jij hoeveel mensen voornamelijk creolen wachten op het moment van chaos om alles leeg te plunderen.Hij is echt niet de enige.Toen het vliegtuig achter Zanderij neerstortte hebben zelfs brandweerlieden lijken beroofd van geld en goud.In het nabije verleden hebben politieagenten bij aanhoudingen geld verduisterd van verdachten.Su is nu puin!Niet doen alsof onze bloed.


  Maak melding

 4. Er zijn mensen die hard werken om hun doelen te bereiken. Daar tegen over zijn er volkeren die alles willen hebben zonder er iets voor te hoeven doen. Wachten tot lantie ze gaat verzorgen en zo niet dan maar gaan roven.
  Deze mensen hebben zelf nooit vooruitgang kunnen boeken en zijn een last voor de rest.
  Overal ter wereld is het zelfde patroon herkenbaar.
  Het zal daarom nooit goed gaan met landen met een bevolkingssamenstelling zoals die van Suriname.
  De werkenden kunnen niet opboksen tegen dit gespuis en parasieten.


  Maak melding

 5. Stelen en oplichten zitten ingepalmd in Afrikaanse genen. Het is en blijft een natuurlijk gegeven en door moeder natuur geschapen . Daar kunnen wij niks aan doen en hun blijven een vijand van eigen volk. Een ding is zeker om criminelen te pakken moet men ook een crimineel zijn. Hard tegen hard !


  Maak melding

 6. Wat heeft die man precies geplunderd…… Hij rent weg zonder iets onder de armen….
  Misschien wilde hij mee helpen met blussen… Of slachtoffers helpen. Er zijn nog geen berichten over slachtoffers by the way…


  Maak melding

 7. Dit krijg je wanneer het heel gebied niet wordt afgezet door middel van linten. Onverlaat en mensen die daar niks te zoeken hebben betreden je werk gebied. De politie en brandweer horen erop toe te zien dat mensen hun werk niet komen verstoren. Wanneer gaat de uniformdienst dit nu leren. Van veraf hoor je deze gebieden af te bakenen. Tranga Jesie. Of oerdom??? Het zal wel beiden zijn.


  Maak melding

 8. De brandweer hoort netjes te werk te gaan. De lummels die in de kazerne zitten, horen mee te gaan en het gebied af te zetten. Dan hoef men niet te klagen over diefstal van derden tijdens hun werk.
  Ook zal er een wet moeten komen om geen jasjes en shirtjes met “security” opdruk of ” politie” erop, dit moet strafbaar gesteld worden. Dit werkt misleidend naar het volk toe. Wanneer je de misdaad wil bestrijden doet het goed. Dieven kunnen misleidend te werk gaan met zulke kledingstukken. Wij zien het bewijs hiervan. Overvallen in woningen of berovingen op straat met zo’n t-shirt aan. Er lopen veel onbetrouwbare gasten hier rond. Wat moeten de toeristen hiervan denken???


  Maak melding

 9. Beelden die zo uit een ander land zou kunnen komen , om toch een slag te slaan, al zou je roast beef teruggevonden kunnen worden.


  Maak melding

 10. Ik pies echt in mijn broek van het lachen. Kijk naar de beeleden. De brandweerman stopt met blussen omdat er iemand weg rent. Geen enkele politie zie ik. Het is toch niet de taak van de brandweer om een dief achterna te zitten. Zoveel mensen daar en de dief ontsnapt alsnog. Dit is echt lachen .ik schijt nu echt in mijn broek als ik nog een keer de beelden bekijk.


  Maak melding

 11. Noem je dat een brand blussen? Wat een prutsers. Ik weet niey hoor,maar ikneem aan dateen brandweer man in volle bepakking toch behoorlijk fit moet zijn , en ze moeten trainen. Als ik zo zie waren ze nog zat van de oliebollen en drank. En op zijn minst moet er politie begeleiding erbij zijn die de burgers op afstand houden. Deze hard rennende heer is security kleding moet bekend zijn geweest in dat pand. Volgens mij wist hij precies waar iets te halen viel. Als hij het al heeft gevonden. En verder wens ikiedereen een gelukkig 2019 toe in goede gezondheid.


  Maak melding

 12. Jongens, bekijk het toch positief. Die man is gaan controleren of de brandweer zijn werk goed deed en daar anderen zijn activiteiten niet begrepen moest hij hard wegrennen. Hij is geen rover want hij had niks bij zich. Ik zou deze man wel in mijn atletiekploeg willen hebben. Hij kan in ieder geval goed rennen.


  Maak melding

 13. Opsporing verzocht van de man die in de brandende winkel van Chu Hung artikelen stal tijdens de brand op oude jaar 2018.

  Zoals het het naar uit ziet is het een man van Afrikaanse/Creoolse Surinaamse afkomst. Gekleed in zwarte kleding, pet, gympies, voortbewegen, lengte en andere lichamelijke kenmerken.

  Iedereen die deze man kent moet dit aan de politie doorgeven. Mensen uit de wijk, straat, enz waar deze man woont moeten hem herkennen.

  Niemand mag goederen en eigendommen van anderen stelen. Diefstal mag niet.

  Iedereen moet naar deze man uitkijken en melden bij de politie.

  Het zo verstandig zijn als deze man uit vrije wil zich aan meldt bij de politie. De politie is je beste kameraad. Wees verstandig en doe dat.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 14. Deze boef heeft niets te zoeken bij een brandend pand !!!

  Er staan zware straffen op plundering bij calamiteiten !

  Straks staat meneer als bange sukkel voor de rechter en
  komt hij met een zielig verhaaltje !!!

  OPSLUITEN DEZE GEMENE BOEF !!!


  Maak melding

 15. De Brandweer kon met een straal water uit de waterkanon de man van Security, met snodeplannen hebben tegen gehouden. Ze wisten dat hij het brandende gebouw was binnen gegaan om te stelen en zagen hem eruit komen en uit de handen van hen te blijven. De branweerkanon was een goed middel om hem tegen te houden.

  Als de brandweer kritiek zou krijgen dat ze beter dat water konden gebruiken om de brand van de winkel Chui Hing en het gebouw ernaast te bestrijden, konden ze dit pareren door de te zeggen, dat ze de man van Security met snode plannen zijn vege lijf moesten redden of zijn leven moesten redden. De Brandweer heeft de gebouwen niet kunnen redden, wel het lijf van van de security man met snode plannen flink nat te hebben gemaakt en aan de juiste instantie over te dragen.

  De Security bedrijven en collega’s moeten deze man herkennen en dit aan de politie doorgeven. Het heeft er veel van weer iemand van een gewapende man. Een powa man.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 16. @Kolibrie
  Pissen en poepen in je broek, voor het geval je het niet weet Kruitvat heeft pampers voor volwassenen in de aanbieding.
  Zelf moest ik ook wel lachen om het pisstraaltje dat zo een grote brand moet blussen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.