zaterdag, april 20, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijDonatie Tourtonne Taxi voor Kennedy Stichting Suriname

Donatie Tourtonne Taxi voor Kennedy Stichting Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 22 dec – Vrijdag heeft Tourtonne Taxi een computer met toebehoren gedoneerd aan de Kennedy Stichting in Suriname. “Aangezien de Kennedy Stichting dringend een computer nodig had heeft Tourtonnes Taxi besloten deze donatie te doen” zeggen de chauffers.

De Kennedy-stichting is een instituut voor dove en slechthorende kinderen in Suriname en werd in 1965 opgericht. De donatie voor de stichting is tot stand gekomen door middel van de klanten en de chauffeurs.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
 1. Disi sani bung yere. Toch yu sjie a no alla suma denki den wang nomo. Te yu yepi tra wang sang habi tjienso nowtu bung.

  Den suma san habi bigi moni, mi no sjie den du den sani disi so meni. Den kon fatu leki hagu keba, ete deng no wani tra wang njang tjienso.


  Maak melding
 2. Lieve studenten in Su.
  Ik ben jullie nie vergete hor.
  De laptops die ik jullie in 2010 beloofd had, zijn nog steeds onderweg hor. Ik verwacht ze tege eind april 2020 binne te hebbe en zijn ze tegen die tijd gegroeid tot desktops.


  Maak melding
 3. Get aLife, klopt wat je zegt zujn er eens surinamers die wat doen voor mensen met een beperking krijg je dit, is dit het niveau en de mentaliteit van veel Surinamers, is niet te hopen voor de toekomst


  Maak melding
 4. @Frank,

  Dan had het artikel maar moeten vermelden waar die computer precies voor gebruikt gaat worden en het niet ‘open’ moeten laten aan de lezer om het in te vullen. De donateurs mogen toch ook weten hoe het ding ingezet gaat worden?


  Maak melding
 5. Goed initiatief, want doven en slechthorenden zijn een vergeten groep hier in dit land.Taxi chauffeurs en hun klanten, God zal jullie zegen. Hopelijk zijn er meer mensen die geld doneren aan een goed doel, zodat het niet bij een computer blijft, maar meerderen. Thank you.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES