dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijVIDEO: Coca Cola Kerst-trucks ook in Suriname gespot

VIDEO: Coca Cola Kerst-trucks ook in Suriname gespot

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 19 dec – Bijna iedereen kent ze wel uit de bekendste kerstreclame aller tijden: de met lichtjes versierde vrachtwagens van Coca Cola. Elk jaar tijdens Kerst zijn ze weer overal ter wereld te zien en dus ook in Suriname. Gisteravond werden ze gespot in Paramaribo en in onderstaand filmpje vastgelegd.

Nee, het zijn inderdaad niet exact dezelfde vrachtwagens uit de commercial van de frisdranken gigant. Sterker nog, het zijn hele gewone Surinaamse Coca Cola trucks die voorzien zijn van lichtjes. Maar dat doet geen afbreuk aan het idee en de kerstgedachte die daarbij hoort vinden velen in Suriname.

De komende dagen rijdt deze zogenoemde Coca-Cola Christmas Caravan weer rond in Paramaribo, Wanica en Commewijne. Op 21, 22 en 23 december is er een Happiness Stop bij het Oud Vlaggenplein in hartje Paramaribo naast het Onafhankelijkheidsplein! De activiteiten starten om 18:00 uur ’s avonds en de opbrengsten gaan dit jaar naar de stichting Bureau Dak- en Thuislozen en de Paramaribo Zoo.

Bekijk het filmpje uit Suriname hieronder en de originele commercial:

De echte trucks uit de commercial

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. Hoe noem je de lichaamsholte die wordt volgepropt met bolletjes cocaïne bij de smokkel door een vrouw van dit voor mij Goddelijk goed.

  Coca Pola.


  Maak melding
 2. Nu nog de Wijdenbosch brug voorzien van lichtjes. Zo hebben wij vanaf de Waterkant een mooie
  Panorama het hele jaar door. Vooral de brugranden aan de onderkant. Ook alle bomen langs de waterkant en de Gravenstraat van mooie verlichting voorzien. Geeft dan een Dubai gevoel.
  Tja je zal ergens toch moeten beginnen, want ons landje is hard op weg richting Dubai.Mooie kerstgedachte het hele jaar door.


  Maak melding
 3. @ Boeboe,

  Misikaba heeft nog 5 maanden de tijd om Suriname te transformeren in een 2e Dubai, hoe gaat hij dat doen????
  Het land lijkt eerder op Haiti !!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES