Pieter Jan Hagens bezig met oversteek van Atlantische Oceaan richting Suriname

9
Pieter Jan Hagens bezig met oversteek van Atlantische Oceaan richting Suriname
Hagens op zijn zeilboot

MINDELO, 19 dec – De Nederlandse radio- en televisiepresentator Pieter Jan Hagens begon in juni dit jaar samen met zijn vrouw aan een zeilavontuur. Vorige week waren ze op de Kaapverdische Eilanden en afgelopen weekend zijn ze vanaf Mindelo begonnen aan de oversteek van de Atlantische oceaan richting Suriname (foto onder). Een reis van 3 weken met de zeilboot!

De twee hebben al 5.000 kilometer erop zitten en zijn halverwege hun wereldreis. Nu gaan ze de Atlantische Oceaan over, “dat is waar je al jaren over fantaseert” aldus de AvroTros-presentator. Dat wil overigens zeggen dat ze Kerstmis en Oud en Nieuw op de Atlantische Oceaan vieren.

“Vóór Suriname gaan we nog even naar Duivelseiland, waar Papillon gevangen zat. Dan zijn we een maand in Suriname. Dan varen we naar de Caribische eilanden, Sint Maarten en via de Azoren en Zuid-Engeland terug naar huis” aldus het stel tegen het Algemeen Dagblad.

Dit is de route die ze momenteel afleggen de komende 2 – 3 weken

In een eerder exclusief gesprek met Waterkant vertelde Hagens, die al eerder in Suriname is geweest, waarom ze voor het land hebben gekozen.

9 REACTIES

 1. @ C.A. Schipper

  Natuurlijk kan T . Spong het, maar J. Hagens doet het : en dat is het verschil !

  @ Kopro

  Natuurlijk gaat J. Hagens het beeld matriaal verlopen, hij heeft toch onkosten gemaakt, wat is er mis mee ?????

  sari tori

  Jacko.


  Maak melding

 2. Wacht maar als een zo een enorme vin in het water verschijnt en een flinke hap uit je bil neemt. Zeg niet het avontuurlijk was want je speelt met je leven.


  Maak melding

 3. Blij toe dat niemand zich wat aantrek van de negatieve uitlatingen van sommige bevolkingsgroepen die hier rommel over hun land doponeren.

  Zeker uitkeringstrekkers, fake ww’ers en gefrustreerde die niks hebben bereikt in NLD en jaloers zijn op wij Surinamers die stressloos hier leven ondanks crisis.

  Nederland is een drugs land, de mokro’s leggen genadeloos mensen neer.
  Kijk maar naar opsporing verzocht, gewoon te eng voor woorden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.