donderdag, december 7, 2023
HomeNieuws uit SurinameZanger Ronnie Flex is vader geworden

Zanger Ronnie Flex is vader geworden

-

Does Travel & Cadushi Tours

ROTTERDAM, 19 dec – Ronnie Flex is vader geworden. Dat maakte de zanger zojuist via Instagram bekend. Zijn dochter heeft de naam Nori Dua Plasschaert gekregen. Moeder van zijn dochtertje is DJ Wef.

De zanger die een Nederlandse vader en een moeder uit Suriname heeft, plaatste vanmorgen een foto op Instagram van hem en de baby. “The greatest love of all”, zegt hij verliefd. “Eindelijk ben je hier…” schreef hij daarbij. Ook bedankt hij de moeder van zijn dochtertje, die niet zijn vriendin is.

Afgelopen week werd bekend dat Ronnie Flex, wiens echte naam Ronell Langston Plasschaert is, een relatie heeft met Famke Louise.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

11 REACTIES
 1. @Bakroe,
  Hoe kan hij nou de vader zijn als ik 9 maanden geleden “de moeder van zijn dochtertje, die niet zijn vriendin is” zachtjes in het struikgewas hoorde kreunen; ‘Douwe Egberts, Douwe Egberts, Douwe.


  Maak melding

 2. Is dit nieuws te noemen? Wie boeit dit ? Fijn voor hem . moet hij lekker weten . Maar om dit “wereldkundig” in heel Nederland en omstreken te maken ? Tsaaaaa


  Maak melding

 3. wie kan het nu schelen wie vader wordt van wie ? Je kan een beetje zingen en dan moet de hele wereld weten dat je een kind hebt ? wat een waardeloos bericht.


  Maak melding

 4. OP de armoede na is het een groot feest,, er is van alles aan de hand Suriname, dat de positieve ding publiceert is een keuze maar er is meer aan de hand , de verkiezing stunten rijzen als paddestoelen uit de grond , Suriname leent zich klem om het ene gat met andere te dempen. Een beetje sinischme,geen beleid is ook beleid.
  Alleen word niemand er beter van ,behalve de degene die het beleid bepalen..
  Die verrijken zich wel om misselijk van te worden en iedereen slaapt met ogen open


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES