dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWeer truck betrokken bij aanrijding op Bosje brug in Suriname

Weer truck betrokken bij aanrijding op Bosje brug in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 10 dec – Bij een aanrijding op de Wijdenbosch brug in Suriname was vandaag weer een truck betrokken. Bij het ongeval liepen zeker 4 auto’s schade op en was het verkeer op de brug gestremd.

Volgens verslaggever Gail Eijk was ook de ex-minister van openbare werken Siegfried Wolf bij het ongeval betrokken. Zijn voertuig is beschadigd geraakt scchrijft Eijk op Facebook.

Eén persoon is gewond geraakt. De truckchauffeur vertelde aan de redactie van De Straat dat hij een knallend geluid hoorde en dat het hem daarna niet meer lukte om af te remmen. Hij was zeer emotioneel.

De politie is een onderzoek gestart.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

19 REACTIES
 1. Het is begrijpelijk dat deze man emotioneel is, die is natuurlijk ook
  erg geschrokken. We moeten blij zijn dat het relatief goed is afgelopen.
  Werkgevers moeten verplicht worden om een voertuigen om het half jaar
  grondig te keuren bij een erkend garage. Ze brengen niet alleen medeweggebruikers
  maar ook hun eigen werknemers in gevaar. Dit zijn geen zaken om kosten op te sparen.


  Maak melding
 2. Wat dacht je ,gebruik de motorem en schakel terug ,bij remmen woorden de leidingen Loei heet en klappen ,en dan valt er niets meer te remmen ,die brug heeft minimaal 6% afdaling of stijging ,dan moet je rekening houden met de vracht en de conditie van de wagen.
  ONDERHOUD, WERKGEVER EN WERKNEMER VERANDWOORDELIJK STELLE,DIT MOET WEL OP PAPIER GEREGELD WORDEN ZODAT DE WERKNEMER MAG WEIGEREN IETS TE DOEN WAT NIET OF KAN


  Maak melding
 3. Haco@
  Jij vraagt iets wat zeer onbegrijpelijk is voor de werkgevers in SU.

  In crisis situatie ga je als werkgever proberen geld te verdienen.
  Want er gaat veel belasting naar de NDP regering.
  Dus de werkgever geeft weinig geld over voor onderhoud en heeft geen tijd om dingens op papier te zetten.
  er moet gewerkt worden om belasting te kunnen betalen. Ok voor de snoepreisjes naar buiteland als Singapore.


  Maak melding
 4. typisch een derdewereld probleem. Heeft suriname een veels te dure brug laten bouwen met een enorme lening. Laat men toe dat zwaar beladen vrachtwagens
  toe om over heen te rijden. Zo is de hele oost-west verbinding naar de klotte geholpen terwijl er een prima waterweg is tussen nickerie en Paramaribo. Deze route is om partij politiekebelangen om zeep geholpen.
  Deze chapraha mentaliteit maakt dat landen als Suriname noout vooruit zal gaan.
  Laat de overheid maatregelen.treffen om de aanwezige infrastructuur te beschermen tegen onnodige schade. Het is niet de schuld van de transporteurs maar van de klotte opeenvolgende regeringen. Maak gebruik van de waterwegen voor zwaar vrachtverkeer. Is een heel stuk veiliger en kostenbesparend.


  Maak melding
 5. Ik moet nu al lachen(of huilen), zie je het voor je mocht de diepzee haven
  er ooit komen. Dat al die vrachtwagens met die grote zeecontainers door
  Suriname racen.


  Maak melding
 6. Ha ha ha het schoolvoorbeeld van hetzelfde doen en dan andere uitkomsten verwachten.

  Wat is er na de vorige aanrijding dan gebeurd?

  Niets toch, dus dan kan het zo weer gebeuren en dat is vandaag dan ook gebeurd.

  De vraag moet zijn, of zware vrachtwagens niet vaker getest moeten worden gezien het feit dat ondernemers vanuit kostenoverwegingen het onderhoud dan lagere prioriteit geven.
  Plus, waar is de controle?


  Maak melding
 7. Sortoe k a ´bosje” brug , om te beginnen . heeft deze zwalker ooit een cent betaald voor die brug ? Integendeel heeft ie “dik” aan overgehouden. zo kan ie zich ongelimiteerd klem zuipen in de bar van Torarica . Koste wat het kosten mocht , hij en z,n bendeleden gingen voornamelijk voor eigen gewin .deze brug is en draagt een “”koenoe””met hun naam . Alles wat ze met hun “tingi anoe” hebben geraakt is besmet .Dan is daar ene s.wolf ook zo ,m dropveter die kennelijk geen idee heeft wat auto besturen inhoudt , en denkt dat maar aan stuur draaien genoeg is. Ook hij heeft als protege, na met z,n bezopen kop een fikse aanrijding hebben gemaakt, een stenen muur aan gort gereden . Want a dhin heeft toen door zijn interventie voor gezorgd , dat ie er schotvrij mee wegkwam en zo de dans ontsprongen.


  Maak melding
 8. Bang bang,
  Als je geen onderhoud pleegt kost het nog veel meer geld , auto beleeft stil staan ,dus economisch niet ver antwoord ,mensen levens i gevaar brengen ,verantwoording werk gever ,zoals hij zich niet aan de regels houden, auto in beslag nemen .
  Bij goed onderhoud blijft de wagen langer in goede conditie per saldo meer profeit.doet de werkgever dat niet dan stelt hij mensen levens in de waagschaal,en dat is misdadig.de werknemer moet zich kunnen verdedigen door onverantwoorde acties niet uit te voeren , plus de chauffeurs rijvaardigheid bij brengen en zeker op z’n hoge brug ,dan is aan een stuur kunnen draaien niet genoeg,


  Maak melding
 9. Gelukkig dat de trein niet rijd,want die zou ook over bosjebrug razen want een spoorbaan bestaat niet.Bosjebrug geeft al problemen genoeg want een back up plan wat te doen bij een aanrijding ,bestaat niet.Wat moeten van geluk spreken dat de flyovers er niet zijn,de 4 banen weg en de weg naar brazilie gelukkig ook niet..


  Maak melding
 10. De gevolgen van een ongeval met een vrachtwagen op deze brug kunnen heel ernstig zijn. Er zijn geen uitwijkmogelijkheden en de brug heeft een zeer grote hellingshoek. Bij een botsing kunnen personenwagen worden geplet met alle nare gevolgen voor de inzittenden.
  Ik mag aannemen dat de schade is gedekt onder de verplichte motorrijtuigenverzekering.
  Misschien is het een optie om zwaar verkeer dagelijks op bepaalde tijdstippen gebruik te laten maken van de brug en dan automobilisten en bromfietsers op die tijdstippen de toegang te verbieden.


  Maak melding
 11. Ministerie van Openbarewerken en Verkeer, moet nu een rijverbod uitvaardigen voor alle vrachtwagens, tot alle vrachtwagens voldoen aan de keuringseisen-en verkeersvaardigheid, Basta met al die ongelukken met vrachtwagens op de brug…..gelukkig geen doden, maar zoals het nu gaat vrees ik binnenkort het ergste…..


  Maak melding
 12. Wie durft de “Chise trucks” met 30-40 ton lading in Paramaribo,Ringweg,High-way,Toutluifoukanaal te stoppen ?? En de top-zware containers van 40-60 ton van de Chinezen te stoppen op de wegen waar je maximaal 25-ton mag vervoeren ??
  A tjoekoe hebie, deng frede allemaal !!


  Maak melding
 13. Deze brug moet afgesloten worden voor vrachtverkeer. Het is elke keer weer raak in korte tijd. Sommigen rijden als bezetenen over deze brug.Nodeloos anderen hun leven in gevaar brengen.Vrachtvervoer moet over water. Op een gegeven moment is deze brug niet meer bestand tegen al het zwaar verkeer en stort het in. De overheid moet dit nu streng gaan controleren en camera’s plaatsen op deze brug. Ook de snelheid waarover over deze brug wordt gereden is schrikbarend. Snelheidsborden plaatsen. Vrachtwagens horen elk halfjaar door een erkend APK station gecheckt te worden. De verantwoordelijkheid hoort bij de eigenaar van vrachtwagens. Remmen doen het niet of nauwelijks met alle gevolgen van dien. Ook is het raadzaam de vrachtwagen eigenaren te dwingen zich aan de hoeveelheid kilo’s te houden die een vrachtwagen mag vervoeren.In ben vorig jaar naar India geweest,daar hangen de mensen uit bussen en treinen ook al staat er bijvoorbeeld 15 personenvervoer ze nemen 1000 mensen mee. Deze mensen zijn gestoord. Gevaar voor eigen leven en die van anderen. Een bromfietser met 5 kleine kinderen erop en zo crossen zij daar door de stad. Dit is toch je reinste kolder. Deze eigenaren en hun bestuurders moeten bewust gemaakt worden van de risico’s die zij nemen.Gevaar voor eigen leven en hun omgeving. Gewoon boetes opleggen, laten ze maar klagen. Wil je boetes voorkomen, zorg dat je, je zaakjes netjes in orde hebt.


  Maak melding
 14. @Boeboe bit Sjorie, ik zou niet weten wat INDIA heermee temaken heeft, INDIA herberg 1,2miljard mensen vergelijken met een inwonerstal Suriname niet eens 750.000 zielen, U vergelijkt een Olifant met een Mug, De ontwikkelingen in INDIA gaan gewoon door, maar een Land als SURINAME met 750.000 zielen is no controled country…bulshit…story van Boeboe bit Sjorie.
  INDIA van Kernmacht tot ICT macht, ook een land die ons Suriname ontwikkelingshulp bied…. dusssss…….


  Maak melding
 15. Boeboe bit Sjorie
  Al kom je met een verordening dat geen vrachtwagend met een bepaald asdruk niet op de brug mogen dan denken de Surinamers
  “wang vrachtwagen ok dang mi e tja deng boomstam inie wang personenauto tok noso wang bus, Deng mang dinkie mi dong”


  Maak melding
 16. @raken
  Voel je niet op je ook getrapt. Het is net hoe jij de situatie bekijkt. Een ieder heeft zijn eigen visie. Er worden genoeg beelden ook de wereld ingestuurd. Dus sluit je ogen niet. Het kan en moet anders kunnen in verband met veiligheid.
  @Bigi ama
  Je hebt gelijk. Hoop dat deze gasten het ooit leren of nooit. Ze hebben er een handje van om zichzelf en anderen in gevaar te brengen. Sarie Torie


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES