Vrouw steekt man dood bij liefdesdrama in Suriname

27
Vrouw steekt man dood bij liefdesdrama in Suriname
Foto: Politie Suriname | Het hotel aan de Gongrijpstraat waar het drama zich voltrok.

PARAMARIBO, 11 dec – Een 34-jarige Chinese man is afgelopen maandagochtend in een hotel doodgestoken door een 31-jarige vrouw, met wie hij al meer dan twee jaar een liefdesrelatie zou hebben. Dat heeft het Korps Politie Suriname bekend gemaakt. De twee zouden een ruzie over hun relatie hebben gekregen waarna de vrouw de man een verwonding toebracht met een scherp voorwerp.

Op camerabeelden is onder andere te zien hoe de vrouw Alessandra M.  en de man Yang Xian Wei het hotel binnen stappen en vervolgens een kamer binnen gaan. Niet lang daarna is te zien hoe Yang Xian Wei de kamer uitkomt en nabij de ingang van het hotel neer zijgt. Alessandra komt daarna ook uit de kamer en zonder zich om de man te bekommeren belt zij, wat later zou blijken een taxi, en verlaat daarmee de plek.

De vrouw werd door de politie van Geyersvlijt in nauwe samenwerking met collega’s van de afdeling Kapitale Delicten opgespoord. Zij werd uiteindelijk aangehouden op een woonadres in Noord-Paramaribo waar zij zich schuil hield in een vliering.


27 REACTIES

 1. Het hoefde niet te eindigen in een drama.Sommigen kunnen het niet verdragen afgewezen te worden in liefde en wraak is hun enige optie.Wel ja,dan ga je ervoor betalen door te boeten voor je gruwelijke daad.
  Als je partner je afwijst,accepteer het en ga door met je leven.Ga het niet verpesten voor je zelf zoals deze vrouw het gedaan heeft.


  Maak melding

 2. Oma taki, na wang Brasong meid. Opa taki, zeker Aloi beloof a sma zomeni sani, maa kande a snesie kong tjies eng srefi dat nanga zo wang hoer, na soso pai monie. Pa. ma, brada, sa plus a go moes go na Belem foe bouw wang oso. Oma taki, joe e suggereer bakkadeng. Oom Ludje taki, is een luguber gevolg wanneer je met vrouwen harten speelt, vergeet niet, vrouwenlist is sterker dan mannenkracht, dus vandaar a nefie. Deze vrouw heeft zeker ndper’ s als vrienden, wie weet hebben ze haar ingefluisterd foe broedoe a snesi. Ndpsma na didibrisma en heel veel demonen van moord hebben dwaze idiote debiele ndper’ s over hun hoofden laten komen, hun leidsman is didibri.


  Maak melding

 3. Oma taki, er is een paarse idioot hier op dit forum. Opa taki, ach laat hem maar kletsen, neem deze paarse dwaas niet kwalijk, zijn IQ zal onder de 60 zijn. Oom Ludje taki, maar dat IQ hebben het gros der paars verarmde debiele ndp paria’ s.


  Maak melding

 4. Dit is heel triest voor woorden. Agressie neemt elke dag grillige vormen aan. Deze harteloze vrouw moet voor 20 jaar de bak in. Dit is geen zelfverdediging, want zij loopt het slachtoffer voorbij en belt een taxi om zich uit de voeten te maken. Zij belt niet de politie. Deze vrouw is erger dan een beest. Gaat zich ook nog verschuilen in een vliering. Dan is dit duidelijk een daad gepleegd met voorbedachte rade. Dat er nog steeds mensen rondlopen die denken dat anderen hun eigendom is,
  wil zeggen dat er velen rondlopen op onze aardbol met een ernstig zieke geest. Gaat het niet in een relatie, praat het uit en een ieder kiest zijn eigen weg. Sommige liefdes relaties hebben een dwingend karakter “van je bent van mij en niemand anders” Ook je doet wat ik wil en zeg, doe je het niet dan ontneem ik je je leven. Wat een zieke mensen zijn dit. Wanneer je, van je zelf weet dat je een vreemdganger bent, begin geen relatie, Dit is kwetsend voor een ieder. Wat moeten deze twee mensen in een hotel?? Wie ging er vreemd?? Hij of zij???Een gezin is hiermee diep gekwetst tevens bedroefd.
  Meisje jij gaat in de bak brommen. Voor de familie van deze man sterkte met het verlies en R.I.P.


  Maak melding

 5. @ Lelijke Ray houdt van zware straffen.en doodstraf. Voor lieden die goed fout zijn ma 8 dec vindt je niet goed.dat er hard wordt opgetreden .


  Maak melding

 6. Een wrede vrouw hoor. Harteloos iemand aan zijn lot overlaten. De vraag is of er überhaupt sprake is geweest van een liefdesrelatie. Dacht het niet. Wat zal er zich binnen de hotelkamer hebben afgespeeld? Een vrouw die met een mes rondloopt. Na wan gangster. Meisje, go sidon moi na strafu. Yu abi nofo ten fu prakseri ala den sondu fu yu.


  Maak melding

 7. Een heel mooi land Suriname maar jammer vanaf november 1975 zijn er geen goede beleidsmakers geweest alleen maar popie jopie veel geschreeuw weinig wol en ik geef de NPS daar schuld van want de abop ndp bep zijn allemaal oud npser die nieuwe partij zijn gaan oprichten met alle gevolgen nu


  Maak melding

 8. Vrouw steekt man dood bij liefdesdrama in Suriname zo luidt de kop
  Afspraakje in een hotel lijkt mij geen liefde, maar gewoon sex.
  De kop had dus moeten luiden: vrouw steekt man dood bij sexdrama in Suriname
  Daarnaast als er sprake is van liefde dan hou je van de ander, dan wil je die beschermen, die bij je hebben.
  Als de een dan besluit om een eind te maken aan de relatie dan vind ik het ieder keer weer zeer apart dat je de ander dan kwaad wil doen. Is de liefde dan van de ene op de andere dag weg? Raar hoor
  Liefde groeit, dan zal het volgens mij ook enige tijd duren voor de liefde bekoelt (als deze al bekoelt).
  Er zijn mensen die van de partner blijft houden, maar toch berust in het feit dat hij of zij er een eind aan de relatie heeft gemaakt.


  Maak melding

 9. @Facelook
  Natuurlijk moet de vrouw zwaargestraft worden..1 moord plegen of 15..geeft niet het is moord.En voor moord geldt de zwaarste straf!Natuurlijk roepen we elke dag op voor de berechting van bouta ,we kunnen het toch noet helpen dat de rechters slap zijn!?


  Maak melding

 10. @henk molenaar 2016
  Hallo valse henk.
  Ik ben tegestaander van street justice toepassen.Wat bouta betreft ik wens niet de doodstraf voor hem noch wens ik hem dood.Hij moet gevangen genomen worden en vervolgens gesleept worden voor de rechter.De dood voor hem is een makkelijke straf.Hij dient vernederd te worden elke dag van zijn resterende dagen.Laat het tot hem doordringen dat de wet gelijk is voor een ieder..zonder aanzien des persoons.Laat hem merken dat zelfs amnestie hem niet kan beschermen voor eeuwig.


  Maak melding

 11. Sommigen doen het voorkomen alsof er sprake zou zijn van betaalde “liefde”. Er staat in het artikel duidelijk dat dit stel al 2 jaar een liefdesrelatie had. Dus als je met jouw vriend/vriendin in een hotel verblijft, gaat het om betaalde “liefde”? Wat een achterlijke redenering.


  Maak melding

 12. Get a life
  Zie je het al? Een Chinees uit China die een “liefdesrelatie”heeft met een Braziliianse.
  Ik ken ze wel maar dan wel een betaalde sexuele relatie. want 2 jaar een hotel opzoeken dan is er sprake van een lat relatie of een buitenechtelijke relatie


  Maak melding

 13. Sommige leven denk ik onder een steen, het is bekend dat de mannen hun vrouwen verlaten voor een Braziliaanse en de Chinees heeft dat ook ontdekt maar dat is hem duur komen te staan.
  Die vrouwen willen geld zien en niks anders.
  De mannen willen de poes, maar komen met een kater thuis.
  Het gras bij de buren lijkt altijd groener maar er zit veel shit onder.
  De Braziliaanse vrouw kent geen genade ze komen van de straat uit de krottenwijken van Rio.


  Maak melding

 14. De Surinaamse vrouw denkt altijd materialistisch, dat was in de slaventijd al zo, en dit gaat een eeuw na datum nog steeds zo door. De vrouwen brengen nog steeds generaties verder hun dochters niet bij dat ze respect voor hun lichaam moeten hebben, en dat kan ook niet als de gemiddelde donkere vrouw in Suriname in staat is in 1 nest, kinderen met verschillende mannen groot te brengen. Voorbeeld doet volgen😔
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.