Winkeliers mishandeld bij beroving door vijf criminelen in Suriname

24
Winkeliers mishandeld bij beroving door vijf criminelen in Suriname

PARAMARIBO, 6 dec – Een screenshot van camerabeelden, die woensdagochtend vastgelegd werden door een beveiligingscamera, laat zien hoe rovers in een vluchtauto stappen (l) terwijl een winkelier (r) weg rent. Vier mannen hadden iets daarvoor een gewapende roofoverval gepleegd op een supermarkt in het Maretraite project.

Volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd stormden de verdachten, gewapend met jachtgeweer en messen, de supermarkt binnen, terwijl een vijfde verdachte in een zwart gelakte voertuig gereed stond. De winkeliers werden mishandeld en de buit bestond uit de dagopbrengst.

Een van de verdachten werd kort daarna aangehouden door een gemengde eenheid van de politie en overgedragen aan de collega’s van station Houttuin. Aan de aanhouding van de andere verdachten wordt hard gewerkt schrijft de krant.


24 REACTIES

 1. Het zijn aanhangers van de nationale Dieven partij of de Agemene Boeven oplichters partij. Wat gebeurd er toch met al deze volgelingen van deze twee bij verstekveroordeelde drugscriminelen. De een een staatskasrover, de andere een bankrover? Oma en opa taki, deng kong trong duivels.


  Maak melding

 2. Ik vind ’t zo jammer voor ’t volk van su. Uiteindelijk hebben Ze hier zelf voor gekozen. het hele Assemblee is 1 grote poppenkast. Tis net een grabbelton. Je graait en slaat je slag. En de pionnetjes( ’t volk) delven ’t onderspit.


  Maak melding

 3. Wie moet wie de oorlog verklaren. Van Ronnie Brunswijk is bekend dat hij een rover is geweest. Kijkt maar wat ze met Paul Indiaan hebben gedaan. Deze groothandel zaak in Moengo is tot de grond gelijk gemaakt. Edward Belfort heeft zoveel te lullen over anderen maar vergeet altijd de naam van zijn voorzitter te noemen. Brunswijk was een gevaar voor de districten Commewijne en Marowijne. De vele overvallen ten eigen bate, later heeft Nederland en de nabestaanden deze stomme N’Dyuka gesponsord en misbruikt om de militairen van het nationaal leger te ontvoeren en vermoorden. Van een crimineel omgetoverd door Nederland tot jungle commando.

  Suriname wordt geregeerd en geleidt door zware criminelen geen een is beter dan de ander. Wie moet de oorlog verklaren aan de onderwereld? Het volk moet in opstand komen en de criminelen als voeding gebruiken voor de roofdieren in het Paramaribo Zoo. Het wordt met de dag onleefbaar in Suriname.


  Maak melding

 4. Elke dag lees ik alleen maar ellende in het land. Overval hier, overval daar, op straat iemand doodgestoken, vrouw vermoord, Automobilist in coma geslagen door scooterrijder, voortvluchtige crimineel opgepakt met zware wapens, lijk gevonden in sloot enzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

  Komt het nog goed met dit land?????
  Hoop dat 2020 een zegen zal zijn voor het land !!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 5. Wordt nog erger als de Ghanezen eenmaal binnen komen !! Kijk maar wat er in Nederland gebeurd waarbij de
  Ghaneze vluchtelingen betrokken zijn! Binnenkort komt” Prof.Sambu” de helderziende van Ghaneze afkomst uit Nederland naar Suriname op bezoek bij de “koning de1e van Ghana ” in het binnenland !!
  A kondre pori-keba !!
  @ Opa en Oma van de ndp -bespotter, durven hun AOV-geld nieteens meer op te halen bij de bank !!
  De politie doet zijn best om criminelen op te pakken !! Waardering voor hun inzet !!!!!


  Maak melding

 6. A-No-Mie Je hebt gelijk v.w.b. de Ghanezen.
  Zie het zo dat de bijen uit Ghana die de Killer bee’s hebben voortgebracht (de bijen uit Afeika hebben gepaard met de vredelievende bijen waaruit de braziliaanse bij de killerbee is ontatssn).
  Dat zal je ook zien in Suriname.
  De agressieve en moordlustige arme zwerm in Suriname gaat zich vermenigvuldigen met de nog agressievere zwerm uit Ghana.

  Is het omdat de “zwarten” de meerderheid vormen van het volk in Suriname dat zij (de zwarten) de grootste aandeel hebben in stelen en moorden en overvallen en inbreken en verkrachters em kinderen krijgen in Suriname?
  Excuses voor het begrip “zwarten” want die bestaan uit Marrons, Stadscreolen, Migranten en andere volkeren die er “zwart”uitzien.
  Je kan dus niet zeggen het zijn de Marrons of het zijn die of die.
  Maar feit blijft dat het hoofdzakelijk de “zwarten zijn die zich misdadig en wreed gedragen”

  Vraag
  Wat moet je met deze mensen doen?
  Pakken en opsluiten
  Sturen naar het hiernamaals


  Maak melding

 7. De toeristen zijn tegenwoordig ook al de klos! Zou graag met vakantie willen maar doe het lekker toch maar niet. Klote zooi gewoon.


  Maak melding

 8. Ik wedijver van een harde regim-en aanpak van criminaliteiten in Suriname recht voor één recht voor allen….geen genade.!! no chance…..neem je eigen verantwoordelijkheid,,je zult er geen spijt van hebben..winkeliers bewapen u zelf,, het is niet de eerste keer…….


  Maak melding

 9. @A-no-Mie: ik denk dat u de Ghanezen verwart met de Nigerianen en Antillianen en Somaliërs. Ghanezen zijn hardwerkende mensen waar de overigen groepen een voorbeeld aan kunnen nemen.


  Maak melding

 10. @Jan, onderschat de Chinese criminelen niet. Vaak nemen zij de identiteit van de boscreolen aan; zwart en gouden tanden. Onderschat ze niet.


  Maak melding

 11. Hoelang heeft andre misi kaba nog de tijd om van Suriname een 2e Dubai te maken????
  Want ik heb een hard hoofd in want Suriname is nu echt een 2e Haiti geworden !!!


  Maak melding

 12. jhonny 6 december 2018 at 09:45
  de ndp bespotter, het is niet waar wat je zegt, het zijn aanhangers van KM(khazaren mafia) lees op de internet hierover, de KM infiltreren overal.
  groeten

  Ai de waarheid is hard no? Na ndpsma nanga abopsma.


  Maak melding

 13. Het is de schuld van de Nederlanders, ze hadden na de afschaffing van de slavernij voor repatriëring moet zorgen, en nu zitten wij opgescheept met nazaten die je alleen aan het werk krijg middels zweepslagen.


  Maak melding

 14. @Cees van Duyven, je neemt de woorden uit mijn mond…….nog in Suriname, nog in Guyana, Frans Guyana enz.enz. niets nutters………bij-en na de afschaffing v/d slavernij dacht men nooit meer te hoeven werken…………..met die trauma loopt men nog steeds….


  Maak melding

 15. Als de regering geen geld heeft voor ons politie korps bus en boothouders staatsbedrijven kapot maakt waardoor je vele mensen brodeloos maakt de prijzen in de winkels zijn killing voor een bepaalde groep mensen…..die geen andere uitweg zien dan op rooftocht te gaan en vooral decembermaand zijn ze extra actief dus de regering heeft hellemaal geen antwoordt op dit vraagstuk enige wat je hoort van de minister is we zijn bezig …


  Maak melding

 16. Waarom zijn de idioten werkschuw en weet de schepper wat hij de mensheid heeft aangedaan met de komst van deze figuren.

  Henk Arron en Eddy Bruma bedankt voor de onafhankelijkheid en Désiré Delano Bouterse, Roy Horb en Paul Bhagwandas. Ook bedankt voor de revolutie. En de genadeslag is op weg. Van deze 5 personen leeft alleen Désiré Delano Bouterse nog. Wij Surinamers hebben tot nu toe een zeer dure les geleerd met de bovenstaande mislukkingen. Suriname wordt nooit meer goed is gewoonweg een verdoemenis en een grote vloek dat rust op de schouders van de werkwilligen. Van Bouterse hoeft men geen valse hoop koesteren want bij alle die moorden heeft hij de hand gehad. Hij heeft geen van de moordenaars veroordeeld of laten vervolgen. Dat betekent dat hij medeplichtig is.


  Maak melding

 17. Indien opgepakt in vieren delen in het openbaar, geen genade met deze beesten !!!
  Een crimineel heeft geen kleur in mijn ogen, ze zijn op deze wereld overal te vinden.
  Su is gewoon een broeinest geworden van deze soort beesten, omdat men te slap is
  wat de strafmaat betreft voor deze soort beesten !!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 18. Alleen de surinaamse bevolking kan wat doen tegen de kwaadwilligen…

  Stem bouterse en concorten weg …veeg een ieder weg uut de politiek per onmiddelijk!

  Ga de straat op…en de politie moet fucking thuis blijven ipv de bevolking tegen te houden.

  Dr is nog nooit zoveel armoede geweest ..nog nooit zoveel corruptie geweest.
  En dit dankzij meerdere schurken in politiek ..de een steelt nog harder dan de ander!!!

  Men schijnt corruptie vandaag de dag normaal te vinden …het is erg dat de laatste generatie niets anders kent dan dat het normaal is.

  Onze grote burgervader is een moordenaar en dealer slash schurk,een beter voorbeeld dan dit kan onze jeugd niet krijgen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.