Man in Suriname ontvoerd en daarna misbruikt door drie vrouwen

13
‘Strafwetgeving in Suriname discrimineert drugsveroordeelden’
Foto ter illustratie: man in gevangenis.

PARAMARIBO, 29 nov – Bizar verhaal vanuit de rechtbank in Suriname: een man die in april werd ontvoerd in het centrum van Paramaribo, werd daarna op brute wijze seksueel misbruikt door drie vrouwen. Dat blijkt uit een zaak die gisteren door de rechter werd behandeld. In die zaak werd een zekere Romeo P. veroordeeld omdat hij samen met anderen verantwoordelijk zou zijn voor de ontvoering van het slachtoffer.

Volgens Dagblad De Ware Tijd (dWT) hield het slachtoffer, als gevolg van de seksuele handelingen, zwellingen en inwendige bloedingen op aan zijn geslachtsdeel. De daders probeerden zijn penis af te snijden, maar hij kon het voorkomen. Volgens een medisch specialist zijn sommige letsels op het lichaam van het slachtoffer niet te genezen. Hij is volgens de openbaar aanklager verwezen naar een plastisch chirurg voor een dringende ingreep.

Volgens DWT werd het slachtoffer na de mishandeling gebonden aan handen en voeten in een trens gegooid, maar kon van de verdrinkingsdood worden gered door een voorbijganger. Bij de rechtszaak waren geen van de verdachten aanwezig. Hoofdverdachte Romeo P. wordt gerechtelijk vervolgd voor zware mishandeling en het ontvoeren en kreeg een gevangenisstraf opgelegd van twaalf maanden, waarvan negen voorwaardelijk met een proeftijd van drie jaar.

- Advertentie -

13 REACTIES

 1. Komt ervan met dat geswing gedonder. Deng moes de ndper’ s. Ndp staat voor moreel en geestelijk verval.

 2. Wat een drama. Als het die dames gelukt was. Om zijn “werkplaats” in te korten. Kon hij zich. Melden bij het koor en de hoge C toon zou voor hem geen probleem zijn .

 3. Dit doet me denken aan een versregel van , ik denk , een of ander Surinaams lied, te weten : Uma srefi e doe bun ogri , man nengre nomo e tjari a neng. In elk geval waren de rollen voor de verandering omgekeerd, en hoe dan ook is deze meneer flink te grazen genomen. Ik wil niet ”lullig ” doen ,maar ik denk dat het slachtoffer nu een idee heeft hoe vrouwen zich voelen als zoiets
  hen overkomt.

 4. Klinkt zeer onwaarschijnlijk, maar ook beestachtig wat deze man overkomen is. Ik vraag mij af of er ook drie vrouwen in deze zaak betrokken waren. Er is een man veroordeeld, verder waren er geen andere verdachten in de zaal aanwezig; rare krantenkop!

 5. heheheheh,, mi gado,,, het moet wel een heeel bijzondere man zijn geweest met een extra large banaan , kan niet anders. ai boi het wordt met de dag gekker. hahahahah

 6. Voor zo een zwaar vergrijp komt de dader wel goed van af . Slechts twaalf maanden waarvan negen voorwaardelijk. Barbaars wat de verdachten allemaal van plan waren.

 7. Onduidelijk wat het verhaal erachter is. En waarom is 1 man veroourdeeld terwijl 3 vrouwen hem hebben ontvoerd?

 8. @ Faya Ben

  Lees het nog een keer, misschien ga je het begrijpen wat er precies aan de hand is.

  sari tori

  jacko

 9. Op brute wijze seksueel misbruikt door drie vrouwen. Denk eerder dat het travesieten waren. Kande a slachtoffer beng de wang go mang, en moest hij ze nog betalen, dan deng teki wraak. Zomaar gaat men je toch niet ontwoeren, wang sani no e klop enne Romeo moes beng boel nanga a mang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.