Politie Suriname laat foto zien van aangehouden ‘topcrimineel’

38
Politie Suriname laat foto zien van aangehouden 'topcrimineel'
'topcrimineel' Cesar Adensa Diko alias 'broko ai' aangehouden door het Korps Politie Suriname (KPS).

PARAMARIBO, 28 nov – Het Korps Politie Suriname heeft vandaag deze foto verspreid van een vuurwapen gevaarlijke crimineel, die zij onlangs achter slot en grendel heeft gezet. Het gaat volgens het korps om de ‘topcrimineel’ Cesar Adensa Diko alias ‘broko ai’. De man werd op woensdag 14 november al aangehouden door het Arrestatie Team, maar het nieuws is nu pas naar buiten gebracht door de afdeling Public Relations.

Diko werd sedert 2013 opgespoord maar wist al die tijd uit handen van de politie te blijven. Hij wordt verdacht van diefstal doormiddel van geweldpleging in vereniging. Zijn twee kompanen zijn jaren terug aangehouden en vervolgt.

De crimineel wordt ‘broko ai’ genoemd omdat hij een afwijking aan zijn rechter oog heeft. Dat oog kan haast niet open gehouden worden. Op het moment van arrestatie had hij twee jachtgeweren en een hoeveelheid munitie bij zich.

- Advertentie -

38 REACTIES

 1. Waarom houden jullie altijd mijn broeders aan? IK verkeef dit niet.. One eye Jack kaat amnestie vrake

 2. Mooi zo. Dit is wat vele willen toch. Hindustanen weg uit su, presteren toch niets en zijn waardeloos. Dit soort types moeten er blijven. Het wordt dan een gezellige land.

 3. Men kan het beste een foto van de super nova crimineel van de republiek Suriname laten zien, die in de gevangenis van Nederland voor 11- jaar achter slot en grendel moet.

  Er zou zonder deze man in de republiek Suriname en voor de Surinamers weer hoop zijn voor de republiek Suriname en de Surinamers.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Surinamers

 4. Hij is een oerdomme dwaze debiele idiote misdadige Aboper, een rover net als zijn afgod Lon.

 5. Passant Nederland gaat joden weer geld betalen voor de 2de wereld oorlog
  kan je niet iets doen voor de nazaten van de slaven de jou Nederland heeft gemaakt
  dat jou Nederland slaven kinderen ook betalen in ruil voor de 11j

 6. Ik vraag me af waarom ze een grote balk voor zijn ogen zetten.
  Aan zijn naam te ontlenen is hij een rimboe bewoner, de geweren die hij in bezit
  heeft zijn dus ook niet legaal aangeschaft. Deze soort bavianen, moeten in de oerwoud
  blijven wonen en niet in de stad, wel in de stad maar onder de grond !
  Linas rust of elders, dan hebben we er geen last van ze !!!!!

  sari tori

  Jacko

 7. Hahaha hoe kan iemand die nog geen 6 manden op vrije voeten uit handen van de politie 5 jaar uit handen van de politie wist te blijven.Er klopt iets niet in het verhaal van de politie.

 8. Ashanti koning Osei Tutu van het Ashanti-koninkrijk in Ghana was in Suriname.

  Wat is de relatie van deze Koning met Koning Badu Bonsu II, die door de Nederlanders werd vermoord enkele eeuwen geleden en zijn hoofd jaren in een depot van een museum in Nederland werd bewaard?

  Enige jaren geleden is dit hoofd van Koning Badu Bonsu II weer aan de stam van deze koning in Ghana gegeven. Herinnert u zich nog een posting van mij, met de zin erin, een hoofd zonder stam kan niet rusten ,aldus de stam, die het hoofd van hun koning terug wilden hebben.

  Wel dezelfde gebied en stam, alleen is het m.i. op dit moment zo dat de familie van Badu Bonsu II meer macht had dan van die van de familie van Ashanti Koning Ose Tuti, tenzij hij afstamt van Badu Bonsu II.

  Als ik meer tijd heb zal ik dit nader onder de loep nemen. Wellicht dat er luitjes zijn die hierop ook het licht willen laten schijnen. Dit om te zien of er meerdere kleinere koninkrijkjes bij de Ashanti waren of één koningkrijk van de Ashanties in dat gebied.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs

 9. Wie wil helpen met teken van petitie voor Jemen voor de uitgehongerde kinderen, men heeft 50.000 handtekening nodig, het is inmiddels door 30.000 mensen ondertekend, ga naar het Rode Kruis site teken A.U.B de petitie. Als vast hartelijke dank. Doe A.U.B. zo snel mogelijk, wordt aan de 2de kamer aangeboden en er is weinig tijd voor.
  Met vriendelijke groeten,
  Jhonny

 10. Als hij met één oog al tot zoveel in staat is, moet je er niet aan denken dat hij gezichtsvermogen van twee ogen zou hebben gehad.

 11. Respect voor de dames die hun lichaam verkopen om aan geld te komen. Kijk maar naar de regering/overheid deze verkopen het land/en rijkdommen om aan geld te komen.

  Wie is nu grootste prostituee, de regering of deze dames

 12. Johnny , mijn voetbal club steunt de rode kruis al met kleding en 8000€ voor Jemen. Ik steun liever kinderen dan de klote Surinamers in Suriname .

 13. Ze kunnen een suc6je goed gebruiken en zullen dit uitmelken ook . Hoelang heeft hij in die tussentijd zijn lieve gang heeft kunnen gaan, en wat dat voor z,n slachtoffers is geweest , DAT wordt wijselijk verzwegen . Hoera , Hoera , .Ladies en gentlemen ,: ” we got him” . En dus steken we een veer in onze eigen reet.

 14. Een top crimineel is iemand die door zijn criminele activiteiten rijk is gewerden zoals DDB ,Boefdraad, Abrahams, Sardjoe etc. Is deze “topcrimineel” rijk geworden? Neen. Dan is hij in mijn ogen gewoon een crimineel.

 15. Deze crimineel voor 40 jaar opsluiten. Veiligheid van ons volk staat voorop. Dan hoeft hij niet meer voor zwarte piet te spelen.

 16. De grootste crimineel aller tijden is nu president van dit land .Wanneer word die aangehouden?Een strafeis van 20 jaar tegen hem.

 17. @ JOHN

  Men ziet dat anders in Su: in Su, wordt je al als top crimineel bestempeld als je veel
  berovingen pleegt vandaar !!!

  sari tori

  Jacko

 18. In vergelijking met Bouterse, Abrahams, Boerenveen etc is deze crimineel ‘broko ai’ nog een lieverdje.

 19. De paus zegt; Je moet ze disciplineren! His army of rapers and lyers , needs to be discipline.
  But God Wil.

 20. Hij is geen TOP crimineel maar een vuurwapengevaarlijke – en waarschijnlijk ook nog een draaideur crimineel (geweest).

  Wat hij gedaan heeft is 1000X fout.
  Maar ik kan me zomaar voorstellen dat zo een knul nergens aan de bak komt en door omstandigheden gedreven ilegale activiteiten heeft gepleegd.

  Ondanks bovenstaande pleit ik ervoor dat hij voor langere tijd achter de tralies verdwijnt!!!
  Vraag me af wat hij daarna gaat/moet doen.

 21. Cesar nawang lepi boy..als de rechter niet geestelijk sterk is komt hij vrij..ik zeg t je.ik weet wat ik zeg..met een geweer kan je hem niet dood krijgen ..nanga udu wwan ju kan nak ing kiri..hij is sterk in zn duisterse praktijken… Illegale activiteiten stelen ,roven enz gebeurd vaak in familie maar ze worden nooit lang aangehouden….geloofd me…we hebben eens een woordenwisseling gekregen hij en ik ..hij dacht dat ik bang vr hem was omdat hij gewapend was..

 22. JAMMER. Jammer, dat hij niet door een kogel is geveld.
  Nu moeten we hem gratis verzorgen !!!
  Waarom zijn gezicht ook niet getoond ?? Slachtoffers zouden hem ook herkennen !!
  Bravo politie ! Had hij ook een blad in zijn mond netals zijn “leider” Ronnie, waardoor hij niet door de politie gepakt kon worden ??

 23. Waarom wordt de suggestie gewekt alsof deze man een topcrimineel is ? Onder die benaming versta ik toch echt iets anders. Deze man is een crimineel die te dom is om te poepen zoals het voor veel van zijn soortgenoten geldt. Gelukkig staat topcrimineel dan ook tussen aanhalingstekens. Deze man is een ordinaire struikrover die niet in een beschaafde wereld thuishoort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.