dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijPlan voor tippelzone nabij grootste haven Suriname in de prullenmand

Plan voor tippelzone nabij grootste haven Suriname in de prullenmand

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 28 nov – Het plan om nabij de haven van Paramaribo een tippelzone in te stellen, gaat niet door. Dit meldt de Times of Suriname. Het plan paste in het voornemen om het nachtleven te ordenen. Nu zal naar een andere omgeving worden uitgekeken. Volgens Mike Nerkust, districtscommissaris van Paramaribo Noordoost, is de weerstand te groot.

Vooral bedrijven in de omgeving van de haven hebben bezwaren. Het zou geen gezicht zijn om bij de Dr. Jules Sedney haven sekswerkers te laten tippelen. Het plan moest ook de overheid helpen een centje mee te pikken. Om te werken in de tippelzone, zal een vergunning moeten worden aangevraagd. “Als je werkt, verdien je en als je verdient, betaal je belasting”, zegt Nerkust. Er zal nu nog even moeten worden gewacht.

Intussen gaat het zoeken naar een alternatieve locaties door. De sekswerkers mogen ook suggesties doen. “Het kan zijn dat de mensen met nog mooiere en betere voorstellen komen dan het mijne”, aldus Nerkust. Met de tippelzone wordt ook getracht woonbuurten te ontlasten. Burgers in vooral het noorden van Paramaribo klagen al jaren over de wanorde. Het aantal sekswerkers neemt eerder toe dan af.

Bekijk ook de reportage van Apintie TV:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

16 REACTIES
 1. Ja deze ndp regering is de oorzaak hiervan.
  Door armoede gedreven zien velen deze vak als het beste alternatief.Vroeger was het bezoeken van hoerhuisjes een luxe,nu is het een noodzaak.


  Maak melding
 2. Heel veel verworden ndper’ s zijn hoereerders en knapenschenders geworden. No joke, wanneer je ze interviewt hoe en waarom en waardoor ze zo ver zijn gekomen om te kiezen voor dit onrein beroep waarmee men zondigt tegen je eigen lichaam is 99% het antwoordt………eeeh na situatie, na omstandigheden. Nafoe mek wang extra tog. Wat voor soort situatie of omstandigheden dan? Eeehh me kindere of me man moet ik verzorge. Ai boi 99% van deze mensen die hun lichaam verkopen voor een bordje bruine bonen zijn ndper, ze hebben hun zielen ook tweemaal verkocht aan ddb in 2010 en 2015 voor gratis kabouta huisje, ete en drinke. Anno 2018 vreten ze paarse ddb schijt en drinken ddb pis vol kommer en kwel hoe te overleven. Oma en opa blijven erbij dat ddb een vloek is voor zichzelf, land en volk, oja ook voor zoon en zgn stiefzoon sa gersie eng moro Dina. Ndp na wang vervloektoe criminele misdadige politiek religieuzde sekte vol debiele dwaze idiote ndp zombies.


  Maak melding
 3. Ndp verworden moeders leveren ook hun bijdrage in de verdere verwording van Sodom en Gomorra. Ai boi, mi sabi Emma foe Abrabroki, ze heeft drie meisjes van onder de achttien. Elke vooravond om zeven uur is het een gaan en komen van wagens met donkere ruiten in haar oprit. Na een uur komen de wagens weer en rara wie stappen eruit, Emma, Evelien, Sherida en Gladdy’ s. Wa sang no e klop. Dat wil zeggen mama is getuige hoe dochters worden gen…….of geeft het slechte voorbeeld aan haar dochters. Zo zijn ndper’ s, zo ook ddb die het slechte voorbeeld gaf aan Dina En Meribwa. Ooit vroeg ik de oudste dochter Evelien wat het allemaal betekent, die auto’ s met donkere ruiten op en neer gaande. Oom Ludje lul niet, je weet bliksemsgoed wat mama ons laat doen, is dank zij haar diehard ndper zijn, ze moet ons toch verzorge want papa heeft nog vijf vrouwen, hij komt ook niet meer thuis, dang wie moet vo ons zorge? Al wil ik niet, die vieze dinges doen, maar mama zegt,is neks no fout, efoe a fout na neks, is oudste beroep. En als die vieze zwarte man op me komt geeft mama ons altijd het voorbeeld en gaat ook als eerst voor en dwingt ons te kijke. Ze krijst steeds heel hard, ieja ik kom. Ze houdt heel veel van grote zwarte stinknde lulle, want zegt ze steeds alleen zo kom ik en blijf ndper, ik wil overal tgenaaid worden zoals ddb ons naait.


  Maak melding
 4. Wel raar dat men een plan bedenkt zonder de belanghebbende actoren terdege te raadplegen. Dan hoefde men geen stomme figuur te slaan. Dus, zo mooi was jouw plan niet, Nerkust! Doe beter je huiswerk!


  Maak melding
 5. Leonsberg lijkt mij een geschikte plaats, een plek die makkelijk en goed bereikbaar is maar ook anonimiteit moet geborgd kunnen worden en ook de criminaliteit makkelijk in de hand kan worden gehouden.
  1 x 24 uur is er bewaking zowel door politie en militairen en de binnenlandse veiligheidsdienst.
  De plek kent maar 1 ingang en uitgangsweg
  Dus m.i. de enige juiste en beste plek


  Maak melding
 6. Die smerige Ndper Nerkust betaald dus geen belasting, want hij werkt niet, in ieder geval niet, zoals hij zou moeten werken.deze paarse hond denkt ook dat hij onschendbaar is.


  Maak melding
 7. Vroeger was het de Maagdenstraat waar deze motjos(maagden) hun diensten aanboden. De waterkant lijkt mij wel een goede plek hiervoor, ze kunnen zich dan na elke klant wassen in de Surinamerivier. Tijdens het wachten kunnen ze dan een visje vangen of een bami eten.


  Maak melding
 8. Respect voor de dames die hun lichaam verkopen om aan geld te komen. Kijk maar naar de regering/overheid deze verkopen het land/en rijkdommen om aan geld te komen.

  Wie is nu grootste prostituee, de regering of deze dames


  Maak melding
 9. In alles lopen Surinamers achter in Nederland heb je dit ook aan de wallen,het is het oudste beroep . En ddb was nog helemaal nog niet in beeld,watermolenstraat is niet van nu. Tijd van maxi linder is zeker ook de schuld van paars.Surinamers zullen altijd redimoesoe,s blijven zit in hun DNA.


  Maak melding
 10. Tippel zone is nie eens nodig joh, ik zit gewoon an de waterkant of bij Torarica en de wijve kome als bije op honing af joh. Weet je hoeveel nummers ik al heb man, hoef nie eens naar de hoere.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES