donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie ontdekt cocaïnewasserij na brand in autowasserij Den Haag

Politie ontdekt cocaïnewasserij na brand in autowasserij Den Haag

-

Does Travel - naar Suriname

DEN HAAG, 4 nov – De Haagse politie heeft zondagochtend een cocaïnewasserij ontdekt na een brand in een autowasserij aan de Uitenhagestraat in Den Haag. Dat schrijft het Algemeen Dagblad vandaag. Volgens foto’s van de krant gaat het om ‘Stanga’s’ autowasserij. De voormalig eigenaar van dat bedrijf laat echter aan Omroep West weten maanden geleden het pand al te hebben verlaten.

Er zit nu een ander bedrijf in, maar de oude borden stonden nog op gevel. Degene die de leiding over het nieuw bedrijf zou hebben, is onbereikbaar, aldus Omroep West. Op Facebook zegt de man over het bericht: “Was al een jaar geleden klaar met auto’s wassen…. De nieuwe huurder ging kennelijk andere dingen wassen … ja.. ja … de borden moesten er al eerder af … maar gratis reclame is altijd meegenomen … met kiespijn.”

In een zogenoemde cocaïnewasserij wordt cocaïnepasta bewerkt met brandbare chemicaliën zoals benzine, alcohol en aceton. Na de bewerking blijft cocaïne in poedervorm over die dan verkocht kan worden. Het pand is sinds de ontdekking beveiligd door zwaarbewapende agenten in kogelwerende vesten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Forumers, Odi odi.

  Cocaïnewasserij & Witwasserij gaan altijd samen in het crimineel milieu.
  Overal in Nederland zie je deze gasten reeds jaren opduiken.
  Limburg, Brabant, Den Haag en nog meer steden.
  Maar ze hebben ook problemen met het opruimen of verbergen van hun afval.
  Dan heb ik het natuurlijk over de gebruikte chemicaliën.

  Dus voorheen werd er geen behoorlijke (omzet) gemaakt met het wassen en schoonmaken van de auto’s
  bij STANGA AUTOWASSERIJ.


  Maak melding
 2. DE vorige eigenaar heeft nu een probleem door eigen laksheid en “”gratis reclame”” KLEINE WASJES , GROTE WASJES , LAAT MAAR LEKKER DRAAIEN , TJOEBLUNG TJUBLUNG. En de huidige eigenaar vond t prima zo want hij hoefde niet veel te doen voor de “”cover up”” van zijn eigen wasserij . Zo onschuldig , nooohh?


  Maak melding
 3. Criminaliteit wordt steeds beloond,op die manier worden mensen motiveert makkelijk geld verdienen.straf zijn lachertje mensen worden met kilo cocaïne betrapt en hoeft paar maanden cel in komen uit gaan weer proberen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES