maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentRishika Poeran nieuwe Miss India Worldwide Suriname

Rishika Poeran nieuwe Miss India Worldwide Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 4 nov – Rishika Poeran (24) is gisteravond in Paramaribo verkozen tot de nieuwe Miss India Worldwide Suriname. Ze gaat Suriname in december vertegenwoordigen bij de Miss India Worldwide Pageant die in de VS wordt gehouden. Rishika studeert communicatie management en werkt als frontdesk sales representative.

De Miss India Worldwide Suriname verkiezing werd, na afwezigheid van zes jaar, zaterdag 3 november weer gehouden. De organistor de Stichting Beauties of Suriname Pageant wil met deze verkiezing een platform creëren voor jonge dames van Hindoestaanse afkomst om hun culturele waarden te demonstreren en als voorbeeld te dienen.

Rishika wil zich richten op kinderen die kampen met sociaal maatschappelijke problemen en deze begeleiden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. Het is nobel van Rishika Poeran dat zij zich wilknzetten voor kindren met sociaal maatschappelijke problemen en zij ze daarin wil begeleiden.
  Maar zij mag zich ook inzetten voor de mooie donkergetinte hindustaanse dames die niet de kans krijgen om mee te doen aan de miss India verkiezingen Suriname.
  Ze mag er wel bij stilstaan dat als zij niet lichtgetint was, zij niet eens had mogen deelnemen laatstaan dat zij deze miss verkiezing had gewonnen.
  Dus Rishika laat zien dat je niet alleen mooi bent van buiten maar ook van binnen.


  Maak melding
 2. Gefeliciteerd. Wat een mooie blanke dame. Ik wist niet dat blanke dames zo mooi waren. Is dit wel miss India worldwide Suriname? Of is het miss white worldwide? That until there is no longer
  first class and second class citizens of any nation.
  Until the colour of a man’s skin, is of no more significance than the colour of his eyes, me say war!


  Maak melding
 3. Dat van Su, je hoeft niet de hele wereld rond te reizen om kennis te maken met alle culturen. Su biedt je van alles. Dit soort schoonheden maken mijn dag weer goed. Felicitaties en vertegenwoordigt Suriname op een waardige manier. Al wordt dat een zware klus vanwege die paarse kakkerlakken.


  Maak melding
 4. Ik ga er van uit dat zij wel kwaliteiten heeft om als winnaaar uit de bus te komen. Een lichte huid (weer dat gezeur over huidskleur) alleen lijkt mij niet voldoende. Bovendien wordt bij fotografie/film de huid vaak veel lichter vanwege de belichting. Zie opnames van Tina Turner die op het podium vele tinten lichter is dan in werkelijkheid.


  Maak melding
 5. Licht kleurig of licht getinte dogla, maakt niets uit! Ze heeft gewonnen !! Dat was de inzet; en ze heeft het gehaald.
  Gefeliciteerd !!
  Wanneer gaat @ Jiyani ook deelnemen aan “de miss Holland verkiezingen ???
  In elk geval bij deename aan de Internationale Miss India World Wide verkiezingen zal Suriname zeker in positieve zin opvallen dan steeds “drugs en corruptie zaken” ,sedert NDP aan de macht is !!


  Maak melding
 6. waarom moeten we weer zo negatief zijn op de hindoestaan,, die black organiseren toch ook allerlei dingen die door niet anderen kunnen bezocht worden..

  waarom doen die black zo hun best om een niet black brouw te nemen en voorplanten..
  ze willen allemaal hun eigen blaka zijn veranderen in een lichte kleur.. vandaar ook zoveel dog la onder de black


  Maak melding
 7. Verkozen tot Miss India Worldwide Suriname. En ? Iets dat gedateerd is onder valse voorwendselen uit de kast halen en een nieuwe benaming geven.
  Jaren geleden werd het gewoon Miss Hindustanie Suriname genoemd.

  “De organistor (Stichting Beauties of Suriname Pageant) wil met deze verkiezing een platform creëren voor jonge dames van Hindoestaanse afkomst om hun culturele waarden te demonstreren”.
  Wat een geklets. Ook bij de pageant van de Javanen, Marrons en de algemene pageant hoor je dit gezeur.
  Dus simpelweg onwaarheden om de niet zo idealistische lading te dekken. Het is gewoon een money making business voor de organisatie.
  Miss verkiezingen zijn gewoon ordinaire vleeskeuringen.
  Dus ook de Surinaamse miss India verkiezingen.
  Iedereen weet al op voorhand dat de Surinaamse afvaardiging in het buitenland nooit wint.
  Het is internationaal gewoon een politieke en geld kwestie. En op beide terreinen is Suriname’s invloed nul.
  En waarom zijn de winnaressen van Miss Hindustanie Suriname of Miss India Suriname altijd van die licht kleurige vrouwen?
  Zijn bruine of donkere Hindoestaanse vrouwen te lelijk om zo’n contest te winnen? De jurry en het publiek bestaat overwegend uit bruine en donker gekleurde Hindoestanen.
  Dus bij God waarom wint er steeds een lichtgekleurde Hindoestaanse?
  Minderwaardigheidscomplex van de bruine en donkere Hindoestanen?
  Of geloven ze echt dat hét hun karma is, dus hebben zij zich er daarom erbij neergelegd dat ze als tweederangs burgers worden behandeld?


  Maak melding
 8. Gelukkig is het geen pruiken festival !!! Zoals bij de creolen !!!
  In Afrikaanse landen zie je ook dat lichtgekleurde meestal miss africa worden !!! Kijk maar in de Caraibische regio miss Jamaica, Miss Martinique. miss Curacao, miss sint maarten, miss Guadeloupe enzzz


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES