Politie Suriname zoekt scooterbestuurder na zware mishandeling 61-jarige man

15
Politie houdt gezochte scooterrijder aan na ernstige mishandeling bij verkeersruzie

PARAMARIBO, 3 nov – De politie in Suriname is op zoek naar de bestuurder van een scooter, die een 61-jarige man zondag met een kapotte straattegel slagen op diens hoofd toebracht. De man raakte hierbij zwaar gewond en is in kritieke toestand opgenomen op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis. De scooterbestuurder verliet de plek voor aankomst van de politie.

Uit onderzoek van de politie bleek dat Mitrasing de bestuurder was van een pick- up en dat hij een woordenwisseling kreeg met de bestuurder van een scooter. Deze woordenwisseling mondde uit in een gevecht waarbij de 61-jarige een houwer trok, maar daarna zelf zwaar gewond raakte. Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Beelden van het voorval stonden vanmorgen al in dit bericht en zijn hieronder te zien:


15 REACTIES

 1. Waarom zoekt de politie niet naar de drugsverslaafde meervoudig moordenaar, die 15 onschuldige landgenoten martelde, folterde, verminkte en standrechtelijk vermoordde?


  Maak melding

 2. Te yu rij pasi fu Sranan wiensi suma kosi yu , no go ini den taki.
  Fu law law sani suma dede keba. Rij wagi pe yu musu go, no hari taki anga suma san ede lai kung kung. Efu yu hari taki, dan yu srefi go suku yu dede. Kondre furu fokop. Srefi skotu no yepi yu. Pai den fosi, dan yepi yu.


  Maak melding

 3. @ Wazig

  Ga bij @ rakram, hij beweerd dat hij een Magnum heeft !!
  @ rakram
  Het is je kans, om @ Wazig je Magnum uit te lenen.
  Deze man heeft gehandeld naar omstandigheden, als iemand met houwer op me afkomt
  zal ik ook proberen hem zo snel mogelijk uit te schakelen.
  Deze man heeft gehandeld uit noodweer, daar kan hij zich in beroepen als hij gearresteerd
  wordt. Op zich is het een trieste zaak dat bij een verkeers overtreding, zo iets ernstig tot stand kan leiden.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 4. @Zwartmans, uit de beelden zie ik niets van noodweer……die neger rende aldoor achter die man met de houwer om hem aan te vallen……iemand probeerde nog de boel te sussen…..maar die neger bleef maar aanvallen…..dat is wat het filmpje laat zien…..!!


  Maak melding

 5. @J.Zwartmans
  Kan JIJ, niet zo een slim persoon, logisch nadenken? De man met het kapmes wilde al de ruzie stoppen maar de neger wilde doorgaan. J.Zwartmans je bent een beetje dom, was niet eens meer nodig om te handelen uit noodweer.


  Maak melding

 6. Er zijn genoeg getuigen die de scooterdader herkennen. Trouwens velen hebben het gebeuren met hun telefoon gefilmd doen zij toch altijd?? Filmpjes laten zien aan de politie. De dader staat hier duidelijk op. Tegenwoordig wordt er niet normaal gepraat, er moet direct geweld aan te pas komen.
  Agressie in het verkeer. Ooo my God. Waar moet dit heen in ons landje. Hoop dat het slachtoffer spoedig herstelt en de politie kan helpen de dader te vinden. 20 jaar de cel in smijten zonder vervroeg vrijlaten. De duivel waard rond. Nu is het deze autobestuurder, wie is de scooterrijder zijn volgende slachtoffer???.


  Maak melding

 7. Uit mijn delict analyse blijkt uit niets dat de koelieman schuldig is. Ondanks dat hij een houwer in handen had, haalt hij in de beginne niet uit tegen de blakaman, hoezeer er ook een dreigende werking ervan uitgaat. De Blakaman is in deze duidelijk de agressor. Hij kon er voor kiezen om dan de dreiging uit de weg te gaan, maar zoekt echter de confrontatie met de koelieman bewust op. Hij had zijn scooter aan de kant gezet en heeft twee stenen in beide handen. Hij is ook degene die herhaaldelijk uithaalt naar de koelieman, door te slaan, terwijl de koelieman zich verder nog niet verdedigd, maar achteruitwaards loopt en de blakaman toch maar steeds blijft meppen / in het gezicht van de koelieman blijft stompen. Er is een derde persoon die hem tegen wil houden. Deze persoon komt tussen hen beide instaan om erger te voorkomen, echter is de blakaman niet tegen te houden en blijft doorgaan met slaan. Het is dan ook begrijpelijk dat de koelieman in het nauw gedreven, op een daarop volgend moment met zijn houwer heeft willen uithalen naar de blakaman. Ware zijn kappoging gelukt en de blakaman verwond of had uitgeschakeld, dan zou de koelieman zich kunnen beroepen op noodweer exces. Helaas is hij zelf het slachtoffer geworden omdat de blakaman hem te vlug af was, door hem met de steen die hij nog steeds in zijn hand had uit te schakelen. Een onnodige situatie die voorkomen had kunnen worden. Vanwege mogelijk een te grote ego en door domheid en lafheid gedreven, is het m.i niet anders dan dat deze blakaman zware mishandeling en poging moord/ doodslag verweten mag worden en zo ook door het OM ten laste zal moeten worden gelegd.


  Maak melding

 8. Boeboe bit Sjorie
  Ik ben het met je eens.
  Kinderen zien dingen gebeuren en doen dit later ook.
  Een directrice neemt een scheermes om duidelijk te maken wat zij eist.
  Wie niet wil luisteren dacht zij zal ik leren!
  De kinderen hebben nu geleerd, hoe ze iets moeten oplossen: met geweld.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.