Verkeersslachtoffer levenloos in voertuig gevonden in bosschage langs de weg

10
Verkeersslachtoffer levenloos in voertuig gevonden in bosschage langs de weg
Zo werd de auto vanmorgen aangetroffen langs de weg.

PARAMARIBO, 3 nov – Een 40-jarige man is vrijdagochtend dood aangetroffen in zijn auto, die stond in een bosschage langs de Martin Luther King weg in Suriname (FOTO). Onderzoek ter plaatse wees uit dat de autobestuurder, die alleen in het voertuig was, vermoedelijk met een hoge snelheid over voornoemde weg reed. Hij had daarbij geen veiligheidsgordel om aldus de politie.

Door tot nog toe onbekende reden moet hij van de weg zijn geraakt, waardoor het voertuig over twee heuvels zand die langs de weg zijn geplaatst moet zijn gevlogen, waarna de auto in het bosschage tot stilstand kwam. De politie van het ressort Paranam kreeg tegen 06.30 uur de melding hiervan en bij aankomst troffen de wetsdienaren het voertuig aan met de autobestuurder Edchano die geen teken van leven vertoonde.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer afgestaan aan de nabestaanden. De man is de 64ste verkeersdode in Suriname dit jaar.

10 REACTIES

 1. Feiten daar moet men naar uitkijken. Een tijdlijn van de persoon uitzetten, oa vanaf zijn woonhuis/adres/werk naar toe gegaan en geweest is, met wie ze contact heeft gehad, had hij ruzie met mensen in haar directe omgeving, werd ze bedreigd. wie hebben hem het laatst gezien en gesproken, welke plaatsen, enz, enz.

  Ik wat voor kleding, hoe was zijn stemming de laatste tijd, had hij schulden, hoe was het gesteld met zijn gezondheid, enz, enz.

  Wat voor een persoon/man was hij, gedrag, kenmerken, eigenschappen, karakter, hoe stond hij in het leven, met welke personen ging hij om, sport, vader, echtgenoot, kids, relaties met hen, ook op het werk, vriendenclub, enz. in zijn omgeving. Etniciteit, zelfmoordplannen, alcoholgebruik, een gelukkig en tevreden mens, binnen vetter, enz.

  In zijn familie, gezin, vrienden/vriendinnen, werkgevers, zijn buurt, leefmilieu moet men hem kennen. Aan de hand van al dit soort vragen, kan men een beeld krijgen en dan opzoek gaan naar wat er heeft plaats gevonden en een conclusie trekken.

  politie, medische onderzoek over het lijk, pscyholoog, enz. kunnen dan een rapport maken en een conclusie trekken.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 2. Feiten daar moet men naar uitkijken. Een tijdlijn van de persoon uitzetten, oa vanaf zijn woonhuis/adres/werk naar toe gegaan en geweest is, met wie hij contact heeft gehad, had hij ruzie met mensen in zijn directe omgeving, werd zhij edreigd. wie hebben hem het laatst gezien en gesproken, welke plaatsen, enz, enz.


  Maak melding

 3. Ik dacht dat men in zulke ongevallen een onderzoek gaat doen, om de juiste dood oorzaak
  te achterhalen. Misschien is die arme man wel vergiftigd !!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 4. Ik krijg de indruk met enkele reacties in deze, dat men doet geloven dat de politie in Suriname aan kennis te kort schiet. Of is het anders de malaise waarin Suriname thans verkeert die debet hieraan is en dat men het werk niet meer naar behoren doet? Is er sprake van onwil, onkunde of is het slechts onmacht of de frustratie van dit apparaat. Het lijkt alsof de beste stuurlui die gebruikelijk aan wal staan, nu ongevraagd aan bod zijn. Aanwijzingen i.v.m forensisch onderzoek wordt dan ook van buitenaf gegeven.

  In hoeverre heeft de politie nu werkelijk aan prestige ingeboet. Of wil het verkeren dat de gemiddelde Surinamer thans met ongeloof en wantrouwen tegen dit instituut aankijkt en die niet optreedt waar dit noodzakelijk is. In dit verband zijn er voorbeelden te over. Je ziet dan ook steeds vaker dat de burger voor eigen rechter begint te spelen. Een slechte ontwikkeling waarin onverdraagzaamheid steeds meer op de voorgrond komt te staan en algauw tot excessen leidt.


  Maak melding

 5. Gi moro gas!!! trap tapa gaspedaal!! eerder dood !! mooi mang!! wij hebben meer zuurstof! wij hebben meer zuurstoddank zij jou!! wie volgt ??????

  Soso ka tori!! en mek a ka tu!!


  Maak melding

 6. Niemand doet onderzoek want er staat dat het ontzielde lichaam is afgestaan aan de familie. Triest, want misschien is er hier wel sprake van een misdrijf. Mocht dat wel het geval zijn is er toch geen hoop dat de dader (s) opgespoord zullen worden omdat de politie alleen tot taak heeft de gewone mens lastig te vallen en/of zelf misdaDen te plegen. Oja…dat geldt niet voor alle agenten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.