zaterdag, juni 22, 2024
HomeFotoVIDEO: Man met houwer 'knockout' na verkeersruzie in Suriname

VIDEO: Man met houwer ‘knockout’ na verkeersruzie in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 2 nov – Via social media is deze week een filmpje te zien van een mogelijke verkeersruzie in Suriname, waarbij 2 mannen het aan de stok krijgen met elkaar. Een bestuurder van een scooter ‘gewapend’ met twee stenen gaat tekeer tegen een auto bestuurder, die een houwer in de hand heeft. Uiteindelijk gaat één persoon knockout. Wat zich daarvoor heeft afgespeeld is niet duidelijk. Het voorval is zover bekend ook niet in de media geweest.

Het filmpje is hoogstwaarschijnlijk van een zogenoemde dashcam en opgenomen op zondag 28 oktober. Te zien is dat de filmer komt aangereden en stopt achter een Toyota waar kennelijk iets van een ruzie aan de hand is. De man stapt uit en probeert te bemiddelen tussen de twee ruziënde mannen. De man met de twee stenen is echter niet van plan te stoppen met de ruzie en blijft de confrontatie opzoeken. Uiteindelijk laat hij één steen vallen en slaat met de andere in op de man met de houwer.

Op dat moment wil de man met de houwer hard uithalen maar krijgt een flinke klap met een steen, waardoor hij direct naar de grond zakt en roerloos op het fietspad blijft liggen. De scooterbestuurder lijkt content met zijn actie en springt op zijn voertuig om zijn weg te vervolgen. In het filmpje is te zien dat diverse weggebruikers alsook de ‘bemiddelaar’ getuige zijn van het voorval.

UPDATE:
De politie in Suriname is op zoek naar de bestuurder van een scooter, die een 61-jarige man zondag met een kapotte straattegel slagen op diens hoofd toebracht. De man raakte hierbij zwaar gewond en is in kritieke toestand opgenomen op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis. De scooterbestuurder verliet de plek voor aankomst van de politie.

Bekijk de video hier:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

34 REACTIES
 1. Coolie man heeft houwer. Blaka man heeft steen. Steenhouwer let a faya baka. Goed voor cooly man. Moest een Javaan zijn geweest. da min bin kapping


  Maak melding
 2. Dit is wat er gaat gebeuren tijdens de komende burgeroorlog, als oerdomme debiele idiote ndp zombies weer in 2020 gaan stemmen voor nog meer onrecht en misdaad op de ndp, een misdadige criminele religieuze politieke verdoemde sekte die werkelijk de oorzaak is van het steeds groter wordende geestelijk en moreel verval. Geloof het of niet, de duivels aan de macht zullen alles doen om aan te blijven. Het zijn slechte mensen die op zulke duivels hun stem zullen uitbrengen in ruil voor een dagelijkse portie paarse schijt.


  Maak melding
 3. En daarom komt Suriname geen mars vooruit omdat er teveel domme ongeletterde en agressieve mensen wonen.
  Men kan in Suriname gewoonweg een conflict niet verbaal oplossen zonder in schelden of dreigen met geweld te vervallen. De gevolgen daarvan laat dit filmpje zien. Wat mij betreft had die man met de kapmes de benen mogen afhakken van de andere.


  Maak melding
 4. @ndp spotter, dit heeft niets met politiek te maken!! In Su zijn er best veel “aso” (lowlife) mensen…..kennelijk ben je dat vergeten….die kennen geen normen en waarden….en zijn letterlijk straathonden!!


  Maak melding
 5. Wazig 2 november 2018 at 14:01
  @ndp spotter, dit heeft niets met politiek te maken!! In Su zijn er best veel “aso” (lowlife) mensen…..kennelijk ben je dat vergeten….die kennen geen normen en waarden….en zijn letterlijk straathonden!!

  Toch, het gros der misdadigers, geweldenaars, rovers, moordenaars en dieven zijn paars politiek besmet. 99% stemden op onberechte moordenaar en rovende bendeleden.


  Maak melding
 6. @ndp spotter, als je een lowlife bent…..dus mensen met een zeer laag IQ……dan is de kans groot dat die groep voor populistische figuren gaan stemmen (wakamangs figuren)…het probleem in Su zijn de vele lowlifes in het land…!!


  Maak melding
 7. @ Kakantriestraat.

  Mensen die geschoold kunnen een conflict niet verbaal oplossen, niet voor niets plaagt
  men te zeggen : waar de hersenen ontbreekt wordt geweld gebruikt !!
  Zo te zien ben je ook een agressieveling, waarom moet die man de andere zijn benen hakken ??
  Een auto / bromfiets is maar een vervoer middel en een aardse goed, en die is vervangbaar een mensen leven niet.

  @ Oom Ronny B
  Vroeger waren het de Javanen die mensen met een houwer bewerkten, tegenwoordig doet een andere etnische groepering dat ook !! Die man die het gezin moeder en kinderen heeft gekapt is
  zeker geen Javaan, dus weet wat je schrijft.

  @ Habi Bullah
  Je zit lekker etnisch te profileren, in India stenigen ze ook mensen dood dus als je dat maar weet !
  Wij in Su hebben een kort lontje op alle fronten, wij kennen geen dialoog, alles is monoloog.
  Ikke ikke, en de rest kan stikke : dat is helaas de mentaliteit in Su, en dat heeft niks te maken met de huidige politieke situatie. ( Failed State ) Stef Blok heeft groot gelijk en ze nemen hem
  kwalijk, want de waarheid doet pijn !!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 8. @ Wazig: Het is niet aardig om mensen met een laag IQ lowlife te noemen. Die term reserveer ik liever voor lieden met een lage moraal zoals dieven, uitbuiters, oplichters en corruptelingen. Die kunnen een heel hoog IQ hebben.
  IQ is iets waar je mee geboren wordt. Het is niet zo dat je met een laag IQ gelijk dom bent. Mensen met een laag IQ kunnen zich heel verstandig gedragen en mensen met een hoog IQ kunnen heel dom doen. Het probleem is dat er mensen zijn die een laag IQ hebben en denken dat ze slim zijn.


  Maak melding
 9. Ik vraag mij af waarom sommige mensen moeten ingaan op de afkomst van deze twee mannen. Dat maakt mij niks uit ik zie twee volwassenen als Neanderthalers een conflict beslechten op zeer primitieve wijze.
  Geweld door wie dan ook gepleegd is nimmer goed te praten.
  Ik mag hopen dat degene die roerloos op de grond ligt na de klap tegen zijn hoofd het overleefd heeft.


  Maak melding
 10. @ rakram

  Kan je wel een Magnum wel hanteren, ik weet zeker dat je zelfs een Glock : niet kan handteren !!
  Dus alsjeblieft niet stoer lopen doen.

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding
 11. Zolang Surinamers in termen van kuli en neger denken en het hardop zeggen, zal er geen eenheid ontstaan.
  Zolang men niet beseft dat het om Surinamers gaat, geen natievorming.
  Daarom komt Suriname ook niet vooruit.
  Het lastige is dat in Nederland de Surinamers hetzelfde gedrag vertonen. Ze zijn de oceaan overgestoken met al hebi’s.


  Maak melding
 12. Als jullie een beetje kunnen nadenken, wat jullie lage IQ idioten niet kunnen, zie je dat de man met houwer niet doorwilde gaan maar de donkere met steen wel. Beetje agressief he, het volk wat de donkere man representeert.

  @Oom Ronny, jij kan al helemaal niet nadeken, woon je onder een steen ofzo. Debiel


  Maak melding
 13. Overal ter wereld zegt men “yu ati moes pompoe ” anders yu moes waka gwe.
  En zo is het want als die hindoestaan de moed had om in te hakken dang a blaka mang bing ka ondanks zijn steen in de hand.
  En if a koeli atie bing pompoe dang yu kan sjie soema bin abi dong ati (juis a blaka mang)


  Maak melding
 14. Oom Ronny B.
  Je hebt het in de eerste zin over een steenhouwer.
  Dit doet me denken aan een verhaal van Multatuli: de Japanse steenhouwer. Het is een heel kort verhaal. Je kan het denk ik wel vinden op het internet. Leuk ga het lezen als je zin en tijd hebt.

  Wat de man met de houwer betreft.
  Hij wordt door een enkeling afgespiegeld als zwak.
  Ik denk juist van niet. Het zou ook zomaar kunnen dat
  hij de houwer slechts wil gebruiken als afschrikmiddel en het niet wil gebruiken.
  Of het verstandig is met een wapen te lopen is een andere zaak.


  Maak melding
 15. @Pico,

  dat denk ik ook de man had de houwer als afschrikmiddel, hopelijk heeft
  geen blijvend letsel opgelopen en is hij weer gezond bij zijn gezin.


  Maak melding
 16. @ Freddyyy: helemaal met je eens. Wat hebben afkomst, de benamingen neger en koelie nou hiermee te maken??? Kom op mensen, hou daarmee op!

  Verder vind ik het een laffe actie van de dader. Hopelijk is die opgepakt. Je merkt dat de man met de houwer geen echte kwade bedoelingen had, want hij liep meerdere malen weg om het te vermijden.


  Maak melding
 17. Dit krijg je als je geen fietsers en bromfietsers zie wanneer je denk dat die bromfiets pad ook van jou is en het probleem van deze auto bestuurders zijn ik krijg geen ongeluk dus jij moet oppassen niet denken dat die persoon ook een gezin heeft als je fout bent of zelf niet fout ben wat neemt het aan om sorry te zeggen ik heb je niet gezien schud die man zijn hand of geef een brasa da is het klaar die man zelf gaat niet lang boos zijn want iedereen maakt fouten laten we niet vechten met elkaar we zijn allemaal surinaamers na oenu moes tjaar a kondre go moro fara stree di foe stree WIE no sa fredi gado di wi fesi mang heerie libi di na didi na WIE SA FETIE GI SRANANG dus laat het niet gaan om RAS WANT WIJ ALLEMAAL MAKEN GEBRUIKT VAN HET
  LAND


  Maak melding
 18. Wat ik denk, die automobilist heeft die brommer zeker bijna aangereden & heeft toch een grote mond opgezet ipv zn verontschuldigingen aan te bieden, a dink’ mi oh skreki ing nanga a owru mek’ a kowru, bestuurder van die brommertje had al zeker problemen/issues aan zn edeh, dus toen hij die houwer zag sloeg ie door. Tis kap of gekapt worden. Hopelijk overleeft big man t. Mensen if yu sab’ dat’ yu fout in a verkeer, zeg liever gewoon sorry (als heel goed opletten toch verkeerd afloopt) & ga verder met je dag, noh go prey gangster zomaar, want zoals je ziet “mang deh moro mang”…


  Maak melding
 19. Het is niet uitgesloten dat de dader naar Marowijne is gevlucht en opgevangen is door de Granmans, kapitein en basjas aldaar. Heel veel criminelen die in Paramaribo gezocht worden vluchten naar het binnenland en krijgen daar alle bescherming.


  Maak melding
 20. Het is een kwestie van tijd. De bom onder de tapijt tussen de creolen en hindustanen is mede dankzij Hira en Lingscheer al gelegd. Lees dat Boek van onze meester pseudo wetenschapper. De titel van dat boek zou moeten zijn: De leugens van Bouterse en de zelfverheerlijking van Hira.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES